2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben mümkün olsa eşime bile söylemem eşimin fena bi arkadaş grubu var attıkları adımı dahi söylüyorlar birbirlerine benim ailem ve kayınvalidem biliyor, kimseye söylememesini söyledim o söylemez ama benim eşim fena kızlar asıl eşime söylemek demek herkese söylemek demek artık dualarla geçiyorum günleri bakalım inşallah pozitifi bir göreyim de

Bütün yük kadının üstünde maalesef. O nedenle de saklayınca da aslında yine olan kadına oluyor çok haklısın. en güzeli salmak demi sen neden düşüneceksin ki bırak başkaları seni düşünsün Bende çok saklamak taraftarı değilim ama ben isteyince söyleyebilsem bak inanır mısınız şu kayınvalidem ile ilgili mesajımı yazdım 2 dk geçmedi kayın validem aradı yuh dedim kesin mitte telefonumu dinliyor normalde hakkında konuşmam çok ponçiktir

meraklı oluyorlar işte yaşlılar. Benim de salmam yıllarımı aldı canım çok yük çektim hem işte hem özel yaşamımda. Yeter dedim ben düşüneceğime onlar düşünsün. Ne yaptık yani adam mı öldürdük hırsızlık mı yaptık ki saklayalım dedim. Tedavi görüyorum diye arkamdan konuşacaklarsa konuşsunlar dedim, zaten konuşan konuşuyor bilse de bilmese de. Ben niye her düşük yaptığımda kanamalı acı çeker halde sırf insanlardan gizleyeceğim diye işe gidiyorum misafir çekiyorum ya dedim. Geçtim o aşamaları kuzum Şimdi elimi bile oynattırmıyordu kimse aman sen dinlen transfer oldun diye. Bak hayat ne kolaymış.

Tüm babalar böyle galiba canım. Benim babam da ne olsa sülalesine yapıştırır hemen. Annem o yüzden babama her şeyi duyurmayı sevmez. Babalar kendi tarafına çok düşkün oluyor galiba

Maşallah Rabbim sana öyle hayırlı bir evlat versin ki ananın babanın yokluğunu sana hiç hissettirmesin kuzum

Ohhh mis kesinlikle sana katılıyorum şuan herkesin bizi çekmesi lazım alttan alması lazım pamuklara sarması lazım. Bütün yükü sen çekerken birde insanların yargılaması onların ayıbı. Sanki çocuğu vermek senin elindeymiş gibi haşa Allah verirse olacak. Bu aslında bunun algılanmasının eksikliği. Yani bizler sadece aracıyız o çocuklara. Sanki kağıttan oyuncak yapıyoruz çocuk yani bu boru mu senin adına da çok sevindim. Rabbim böyle kolaylıkla güzel haberlerini duyursun bizlere heyecanla bekliyorum

Amin canım benim. Allah razı olsun. Rabbim tüm bebek sahibi olmak için çabalayanları bebek haberiyle müjdelendirip sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

Az önce 6. Gün sabah 5 e doğru arkadaşın zorlamasıyla idrar testi yaptım kocaman bi negatif gördüm .. daha çok erkendi tek embriyo görünmeyebilir diye kendimi telkin ediyorum ama burda pozitif alanları gördükçe insanın da ister istemez modu düşüyor

Başın sağolsun canım teyze de anne yarısı güzel haberlerini bekliyoruz

İki üç gün daha sabret canım pozitif sonuç alman dileğiyle

Cok erken yapmissin ve bosuna modunu dusurmussun 6. Gun cok erken cok

Daha çok erken keşke yapmasaydın ama üzülme böyle olup kanda pozitife gören çok var

Canım evet çok erken bekleyelim görelim motivemizi düşürmeyelim çook gördük erkenden negatif alıpta pozitife dönenler

Cok erken yapmissin ve bosuna modunu dusurmussun 6. Gun cok erken cok
Aslında 6. Gün erken çıkmasa da önemli değil kafasıyla yapmıştım çünkü tek embriyo idrara geçmemiş olabilir annemin de gebeliklerinde idrarda gözükmemiş bütün bunları biliyorum ama insanın kabak gibi negatifi görmesi sinirlerini bozuyormuş.. daha da idrar falan yapmam zaten ders oldu kanda çıkarsa çıkar çıkmazsa nasip….

Annem benim kankitoşum ondan saklasam kadın yıkılır yafuuu

Ayyy heyecanlanınca dayanamamış demek kuzum yaa İyice tembihlersin bu defa olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…