Haha kayınbabaya bak sen olayyyyBen ilk anneme soyledim telefonu firlatti krizlere girmis aglamakdan o gun gece bile tansiyonunu dusurememis ben hemen soledim ya dua eder anam babam kardeslerim. Esimin ailesindede eltim gorumcemin biri ve kayinvalidem biliyo ucude tembihli.benimde tam tersi kayinbaba duyarsa tekirdagdan adanaya kadar herkes duyar
Babanın ellerinden hürmetle öperim canımmYa niye bu babalar böylebenim babam da öyle ya inan kimseye söylemesin diye bir önceki gebeliğimi üç ay sakladım babamdan sonra kendisine söyledik annemle ama aynı hafta ben bebeğimi kaybettim Allah'ım babam yedi sülaleme anlatmış durumu millet ah vah ah vah ede ede o hafta beni aramıştı çok sinir olmuştum babama zaten acılısın bide millet üzüyor şimdi yine hamileyim elimde olsa doğumda söylerim gel torununu sev diye haberi yok daha ....
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Yani mesela çocuk büyüyüp gidiyor belli bir yaş alıyor hâlâ bu da tüp bebekle oldu işte gibi muhabbetlere hiç tahammülüm olamazKayınvalidem bilmiyor tedavi ile olduğunu söylemeyeceğimde karşı çünkü tüp bebeğe kırmak istemiyorum kalbini
annemler biliyor tüp bebek olduğunu
ama kayınvalidem tarafına ve çevreme söylemeyeceğim gerek yok
Canımm başın sağolsun Rabbim onlara merhametiyle muamele etsinSöyleyecek ne ana ne baba var ..göçtüler gittiler erkenden gerçi ben de geç evlendim Allah için geçte giriştik bu işlere(üzülmeyin bebikleri üzmeyin ) ama kanıma teyzem bakacak benden önce öğrenecek eğer pozitif olursa . Dostlarım var ablalarım var herkes çok heyecanlı muhakkak haber ver diyorlar.herkes benim anne olmamı canı gönülden istiyor gözlerinde, seslerinde hissediyorum sağolsunlar.
Kuzummm iyi etmişsin boşver, ekstra yüklere ne gerek var zaten şimdi ikiz göbişle yeterince taşımam gereken olacakCanım ben eskiden saklardım herkesten. Hatta kimsenin bilmesini dahi istemezdim. Hem insanlar bana üzülerek bakmasın diye hem de soru sormasınlar sürekli diye. Ama zamanla fark ettim ki benim süreç uzadıkça uzadı ve bı süreçte hem çok yoruldum hem de kimseye söylemediğim için üzerimdeki bazı yüklerden ezildim. Mesela iş yerinde bir iş bana kalıyordu ekstra ben rapor alamıyordum kimse tedavi gördüğümü bilmesin diye. Ama yaşım ilerledikçe artık kimseyi umursamamayı öğrendim. Ben söylemeyi tercih ettim bir süre sonra. Zaten bir sürü düşüğüm var dış gebeliğim var o nedenle birilerinin bilip bilmemesini ben takmıyorum artık. Sorana söylüyorum.Şimdi herkes biliyor pozitif olduğunu da sorana söylüyorum. İş yerinde de eylülün ortasına kadar izin aldım araya soran yok iş için gelen giden de yok rahatım… Annem biliyor zaten tüm süreçleri eşim de kaynanama söylüyor zaten. Onlar da merak ediyorlar yıllardır takipteler zaten bebek gelecek mi diye
Ayy kuzu benim de ilk testte öyle olmuştu, erken desem de inanılmaz bozulmuştum. Allahım endişelerini sevince çevirsin canımmAslında 6. Gün erken çıkmasa da önemli değil kafasıyla yapmıştım çünkü tek embriyo idrara geçmemiş olabilir annemin de gebeliklerinde idrarda gözükmemiş bütün bunları biliyorum ama insanın kabak gibi negatifi görmesi sinirlerini bozuyormuş.. daha da idrar falan yapmam zaten ders oldu kanda çıkarsa çıkar çıkmazsa nasip….
Eyvahhh kuzu senin durum daha vahimmişşşBen mümkün olsa eşime bile söylememeşimin fena bi arkadaş grubu var attıkları adımı dahi söylüyorlar birbirlerine benim ailem ve kayınvalidem biliyor, kimseye söylememesini söyledim o söylemez ama benim eşim fena kızlar asıl eşime söylemek demek herkese söylemek demek artık dualarla geçiyorum günleri bakalım inşallah pozitifi bir göreyim de
Olmaz yerleşme zamanında kimisinden lekelenme oluyor sizin bugün kan testi gününüz değilmi hayırlı haberler alırsınız inşallahCanlar günaydınnn
Dün gece peçeteye çok az kahverengimsi turuncumsu leke geldi, sabah da günlük pedde 1 damla vardı. Sonra peçeteye gelmedi bir daha. Şimdi fitil atıcam. Umarım daha da gelmez. Ağrı sızı da yok. Bişey olmaz dimi?
Bende kötü bişey düşünmedim yattım ama tedirgin uyandım yine de sabahOlmaz yerleşme zamanında kimisinden lekelenme oluyor sizin bugün kan testi gününüz değilmi hayırlı haberler alırsınız inşallah
Teşekkür ederimm amiiiinnnnOlmaz yerleşme zamanında kimisinden lekelenme oluyor sizin bugün kan testi gününüz değilmi hayırlı haberler alırsınız inşallah
Canım benim işallah güzel haberler alırsın dualarımız seninleBende kötü bişey düşünmedim yattım ama tedirgin uyandım yine de sabahAh analıkkkk Evet evet öğlene doğru gideceğim hastaneye ve test yaptıracağım
Umudun bence çook artsın gayet belli hamilesin canımKızlar dün de yapmıştım bugün 8. Günüm baya belirginleşmişaz da olsa umudum arttı
İşallah canım benimUmudun bence çook artsın gayet belli hamilesin canımkan testi verebilirsin
Bana 5BA transfer edildi ama sonucu bilmiyorum.Kızlar embriyoları orta kalite olan varmıydı aranızda? Özellikle b ve c olanlar nasıl sonuç aldınız? Benim geçen transferim 3bb olmuştu ve tutmuştu diğerleri de o civarda kaliteleri ama biraz endişeliyim
Oyy kuzumm aminn inşaallahCanım benim işallah güzel haberler alırsın dualarımız seninle
Bebeğimmm bebiş alenen görünüyor şükürler olsuuunnnKızlar dün de yapmıştım bugün 8. Günüm baya belirginleşmişaz da olsa umudum arttı
Canımm bizde söyledik ama mecbur Kayınvalidem aynı şehirdeyiz annemlere tedaviyi Söyledim çünkü yanıma da gelip gidiyorlar falan benim söylememe gibi bi şansım yok gibiKızlar merhaba farklı bir konuyla geldim bugün de pozitifi gören arkadaşlar ailelere hemen söylediniz mi kalp atışını beklediniz mibizim tedavi gördüğümüzden ailelerimizin haberi yok zaten ikisi de farklı şehirde yaşıyorlar merak ettim siz neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?