2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Haha kayınbabaya bak sen olayyyy

Babanın ellerinden hürmetle öperim canımm

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Yani mesela çocuk büyüyüp gidiyor belli bir yaş alıyor hâlâ bu da tüp bebekle oldu işte gibi muhabbetlere hiç tahammülüm olamaz

Canımm başın sağolsun Rabbim onlara merhametiyle muamele etsin Senin de tez vakitte sağlıkla kucağını doldursun, hüzünlerini büyük sevinçlere döndürsün kuzum benim

Kuzummm iyi etmişsin boşver, ekstra yüklere ne gerek var zaten şimdi ikiz göbişle yeterince taşımam gereken olacak

Ayy kuzu benim de ilk testte öyle olmuştu, erken desem de inanılmaz bozulmuştum. Allahım endişelerini sevince çevirsin canımm

Eyvahhh kuzu senin durum daha vahimmişşş

Canlar günaydınnn

Dün gece peçeteye çok az kahverengimsi turuncumsu leke geldi, sabah da günlük pedde 1 damla vardı. Sonra peçeteye gelmedi bir daha. Şimdi fitil atıcam. Umarım daha da gelmez. Ağrı sızı da yok. Bişey olmaz dimi?

Olmaz yerleşme zamanında kimisinden lekelenme oluyor sizin bugün kan testi gününüz değilmi hayırlı haberler alırsınız inşallah

Olmaz yerleşme zamanında kimisinden lekelenme oluyor sizin bugün kan testi gününüz değilmi hayırlı haberler alırsınız inşallah
Bende kötü bişey düşünmedim yattım ama tedirgin uyandım yine de sabah Ah analıkkkk Evet evet öğlene doğru gideceğim hastaneye ve test yaptıracağım

Kızlar embriyoları orta kalite olan varmıydı aranızda? Özellikle b ve c olanlar nasıl sonuç aldınız? Benim geçen transferim 3bb olmuştu ve tutmuştu diğerleri de o civarda kaliteleri ama biraz endişeliyim
Bana 5BA transfer edildi ama sonucu bilmiyorum.

Canımm bizde söyledik ama mecbur Kayınvalidem aynı şehirdeyiz annemlere tedaviyi Söyledim çünkü yanıma da gelip gidiyorlar falan benim söylememe gibi bi şansım yok gibi
Ama bende eskiden öyle düşünüyordum söylemesemiydim acaba die imkanda yok sölememe gibi gerçide
Eskiden söylediğimde kendimi daha çok strese sokuyordum bişey diyorlar kafaya takıyordum
he şöyle imkanım olsaydı kendim tek başarabilseydim söylemeyebilirdim de şuan net bişey diemiyorum Canım ALLAH cümlesine isteyen herkese sana banada sağlıkla ilerletip sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı Nasip etsin çok Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…