AMİNN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİMİZE İNŞALLAH :)))Evet kedi olabilir bence de
Ama bir süre hiçbir şey almayıp sadece kendinizi dinlendirin bence
Her şeyin bir zamanı var
Rabbim size güç kuvvet versin
Canım güzel geçsin inşallah, haber ver bizedeBen de istanbula doğru yola çıktım yarın transferim var çok heycanlıyım
Çok şükür canımBebeğimmm bebiş alenen görünüyor şükürler olsuuunnn
İnşallah güzel haberler alırsın canım kaçıncı gün bugün?Bana 5BA transfer edildi ama sonucu bilmiyorum.
Kesin yerleşme lekelenmesidir benimde 10.günde vardı o leke hem peçeteye hem damlama şeklindeCanlar günaydınnn
Dün gece peçeteye çok az kahverengimsi turuncumsu leke geldi, sabah da günlük pedde 1 damla vardı. Sonra peçeteye gelmedi bir daha. Şimdi fitil atıcam. Umarım daha da gelmez. Ağrı sızı da yok. Bişey olmaz dimi?
Haber bekliyoruz senden canım güzel haberlerinle dönersin inşaAllahBende kötü bişey düşünmedim yattım ama tedirgin uyandım yine de sabahAh analıkkkk Evet evet öğlene doğru gideceğim hastaneye ve test yaptıracağım
,Az önce 6. Gün sabah 5 e doğru arkadaşın zorlamasıyla idrar testi yaptım kocaman bi negatif gördüm .. daha çok erkendi tek embriyo görünmeyebilir diye kendimi telkin ediyorum ama burda pozitif alanları gördükçe insanın da ister istemez modu düşüyor
Bugün 6. Günüm. Taze transfer yapıldı. Hiçbir belirti,kanama vs yok. Belirti aramakta sanırım çok erken ama bir histe yokİnşallah güzel haberler alırsın canım kaçıncı gün bugün?
Ağrında yok hiçbir şey olmaz korkma Allah’ın izniyle kucağına alırsın inşallahCanlar günaydınnn
Dün gece peçeteye çok az kahverengimsi turuncumsu leke geldi, sabah da günlük pedde 1 damla vardı. Sonra peçeteye gelmedi bir daha. Şimdi fitil atıcam. Umarım daha da gelmez. Ağrı sızı da yok. Bişey olmaz dimi?
Canımm ben hep ped takarım ama günde iki üç değiştiriyorum ama akımtım haşır haşır gelmesede değiştiriyorum şimdiye kadar enfeksiyonla ilgili sıkıntı yaşamadım ama ilerleyen zamanlarda takmayabilirimKesin yerleşme lekelenmesidir benimde 10.günde vardı o leke hem peçeteye hem damlama şeklindeayrıca benim hemşire günlük ped takma dedi kuzum enfeksiyon oluşturabiliyomuş
Maşallah canım annecim ben burdayım diyorKızlar dün de yapmıştım bugün 8. Günüm baya belirginleşmişaz da olsa umudum arttı
Ciddi misin,güldüğüme bakma sakın .seni rahatlatmak için ben de yaptım ki benim çft embriyo.koca bir negatif şekerim niye üzülüyorsun 6.gün idrarda çıksaydı dr lar 6.gün evde idrar yapın derlerdi.ben çok emin olduğum için şuan gözükmeyeceğinden seni de rahatlatmak için yaptım.üzülme kan testi gününü bekle
Ciddi misinya tamam o zaman bizim idrara geçmemiş daha senin çift embriyo belli değilse benim tek embriyo hiç belli olmaz içim rahatladı çok sağol ya burda 5. Gün görenleri görünce insan bi moralman çöküyor arkadaşımın gazına geldim yap kesin çıkar diye zorladı sonuç hüsran… aslında yapmadan erken yaptığımı biliyorum üzülmem diyordum da koca negatifi görünce insan düşüyor yine demek ki bizim daha kana ordan idrara geçmedi benim ilk transfer kimyasal oldu değer 15 lerdeyken de negatifti nedir benim bu idrardan çektiğim
Ben de hiç sıkıntı yaşamadım daha önce canım akıntılı zamanlarımda kullanırdım hep ama transferden sonra öyle söyledi hemşire zaten korkudan neyi derlerse onu harfiyen yapmaya çalışıyo insanCanımm ben hep ped takarım ama günde iki üç değiştiriyorum ama akımtım haşır haşır gelmesede değiştiriyorum şimdiye kadar enfeksiyonla ilgili sıkıntı yaşamadım ama ilerleyen zamanlarda takmayabilirim
Ya hissediyorum sanki transfer anımdan beri başlayan bir his bu bebeğim benimle gibi hissediyorum sol tarafımdan özellikle kasılmalar gerilmeler çekilmeler öyle olunca gözükür diye de düşündüm ama bi daha lanet idrarla kendimi de bebeğimi de strese sokmıycam inşallah ikimizin de bebekleri bizimledirCiddiyim tabi.çizgiyi görseydim ne olurdu tabi ahahhaha onu bilmiyorum.kendini test etmiş oldun .kan testi gününe yakın sakın bakma ki üzülme.kan testi günü öğrenirsin.umarım bu sefer meleğini kucağına alırsın
Bi de hemşire bi arkadaşla konuştuk erkek idrarda çık hızlı çıkıyormuş kızlar geç çıkıyormuş annem bana hamileyken idrarda görmemiş erkek kardeşimi görmüş.. kızçelerimiz mi geliyor acepCiddiyim tabi.çizgiyi görseydim ne olurdu tabi ahahhaha onu bilmiyorum.kendini test etmiş oldun .kan testi gününe yakın sakın bakma ki üzülme.kan testi günü öğrenirsin.umarım bu sefer meleğini kucağına alırsın
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar
7. Gün 29.97
10.gün 139 çıktı değerim
Ben 90 100 arası beklerken bu biraz çok mu artmış
Yada bebişim bana sımsıkı tutunmuş muu
Hepsinin cevabına en geç 35 hafta sonra kavuşacağız inşallahBi de hemşire bi arkadaşla konuştuk erkek idrarda çık hızlı çıkıyormuş kızlar geç çıkıyormuş annem bana hamileyken idrarda görmemiş erkek kardeşimi görmüş.. kızçelerimiz mi geliyor acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?