Amin inşallahMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah
Evett canımm çok haklısın Tedbir kuldan takdir ALLAH tan ben günde iki üç değşştiriyorum ama ilerde bende pamuklu iç çamaşırına devam edicem akıntı çoğalırsaki şuan sadece progestan iğneler kaynaklı oluyor sanırım ama ilerde sırf iç çamaşırına Geçince günde iki üç bu sefer çamaşır değşştirirm artık arkadaşım o birazda bünye vücutla ilgili sanırım arkadaşım ALLAH emeklerimizin karşılığını hepimize Sağlıklı bebişler olarak göstersin çok AminnnBen de hiç sıkıntı yaşamadım daha önce canım akıntılı zamanlarımda kullanırdım hep ama transferden sonra öyle söyledi hemşire zaten korkudan neyi derlerse onu harfiyen yapmaya çalışıyo insan
İşallah canım yaaMaşallah canım annecim ben burdayım diyor
Ayy içim serinledi sağolasın kuzumKesin yerleşme lekelenmesidir benimde 10.günde vardı o leke hem peçeteye hem damlama şeklindeayrıca benim hemşire günlük ped takma dedi kuzum enfeksiyon oluşturabiliyomuş
Aminn inşaallah kuzum benimHaber bekliyoruz senden canım güzel haberlerinle dönersin inşaAllah
Amin canımm sağolasınAğrında yok hiçbir şey olmaz korkma Allah’ın izniyle kucağına alırsın inşallah
Oyyy kuzum maşaallah barekallahKızlar
7. Gün 29.97
10.gün 139 çıktı değerim
Ben 90 100 arası beklerken bu biraz çok mu artmış
Yada bebişim bana sımsıkı tutunmuş muu
MaşaAllah maşaAllah Rabbim kalp atışlarını duymayı da nasip etsinKızlar
7. Gün 29.97
10.gün 139 çıktı değerim
Ben 90 100 arası beklerken bu biraz çok mu artmış
Yada bebişim bana sımsıkı tutunmuş muu
Ben de olacagim 12.30da bekliyorum hastanede. Cok az kaldı. Benim de 5.gün embriyosu pgtliTransfer oldum test tarihi 5 Eylül
3 dondurulmuş da çözüldü biri sağlammış onuda tranfer oldum hayrlısı artık
Sizin progestonunuz kac ciktiTransfer oldum test tarihi 5 Eylül
3 dondurulmuş da çözüldü biri sağlammış onuda tranfer oldum hayrlısı artık
Çok şükür teyzişi tutundu sımsıkı hemdeOyyy kuzum maşaallah barekallahSımmsıkııı tutunmuş oy kurban olurum o minnoşaaa
16.79Sizin progestonunuz kac cikti
Benim dondurulmuş transferim olmuştu canım tek belirtim hafif ağrı olmuştu yerleşirken ama taze tranaferde o da olmuyodur benim de belirgin bi belirtim yoktu ama tutmuştu takılma belirtiyeBugün 6. Günüm. Taze transfer yapıldı. Hiçbir belirti,kanama vs yok. Belirti aramakta sanırım çok erken ama bir histe yok
İnşallah sımsıkı tutunur hayırlı evlat olur canımBen de olacagim 12.30da bekliyorum hastanede. Cok az kaldı. Benim de 5.gün embriyosu pgtli
Canımm hiç moralini bozma yerleşme kanamasını yaşamayan yok nerdeyse ben de 12.günde yaşamıştım ama insan çok korkuyo tabi Allah'ın izniyle hiçbir şeycik olmazAyy içim serinledi sağolasın kuzumBende hiç sevmem günlük pedi de sırf lekelenmenin miktarını anlamak için kullandım kuzum artık kullanmam.
Maşallah canımSelamun Aleykum bacılaarrrrrr ben bugun minigi gordum york kesesimi yokmu yovkmu neyse o iste hersey normal cokk şükür kendiside guzel yere tutunmus dedi doktorumuz, haftaya kalp atisini duyucakmisiz. Ben beta yuksekliginden ikiz diye dusunuyodum ama degilmisolsun olsun saglikli olsun insaAllahhhhh hayirla gelsin darisi bekleyen arkadaslarimin basina ve kalbinide duymaya aminnnnnnn heyecandan kac haftalik falan diye sormayi unuttum doktora oda soylemedi sanirim oda heyecanlandi
Maşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsunSelamun Aleykum bacılaarrrrrr ben bugun minigi gordum york kesesimi yokmu yovkmu neyse o iste hersey normal cokk şükür kendiside guzel yere tutunmus dedi doktorumuz, haftaya kalp atisini duyucakmisiz. Ben beta yuksekliginden ikiz diye dusunuyodum ama degilmisolsun olsun saglikli olsun insaAllahhhhh hayirla gelsin darisi bekleyen arkadaslarimin basina ve kalbinide duymaya aminnnnnnn heyecandan kac haftalik falan diye sormayi unuttum doktora oda soylemedi sanirim oda heyecanlandi
İlla lekelenme olması gerekmiyor benim de ağrılarım vardı dün kan testinde pozitifi gördüm sakin ol ve kendini oyalayacak bir şey bul zaman geçiyor merak etmeMerhaba arkadaşlar bugün benimde 6. Günüm çift embriyo transferi oldum ayın 31inde test yaptırırsın dediler. Burdan günlerdir yazdiklarınızı okuyorum erkenden test yapanlar var ben çok cesaret edemedim aşılama zamanı erken yaptığım zamanlar oldu moral olarak çöküyorsun ve turmadi die eskisi gibi dikkat etmiyorsun. Bide bana 6 7 gün lekelenmen olabilir demişlerdi ama lekelenme olmadı tutunma lekesi mi oluyor acaba gelen lekeler? Bide bende cok fazla ağrı oldu bel ağrısı yatmaktandir dıe düşünüyorum ama kasıklarımda karnımdada çok ağrı oldu boşluklarım çok ağırdı ve gobegimin çevresi ignelerden mosmor oldu ve iğneyi batiramiyorum artık ağlamamak için zor tutuyorum kendimi süreçler çok zor çok yorucu Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah cabalarimizin karsiligini alabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?