2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Maşallah Sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Doktor bişey söylemediğine göre haftasıyla uyumlu gidiyor canım

İlla lekelenme olması gerekmiyor benim de ağrılarım vardı dün kan testinde pozitifi gördüm sakin ol ve kendini oyalayacak bir şey bul zaman geçiyor merak etme
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almayida nasip etsin Allah ilk tüp bebek denemeniz miydi benim ilk gün ve taze 3. Gün embriyo

Canım sağlıkla gelsin maşallah çok sevindim isteyen herkese nasip olsun bu duygular

Ayy canım maşallah çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynı doktora gittiğimiz için ayrı bi heyecanlandım gerçekten duphaston dışında başka bir ilaç verdi mi bende haftaya gidicem bu hafta işten dolayı başka bir doktora gitmek zorunda kaldım

Lekelenme ya da kanama gibi şeyler beklemeyin bu illa herkes de olmuyor olanda da yerleşme kanaması olmayabiliyor lekelenme görmek benim en korktuğum şey oldu çünkü bebeğimi öyle kaybettim öyle gösterdi kendini her kanama düşük olmaz her kanama tutunma olmaz sağlıklı olsun yeter

Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almayida nasip etsin Allah ilk tüp bebek denemeniz miydi benim ilk gün ve taze 3. Gün embriyo
Çok teşekkür ederim derim inşallah hepimiz için süreç sorunsuz ilerler benimki sanırım 3. Gün dondurulmuş embriyo 1 tane 1. Kalite, 1 tane 2. Kalite dondurulup rahim dinlendirme sonrası transfer edildi kanamam olmadı ama ağrılarım oldu transfer sonrası kaldığımız evin yolu da yokuştu çıktım mecbur tutunacağı varsa tutunur hiç merak etmeyin ben Avrupa yakası izledim beni çok güldürüyor diye zaman öyle geçti moralim de yüksek oldu kendinizi mutlu eden şeyler yapın, dua edin ve ani hareketler yapmayın

Aminnn canim kizlar Allah razi olsun cok cok tsk ederim amin cok aminnnn

Yok canim vermedi duphastona devam et dedi haftaya cumaya kalp atisi icin cagirdi

Reactions: s19
Maşallah Sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Doktor bişey söylemediğine göre haftasıyla uyumlu gidiyor canım
InsaAllah canimmm aminnnnnn sormak benim aklima hic gelmedi heyecan iste olsun sağlıklı olsunda bilmesemde olur haftaya ogrenirim

Evet çok haklısınız tutunacagi varsa tutunur yoksa hep yatan hiç kalkmayan kişilerde var herşeye püf noktasına kadar dikkat ediyorlar ama tutunmaya biliyor inşallah hepimizin dualari kabul olur herşey gönlümüzce olur

İnşallah bir daha yaşamazsınız bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bende hep avrupa yakasi izledim halada izliyorum bole arada bi kapatiyorum baska seylere bakıyorum sonra sıkılıp tekrar avrupa yakasi açıyorum bana hem iyi geldi hemde moral verdi dediginiz gibi

Bana da aynı şekilde devam et dedi asistanı canım
Ben bide folbiol aldim onu iciyom bak sorcakdim doktora iciyorum diye onuda sormayi unuttum aklim gitti aklim keseyi gorunce nutkum tutuldu vallahi

Transfer oldum test tarihi 5 Eylül
3 dondurulmuş da çözüldü biri sağlammış onuda tranfer oldum hayrlısı artık
Ahh hadi bakalım heyecanlı bekleyişin büyük sevinçle sonuçlansın inşaallah ve sağlıkla kucağına al bebeğini inşaallah kuzumm

Bende organik günlük ped kullanıyorum ama son 2-3 gündür kaşıntı yaptı sizde de var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…