MaşallahSelamun Aleykum bacılaarrrrrr ben bugun minigi gordum york kesesimi yokmu yovkmu neyse o iste hersey normal cokk şükür kendiside guzel yere tutunmus dedi doktorumuz, haftaya kalp atisini duyucakmisiz. Ben beta yuksekliginden ikiz diye dusunuyodum ama degilmisolsun olsun saglikli olsun insaAllahhhhh hayirla gelsin darisi bekleyen arkadaslarimin basina ve kalbinide duymaya aminnnnnnn heyecandan kac haftalik falan diye sormayi unuttum doktora oda soylemedi sanirim oda heyecanlandi
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almayida nasip etsin Allahİlla lekelenme olması gerekmiyor benim de ağrılarım vardı dün kan testinde pozitifi gördüm sakin ol ve kendini oyalayacak bir şey bul zaman geçiyor merak etme
Canım sağlıkla gelsin maşallahSelamun Aleykum bacılaarrrrrr ben bugun minigi gordum york kesesimi yokmu yovkmu neyse o iste hersey normal cokk şükür kendiside guzel yere tutunmus dedi doktorumuz, haftaya kalp atisini duyucakmisiz. Ben beta yuksekliginden ikiz diye dusunuyodum ama degilmisolsun olsun saglikli olsun insaAllahhhhh hayirla gelsin darisi bekleyen arkadaslarimin basina ve kalbinide duymaya aminnnnnnn heyecandan kac haftalik falan diye sormayi unuttum doktora oda soylemedi sanirim oda heyecanlandi
Ayy canım maşallah çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelamun Aleykum bacılaarrrrrr ben bugun minigi gordum york kesesimi yokmu yovkmu neyse o iste hersey normal cokk şükür kendiside guzel yere tutunmus dedi doktorumuz, haftaya kalp atisini duyucakmisiz. Ben beta yuksekliginden ikiz diye dusunuyodum ama degilmisolsun olsun saglikli olsun insaAllahhhhh hayirla gelsin darisi bekleyen arkadaslarimin basina ve kalbinide duymaya aminnnnnnn heyecandan kac haftalik falan diye sormayi unuttum doktora oda soylemedi sanirim oda heyecanlandi
Lekelenme ya da kanama gibi şeyler beklemeyin bu illa herkes de olmuyor olanda da yerleşme kanaması olmayabiliyor lekelenme görmek benim en korktuğum şey oldu çünkü bebeğimi öyle kaybettim öyle gösterdi kendini her kanama düşük olmaz her kanama tutunma olmaz sağlıklı olsun yeterMerhaba arkadaşlar bugün benimde 6. Günüm çift embriyo transferi oldum ayın 31inde test yaptırırsın dediler. Burdan günlerdir yazdiklarınızı okuyorum erkenden test yapanlar var ben çok cesaret edemedim aşılama zamanı erken yaptığım zamanlar oldu moral olarak çöküyorsun ve turmadi die eskisi gibi dikkat etmiyorsun. Bide bana 6 7 gün lekelenmen olabilir demişlerdi ama lekelenme olmadı tutunma lekesi mi oluyor acaba gelen lekeler? Bide bende cok fazla ağrı oldu bel ağrısı yatmaktandir dıe düşünüyorum ama kasıklarımda karnımdada çok ağrı oldu boşluklarım çok ağırdı ve gobegimin çevresi ignelerden mosmor oldu ve iğneyi batiramiyorum artık ağlamamak için zor tutuyorum kendimi süreçler çok zor çok yorucu Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah cabalarimizin karsiligini alabiliriz
Çok teşekkür ederim derim inşallah hepimiz için süreç sorunsuz ilerlerÇok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almayida nasip etsin Allahilk tüp bebek denemeniz miydi benim ilk gün ve taze 3. Gün embriyo
Yok canim vermedi duphastona devam et dedi haftaya cumaya kalp atisi icin cagirdiAyy canım maşallah çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinaynı doktora gittiğimiz için ayrı bi heyecanlandım gerçekten duphaston dışında başka bir ilaç verdi mi bende haftaya gidicem bu hafta işten dolayı başka bir doktora gitmek zorunda kaldım
InsaAllah canimmm aminnnnnnMaşallahSağlıkla ilerlesin gebeliğin. Doktor bişey söylemediğine göre haftasıyla uyumlu gidiyor canım
Evet çok haklısınız tutunacagi varsa tutunur yoksa hep yatan hiç kalkmayan kişilerde var herşeye püf noktasına kadar dikkat ediyorlar ama tutunmaya biliyor inşallah hepimizin dualari kabul olur herşey gönlümüzce olurÇok teşekkür ederim derim inşallah hepimiz için süreç sorunsuz ilerlerbenimki sanırım 3. Gün dondurulmuş embriyo 1 tane 1. Kalite, 1 tane 2. Kalite dondurulup rahim dinlendirme sonrası transfer edildi kanamam olmadı ama ağrılarım oldu transfer sonrası kaldığımız evin yolu da yokuştu çıktım mecbur tutunacağı varsa tutunur hiç merak etmeyin ben Avrupa yakası izledim beni çok güldürüyor diye zaman öyle geçti moralim de yüksek oldu kendinizi mutlu eden şeyler yapın, dua edin ve ani hareketler yapmayın
İnşallah bir daha yaşamazsınız bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızLekelenme ya da kanama gibi şeyler beklemeyin bu illa herkes de olmuyor olanda da yerleşme kanaması olmayabiliyor lekelenme görmek benim en korktuğum şey oldu çünkü bebeğimi öyle kaybettim öyle gösterdi kendini her kanama düşük olmaz her kanama tutunma olmaz sağlıklı olsun yeter
Bende hep avrupa yakasi izledim halada izliyorumÇok teşekkür ederim derim inşallah hepimiz için süreç sorunsuz ilerlerbenimki sanırım 3. Gün dondurulmuş embriyo 1 tane 1. Kalite, 1 tane 2. Kalite dondurulup rahim dinlendirme sonrası transfer edildi kanamam olmadı ama ağrılarım oldu transfer sonrası kaldığımız evin yolu da yokuştu çıktım mecbur tutunacağı varsa tutunur hiç merak etmeyin ben Avrupa yakası izledim beni çok güldürüyor diye zaman öyle geçti moralim de yüksek oldu kendinizi mutlu eden şeyler yapın, dua edin ve ani hareketler yapmayın
Bana da aynı şekilde devam et dedi asistanı canımYok canim vermedi duphastona devam et dedi haftaya cumaya kalp atisi icin cagirdi
Balım ultrason fotoğrafında yazıyo genelde bi incele bakalım mesela bende 6w2d şeklinde yazı oluyoduInsaAllah canimmm aminnnnnnsormak benim aklima hic gelmedi heyecan iste olsun sağlıklı olsunda bilmesemde olur haftaya ogrenirim
Amin canım benim hepimizi sağlıkla kucağımıza alalım pozitif haberleri çoğalsın burda gün geçtikçeİnşallah bir daha yaşamazsınız bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Duphaston nedir canım hiç bilmiyorum kullanmadımdaYok canim vermedi duphastona devam et dedi haftaya cumaya kalp atisi icin cagirdi
Ben bide folbiol aldim onu iciyom bak sorcakdim doktora iciyorum diye onuda sormayi unuttum aklim gitti aklim keseyi gorunce nutkum tutuldu vallahiBana da aynı şekilde devam et dedi asistanı canım
Ahh hadi bakalım heyecanlı bekleyişin büyük sevinçle sonuçlansın inşaallah ve sağlıkla kucağına al bebeğini inşaallah kuzummTransfer oldum test tarihi 5 Eylül
3 dondurulmuş da çözüldü biri sağlammış onuda tranfer oldum hayrlısı artık
Bende organik günlük ped kullanıyorum ama son 2-3 gündür kaşıntı yaptı sizde de var mıBen de hiç sıkıntı yaşamadım daha önce canım akıntılı zamanlarımda kullanırdım hep ama transferden sonra öyle söyledi hemşire zaten korkudan neyi derlerse onu harfiyen yapmaya çalışıyo insan
OyyyÇok şükür teyzişi tutundu sımsıkı hemde
Sen bugün kan verecektn galiba kuzum noldu gitttin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?