2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Duphaston nedir canım hiç bilmiyorum kullanmadımda
Ben duphastonu onceden adet sokturucu olarak iciyodum bu tedavimde doktorum bana sadece duphaston verdi ince yumurta buyuttu femara ile sonra catlatti catlayinca hemen duphastona basladim baska hic bi ilac yok transfer sureci sadece duphastonla gecti simdide devam et o ilaca birakma dedi ben kendi kendime adet olamiyordum doktorum transfer oncesi ozellikle sordu sen hic adet olamiyonmu dedi olamiyom dedim ondan sonra duphaston verdi kadinlik hormonu varmis progesteron varmis ondan dolayı canim tevaffukmu oldu vaktimi gelmisti bu sefer tuttu. Onceden onca ilac kullanirdim surecte negatif alirdim gerci vakti zamani gelince ilac bahanede iste insan dayanacak bi dal ariyo

Hastaneye geldim kuzum doktor normal o bişey olmaz rahat ol sen dedi, iyice rahatladım

Ahhh kuzummm nasıl heyecanlanmışsındırrr Maşaallah barekallah olsun kuzum Rabbim sağlıklı evlat eylesin, hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Sımsıkı sarılıyorum sana

Ahh canım benim Rabbim kolaylaştırsın sürecini Lekelenmeler, ağrılar herkeste farklı seyrediyor kuzum. Belirtilere ağrılara fazla kafa yormadan dua edelim inşaallah da Allah sonucunu güzel eylesin, sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerimize kavuşalım Sonucu pozitif gördüğünde bu sıkıntıların hiçbir etkisi kalmayacak, az sabır canım benim

Çok teşekkür ederim Amin inşallah Rabbim hepimizin sürecini kolaylaştırsın hepimizin gözleri pozitifleri gördüğünde mutluluktan yaşarsın kolay değil ama dediğiniz gibi sonucu pozitif gördüğümüzde bu sıkıntılar bile en azından anlamlaşıcak

Ahhh kuzummm nasıl heyecanlanmışsındırrr Maşaallah barekallah olsun kuzum Rabbim sağlıklı evlat eylesin, hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Sımsıkı sarılıyorum sana
Aminnn canim cumlemizin insaAllah sen naptin ? Kan verdinmi

Yok kuzum yazmiyo bosluk var yanlarinda
Tühh gerçi yolk karından göründüyse 6 haftaya yakın olmalı 6+2 de bebiş kendini gösteriyor da 5 buçuk felan heralde ya hesaplara daldım heyecanın bana geçti kuzum ya
Hastaneye geldim kuzum doktor normal o bişey olmaz rahat ol sen dedi, iyice rahatladım
Çok şükür canım benim tadını çıkar gerçekten korkmaktan bir şey anlamıyoruz hamilelikten

Iyiki varsiniz bu heyecanlara ortak oluşlarimiz olmasa kuzum inan ki bu süreç bizi kalpten götürebilirdi tup bebek hesaplama sitesi var ordan baktigimda 5+5 yaziyo

Aynen öyle kuzucummm

Iyiki varsiniz bu heyecanlara ortak oluşlarimiz olmasa kuzum inan ki bu süreç bizi kalpten götürebilirdi tup bebek hesaplama sitesi var ordan baktigimda 5+5 yaziyo
Sen de iyi ki varsın kuzum yalnız ben de bu desteği isterim önümüzdeki ay burayı bırakıp hamiş topiklerinde unutmayın bizi Doktorun ve benim hesaplamalarımla uyumlu çıkmış bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…