- 20 Şubat 2022
- 4.782
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.933
- 83
Ben duphastonu onceden adet sokturucu olarak iciyodum bu tedavimde doktorum bana sadece duphaston verdi ince yumurta buyuttu femara ile sonra catlatti catlayinca hemen duphastona basladim baska hic bi ilac yok transfer sureci sadece duphastonla gecti simdide devam et o ilaca birakma dedi ben kendi kendime adet olamiyordum doktorum transfer oncesi ozellikle sordu sen hic adet olamiyonmu dedi olamiyom dedim ondan sonra duphaston verdi kadinlik hormonu varmis progesteron varmis ondan dolayı canim tevaffukmu oldu vaktimi gelmisti bu sefer tuttu. Onceden onca ilac kullanirdim surecte negatif alirdim gerci vakti zamani gelince ilac bahanede iste insan dayanacak bi dal ariyoDuphaston nedir canım hiç bilmiyorum kullanmadımda
Yok kuzum yazmiyo bosluk var yanlarindaBalım ultrason fotoğrafında yazıyo genelde bi incele bakalım mesela bende 6w2d şeklinde yazı oluyodu
Hastaneye geldim kuzum doktor normal o bişey olmaz rahat ol sen dedi, iyice rahatladımİnşallah sımsıkı tutunur hayırlı evlat olur canım
Canımm hiç moralini bozma yerleşme kanamasını yaşamayan yok nerdeyse ben de 12.günde yaşamıştım ama insan çok korkuyo tabi Allah'ın izniyle hiçbir şeycik olmaz
Ahhh kuzummm nasıl heyecanlanmışsındırrrSelamun Aleykum bacılaarrrrrr ben bugun minigi gordum york kesesimi yokmu yovkmu neyse o iste hersey normal cokk şükür kendiside guzel yere tutunmus dedi doktorumuz, haftaya kalp atisini duyucakmisiz. Ben beta yuksekliginden ikiz diye dusunuyodum ama degilmisolsun olsun saglikli olsun insaAllahhhhh hayirla gelsin darisi bekleyen arkadaslarimin basina ve kalbinide duymaya aminnnnnnn heyecandan kac haftalik falan diye sormayi unuttum doktora oda soylemedi sanirim oda heyecanlandi
Ahh canım benim Rabbim kolaylaştırsın süreciniMerhaba arkadaşlar bugün benimde 6. Günüm çift embriyo transferi oldum ayın 31inde test yaptırırsın dediler. Burdan günlerdir yazdiklarınızı okuyorum erkenden test yapanlar var ben çok cesaret edemedim aşılama zamanı erken yaptığım zamanlar oldu moral olarak çöküyorsun ve turmadi die eskisi gibi dikkat etmiyorsun. Bide bana 6 7 gün lekelenmen olabilir demişlerdi ama lekelenme olmadı tutunma lekesi mi oluyor acaba gelen lekeler? Bide bende cok fazla ağrı oldu bel ağrısı yatmaktandir dıe düşünüyorum ama kasıklarımda karnımdada çok ağrı oldu boşluklarım çok ağırdı ve gobegimin çevresi ignelerden mosmor oldu ve iğneyi batiramiyorum artık ağlamamak için zor tutuyorum kendimi süreçler çok zor çok yorucu Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah cabalarimizin karsiligini alabiliriz
Tahmin ediyorum cannnnBen bide folbiol aldim onu iciyom bak sorcakdim doktora iciyorum diye onuda sormayi unuttum aklim gitti aklim keseyi gorunce nutkum tutuldu vallahi
Hadi bakalım bize güzel haberlerle gelllOyyyHastanedeyim kuzum yüreğim ağzımda sonucu bekliyorum
Canım o organik günlük pedin markası ne ki? Beni de kaşındırır hemen kuzu ya en organiği bile sağlıklı değil kiBende organik günlük ped kullanıyorum ama son 2-3 gündür kaşıntı yaptı sizde de var mı
Amiiiinnn inşaallah canım inşaallahHadi bakalım bize güzel haberlerle gelll
Çok teşekkür ederimAhh canım benim Rabbim kolaylaştırsın süreciniLekelenmeler, ağrılar herkeste farklı seyrediyor kuzum. Belirtilere ağrılara fazla kafa yormadan dua edelim inşaallah da Allah sonucunu güzel eylesin, sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerimize kavuşalım Sonucu pozitif gördüğünde bu sıkıntıların hiçbir etkisi kalmayacak, az sabır canım benim
Aminnn canim cumlemizin insaAllah sen naptin ? Kan verdinmiAhhh kuzummm nasıl heyecanlanmışsındırrrMaşaallah barekallah olsun kuzum Rabbim sağlıklı evlat eylesin, hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Sımsıkı sarılıyorum sana
Ben kullanmadım transferden sonra hiç canımBende organik günlük ped kullanıyorum ama son 2-3 gündür kaşıntı yaptı sizde de var mı
Tühh gerçi yolk karından göründüyse 6 haftaya yakın olmalı 6+2 de bebiş kendini gösteriyor da 5 buçuk felan heralde ya hesaplara daldım heyecanın bana geçti kuzum yaYok kuzum yazmiyo bosluk var yanlarinda
Çok şükür canım benim tadını çıkar gerçekten korkmaktan bir şey anlamıyoruz hamileliktenHastaneye geldim kuzum doktor normal o bişey olmaz rahat ol sen dedi, iyice rahatladım
Iyiki varsiniz bu heyecanlara ortak oluşlarimiz olmasa kuzum inan ki bu süreç bizi kalpten götürebilirdiTühh gerçi yolk karından göründüyse 6 haftaya yakın olmalı 6+2 de bebiş kendini gösteriyor da 5 buçuk felan heralde ya hesaplara daldım heyecanın bana geçti kuzum ya
Çok şükür canım benim tadını çıkar gerçekten korkmaktan bir şey anlamıyoruz hamilelikten
Aynen öyle kuzucummmÇok teşekkür ederimAmin inşallah Rabbim hepimizin sürecini kolaylaştırsın hepimizin gözleri pozitifleri gördüğünde mutluluktan yaşarsın kolay değil ama dediğiniz gibi sonucu pozitif gördüğümüzde bu sıkıntılar bile en azından anlamlaşıcak
Kan verdim hastanede sonucu bekliyorum canımAminnn canim cumlemizin insaAllah sen naptin ? Kan verdinmi
Sen de iyi ki varsın kuzum yalnız ben de bu desteği isterim önümüzdeki ay burayı bırakıp hamiş topiklerinde unutmayın biziIyiki varsiniz bu heyecanlara ortak oluşlarimiz olmasa kuzum inan ki bu süreç bizi kalpten götürebilirditup bebek hesaplama sitesi var ordan baktigimda 5+5 yaziyo
HadiOyyyHastanedeyim kuzum yüreğim ağzımda sonucu bekliyorum
E nabiza dusmemistir ne zaman verdin ay heyecan doruktaaaaKan verdim hastanede sonucu bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?