Test sonucunu alınca daha bir rahatlarım herhalde diye düşünüyorum kuzum gerçi sonra da aman düzenli artıyor mu aman kese görünecek mi vs vsTühh gerçi yolk karından göründüyse 6 haftaya yakın olmalı 6+2 de bebiş kendini gösteriyor da 5 buçuk felan heralde ya hesaplara daldım heyecanın bana geçti kuzum ya
Çok şükür canım benim tadını çıkar gerçekten korkmaktan bir şey anlamıyoruz hamilelikten
Oyy ne demek istersen baska yerlerdende destek olurum ozelden mesaj atabilirsin aklina gelen herseyi sorabilirsin hic merak etme insaAllah buralarda olur miniklerle sizlere dualar ederiz insaAllahSen de iyi ki varsın kuzum yalnız ben de bu desteği isterim önümüzdeki ay burayı bırakıp hamiş topiklerinde unutmayın biziDoktorun ve benim hesaplamalarımla uyumlu çıkmış bebiş
Ya seni yerimm yok daha düşmez yarım saat oldu, doktor 1 saate çıkar dedi kuzumE nabiza dusmemistir ne zaman verdin ay heyecan doruktaaaadualarim seninle
Hastanenin web sitesinde e sonuc bolumu varsa oraya daha hizli dusuyoYa seni yerimm yok daha düşmez yarım saat oldu, doktor 1 saate çıkar dedi kuzum
Benim pazar günü beta yüksek çıkınca doktor testini tekrarlamana gerek yok 20 gün sonra muayeneye gel demişti o günden beri hamileyimdir heralde elimde başka kanıtım yokTest sonucunu alınca daha bir rahatlarım herhalde diye düşünüyorum kuzum gerçi sonra da aman düzenli artıyor mu aman kese görünecek mi vs vsDertler derya olmuş bende bir sandallll
Ayyyy hemşire geldi daha çıkmamış sonuç diyo, benim heyecanım onlara da geçtiHastanenin web sitesinde e sonuc bolumu varsa oraya daha hizli dusuyo45 dakkada falan ben o sayfayi binbesyuz kere yeniliyodum sonucu beklerken haberin olsun insaAllah guzel sonucla bana bi dogum gunu hediyeside sen ver kuzumm
Benimde çift embriyo transferi canım ama dün benimde tek kese gözüktü.Selamun Aleykum bacılaarrrrrr ben bugun minigi gordum york kesesimi yokmu yovkmu neyse o iste hersey normal cokk şükür kendiside guzel yere tutunmus dedi doktorumuz, haftaya kalp atisini duyucakmisiz. Ben beta yuksekliginden ikiz diye dusunuyodum ama degilmisolsun olsun saglikli olsun insaAllahhhhh hayirla gelsin darisi bekleyen arkadaslarimin basina ve kalbinide duymaya aminnnnnnn heyecandan kac haftalik falan diye sormayi unuttum doktora oda soylemedi sanirim oda heyecanlandi
Uğraştırmıyor seni doktorcuğun ne güzel kuzum, iyi doktora denk gelmişsinBenim pazar günü beta yüksek çıkınca doktor testini tekrarlamana gerek yok 20 gün sonra muayeneye gel demişti o günden beri hamileyimdir heralde elimde başka kanıtım yok
MaşaAllahSelamun Aleykum bacılaarrrrrr ben bugun minigi gordum york kesesimi yokmu yovkmu neyse o iste hersey normal cokk şükür kendiside guzel yere tutunmus dedi doktorumuz, haftaya kalp atisini duyucakmisiz. Ben beta yuksekliginden ikiz diye dusunuyodum ama degilmisolsun olsun saglikli olsun insaAllahhhhh hayirla gelsin darisi bekleyen arkadaslarimin basina ve kalbinide duymaya aminnnnnnn heyecandan kac haftalik falan diye sormayi unuttum doktora oda soylemedi sanirim oda heyecanlandi
Evet kuzum ama insanın merakı hiç bitmiyor işte neyse hadi sonucunu bekliyorum meraklaUğraştırmıyor seni doktorcuğun ne güzel kuzum, iyi doktora denk gelmişsin
Benim gittiğim merkezin sistemi var bütün embriyo oluşumdan gün gün kaça gelmişe kadar tut, embriyo resimlerine kadar, kan tahlillerinden randevu saatine kadar belki doktordan bile önce görüyorum. Doktor arayınca gördün mü diye soruyor zaten ilkAyyyy hemşire geldi daha çıkmamış sonuç diyo, benim heyecanım onlara da geçtiKuzu 10 dk sonra bende başlarım yenilemeye Allahım sen ne tatlısın yaa hadi vercem inşaallah hediyeni az kaldı kuzum
Kuzum ya ne güzel detaylıca anlatmışsın canımsın teşekkür ederim. Allahım hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinBen duphastonu onceden adet sokturucu olarak iciyodum bu tedavimde doktorum bana sadece duphaston verdi ince yumurta buyuttu femara ile sonra catlatti catlayinca hemen duphastona basladim baska hic bi ilac yok transfer sureci sadece duphastonla gecti simdide devam et o ilaca birakma dedi ben kendi kendime adet olamiyordum doktorum transfer oncesi ozellikle sordu sen hic adet olamiyonmu dedi olamiyom dedim ondan sonra duphaston verdi kadinlik hormonu varmis progesteron varmis ondan dolayı canim tevaffukmu oldu vaktimi gelmisti bu sefer tuttu. Onceden onca ilac kullanirdim surecte negatif alirdim gerci vakti zamani gelince ilac bahanede iste insan dayanacak bi dal ariyo
Ben de bayılcam heyecandan senin sonucunu bekliyorum canımAyyyy hemşire geldi daha çıkmamış sonuç diyo, benim heyecanım onlara da geçtiKuzu 10 dk sonra bende başlarım yenilemeye Allahım sen ne tatlısın yaa hadi vercem inşaallah hediyeni az kaldı kuzum
Yaaa inşallah sağlıklı olsun minikleriniz duaya çok ihtiyaç var Allah dertsiz sıkıntısız huzurlu mutlu sağlıklı gebelik versin ahsenle afiyetle geçsin hepimizin hamilelikleriOyy ne demek istersen baska yerlerdende destek olurum ozelden mesaj atabilirsin aklina gelen herseyi sorabilirsin hic merak etme insaAllah buralarda olur miniklerle sizlere dualar ederiz insaAllah
Balım hiç stres yapma niye biliyo musun ben yaptım da noldu bişey değiştiremedim ama kendimi çok sıktım he nolcak yine transfer olunca başlıcam ben de aynı strese işte elde de değil napalım terzi kendi söküğünü dikemezmiş böyle akıl verip kendim ortalığı ayağa kaldırcam muhtemelenTest sonucunu alınca daha bir rahatlarım herhalde diye düşünüyorum kuzum gerçi sonra da aman düzenli artıyor mu aman kese görünecek mi vs vsDertler derya olmuş bende bir sandallll
Çok haklısın canım insan o kadar heyecanlanıyor ki,o an her şeyi unutuyorsunBen bide folbiol aldim onu iciyom bak sorcakdim doktora iciyorum diye onuda sormayi unuttum aklim gitti aklim keseyi gorunce nutkum tutuldu vallahi
Maşallah miniğe canım. Çok sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelamun Aleykum bacılaarrrrrr ben bugun minigi gordum york kesesimi yokmu yovkmu neyse o iste hersey normal cokk şükür kendiside guzel yere tutunmus dedi doktorumuz, haftaya kalp atisini duyucakmisiz. Ben beta yuksekliginden ikiz diye dusunuyodum ama degilmisolsun olsun saglikli olsun insaAllahhhhh hayirla gelsin darisi bekleyen arkadaslarimin basina ve kalbinide duymaya aminnnnnnn heyecandan kac haftalik falan diye sormayi unuttum doktora oda soylemedi sanirim oda heyecanlandi
Canım öncelikle hayırlı olsun yeğenimizBen bide folbiol aldim onu iciyom bak sorcakdim doktora iciyorum diye onuda sormayi unuttum aklim gitti aklim keseyi gorunce nutkum tutuldu vallahi
Yok canim alttan bakti doktor karından bakmadi 4 agustosda yapildi transferim 5.gun embriyosuMaşallah miniğe canım. Çok sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahNe zaman transferin yapılmıştı? Karından mı bakıldı canım bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?