2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlaaarrrrrr sonucum çıktı, 96 çıktı. Doktor gayet güzel dedi. Beni de yazın listeye bende hamişimmmmmm Şükürler olsun şükürler olsun
Senin sonucu bekliyordum kız ohhh maşaAllah maşaAllah Rabbim önce kalp atışını duymayı sonra da kucağına almayı nasip etsin çok sevindim

Saol Allah razi olsun Canim bugun transferimin 21. Gunu aslinda bakinca benide erken cagirmislar diyorum seni tam 32 gununde falan cagirmislar sanırım demi parmak hesabi yaptim. Benide haftaya cagirsalardi simdide kalp atisini duymaya gidicem diye evham yaparim ben

Kızlaaarrrrrr sonucum çıktı, 96 çıktı. Doktor gayet güzel dedi. Beni de yazın listeye bende hamişimmmmmm Şükürler olsun şükürler olsun ç

Kızlaaarrrrrr sonucum çıktı, 96 çıktı. Doktor gayet güzel dedi. Beni de yazın listeye bende hamişimmmmmm Şükürler olsun şükürler olsun
gözün aydın çok sevindim yazmayınca endişelenmeye başlamıştım:) tatile gidicem ekran başında senin sonucunu bekledim şimdi rahat rahat gidebilirim:)

Transfaremi oldum kızlar ama transferden 10dk sonra tuvalatimi yaptım cok sıkışmıştım. Sorun olur mu ? 1 saat sonrada bi lokantada oturup yemek yedim sehir disindan geldigim icin. Bunlar sorun teskil eder mi

Transfaremi oldum kızlar ama transferden 10dk sonra tuvalatimi yaptım cok sıkışmıştım. Sorun olur mu ? 1 saat sonrada bi lokantada oturup yemek yedim sehir disindan geldigim icin. Bunlar sorun teskil eder mi
Bunlar basit şeyler tatlım. Keyfine bak kendini zorlama, yorulma yeter. Ben transferden sonra eve geldim ve hapşırık tuttu o gün. Defalarca hapşırdım ertesi gün kabız oldum zorladım vs . Tutunacağı varsa nasipse oluyor bi şekilde

Ay ne bilim ya insan basina gelince sey yapiyor

Canıımm çoook sevindimm tebrik ederim inşallah hep gül sağlıkla kucağınıza da gelsin inşallah güzel annemiiizz bize de dua et inşallah bizler de görelim güzel pozitif sonuçlarımızı

Yaa o kadar tatlısınız kalpleriniz o kadar güzel kiii dualarınız dilekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız iyi kiiii Allahım hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsinnnn

Transferden sonra yatmanın bilimsel olarak hiçbir kanıtı yok canım ayrıca aslında idrar torbasını hemen boşaltmak gerekiyor diye biliyorum. Bizim merkezde hiç bir şekilde yatmıyoruz ve direk kalkıp tuvalete gidiyoruz 2 transferimde pozitif geldi. O nedenle bu yatma şeyleri çok doğru değil diye biliyorum. Transferden sonra da mesela benim doktorum hiçbir kısıtlama getirmedi çok yatmak da iyi değil. Hiç kafana takma oldumu Allah ol deyince olacak şey bunlar olacağı var ise abuda kalksan olur yani

Yaa o kadar tatlısınız kalpleriniz o kadar güzel kiii dualarınız dilekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız iyi kiiii Allahım hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsinnnn
O senin tatlılığın canım bak burda oturdum senin sonuç için heyecanlandım ve gerçekten çok mutlu oldum resmen rahatladım

Yiiieeeaaaa ben sizi yerim kiiiiii cansınız siz Allahım sizden razı olsun, çooookk teşekkür ederimm canlarımmmm
Canımm çook çoook sevindim nasıl oyy değerlerin kat kat artarak gitsin inşAllah bizleride dualarında unutma

O kadar rahatladim ki cok sagolun

O kadar rahatladim ki cok sagolun
Ayrıca 2 transferimde de annemin yazlığa gittim, müstakil ev günlük 10 dk yürürüm, temiz hava alırım diye, 70 km yol gittim canım hemde transfer olur olmaz yol için de endişe etme oldumu

Kızlar bebişimizin kalp atışını duyduktan sonra mı doktor değiştiricez nasıl olucak o süreç.
Başka doktor seçerken nelere dikkat etmeliyiz ya benm kafamda deli sorular var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…