2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bebişimizin kalp atışını duyduktan sonra mı doktor değiştiricez nasıl olucak o süreç.
Başka doktor seçerken nelere dikkat etmeliyiz ya benm kafamda deli sorular var
Canım merkeze göre değişiyor diye biliyorum, ben geçen defa ilimdeki doktorlara bakmak için doktor sitesinden yorumlara bakıp bir doktor bulmuştum. Hatta ilkinde kürtaj olacağım da (Allah birdaha yaşatmasın ) 2. Doktor görüşü almak için de o doktora gitmiştim ve hatta şimdi de sürem dolunca o doktora gideceğim inşaAllah baya tecrübeli bir doktor övdükleri kadar var doktorundan öneri alabilirsin ya da doktorlar sitesinden yorumları okuyabilirsin.

Kızlaaarrrrrr sonucum çıktı, 96 çıktı. Doktor gayet güzel dedi. Beni de yazın listeye bende hamişimmmmmm Şükürler olsun şükürler olsun
Gözün aydın kuzucuum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

Kızlar bebişimizin kalp atışını duyduktan sonra mı doktor değiştiricez nasıl olucak o süreç.
Ben ilaçlar bittikten sonra galiba 12.hafta oluyo değiştiricsm ama yeni doktor nasıl bulucam hiç bilmiyorum

Bende pozitifi gördükten sonra 20.günde çağırdı 8 Eylül de gidicem canım. Dedim ki sonuç beklerken çok gerilmiştim en iyisi doktorun dediği tarihe kadar rahatça beklemek o yüzden başka doktora falan gitmicem direkt gidip kalp atışı duymak istiyorum

Benim doktorum bugun dedi ki haftaya cuma kalp atislarini duyalim sonra sizi ugurlayalim dedi

Benim doktorum bugun dedi ki haftaya cuma kalp atislarini duyalim sonra sizi ugurlayalim dedi
Ay hadi İnşallah kalp atışı duyulsun da gerisi önemli değil zaten
Ama yeni doktor araştırması da çok önemli inşallah tüp bebek doktorlarımızda şanslı olduğumuz kadar diğer doktorumuzda da aynı şansı yakalarız

Ben haftaya gittigimde doktoruma danisicam.onerdigi birj varmi yasadigim sehirde diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…