Canım merkeze göre değişiyor diye biliyorum, ben geçen defa ilimdeki doktorlara bakmak için doktor sitesinden yorumlara bakıp bir doktor bulmuştum. Hatta ilkinde kürtaj olacağım da (Allah birdaha yaşatmasınKızlar bebişimizin kalp atışını duyduktan sonra mı doktor değiştiricez nasıl olucak o süreç.
Başka doktor seçerken nelere dikkat etmeliyiz ya benm kafamda deli sorular var
Gözün aydın kuzucuum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnKızlaaarrrrrr sonucum çıktı, 96 çıktı. Doktor gayet güzel dedi. Beni de yazın listeye bende hamişimmmmmmŞükürler olsun şükürler olsun
Ben ilaçlar bittikten sonra galiba 12.hafta oluyo değiştiricsm ama yeni doktor nasıl bulucam hiç bilmiyorumKızlar bebişimizin kalp atışını duyduktan sonra mı doktor değiştiricez nasıl olucak o süreç.
Bende pozitifi gördükten sonra 20.günde çağırdı 8 Eylül de gidicem canım. Dedim ki sonuç beklerken çok gerilmiştim en iyisi doktorun dediği tarihe kadar rahatça beklemek o yüzden başka doktora falan gitmicem direkt gidip kalp atışı duymak istiyorumCanım öncelikle hayırlı olsun yeğenimiz
Keseyi transferin kaçıncı gününde gördünüz ? Benim 11 inde transfer yapılmıştı pozitif sonucu da aldık ama kese+kalp atışı için 12 Eylül'de gelin dediler. Ben de o tarihe kadar nasıl beklicem en azından başka doktora gidelim ona muayene olayım istiyorum. Biraz detay verir misin
Gözünüz aydın canım Rabbım kucağına almayı nasip etsinKızlaaarrrrrr sonucum çıktı, 96 çıktı. Doktor gayet güzel dedi. Beni de yazın listeye bende hamişimmmmmmŞükürler olsun şükürler olsun
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahsenin de ilk yaptığın idrar testi negatifti dimi
Benim doktorum bugun dedi ki haftaya cuma kalp atislarini duyalim sonra sizi ugurlayalim dediKızlar bebişimizin kalp atışını duyduktan sonra mı doktor değiştiricez nasıl olucak o süreç.
Hahah senin yüzünden test yaptım daha hala yaranamıyorum deseneunut bu günü bak hala kafasına takmış.pozitif olacak inşallah çok erkendi bugün
Aaa öyle miiBenim doktorum bugun dedi ki haftaya cuma kalp atislarini duyalim sonra sizi ugurlayalim dedi
Gözün Aydın canım benimYiiieeeaaaa ben sizi yerim kiiiiii cansınız siz Allahım sizden razı olsun, çooookk teşekkür ederimm canlarımmmm
Ya ben gunluk ped takıyorum mecburen yoksa gunde 10 kez iç çamasırı degıstırmek zorunda kalırım malum fitil kullanıyoruzAyy içim serinledi sağolasın kuzumBende hiç sevmem günlük pedi de sırf lekelenmenin miktarını anlamak için kullandım kuzum artık kullanmam.
Bahceci umut tup bebek merkezi canimAaa öyle miinerde tedavi görüyordunuz? Demek ki acilen doktor bulmam lazım
Ay olur mu öyle demem sadece üzülme yani içini ferah tut.Hahah senin yüzünden test yaptım daha hala yaranamıyorum desene
Hayırlı olsun kuzumKızlaaarrrrrr sonucum çıktı, 96 çıktı. Doktor gayet güzel dedi. Beni de yazın listeye bende hamişimmmmmmŞükürler olsun şükürler olsun
Hepimizi aynı dert salacak galibaBen ilaçlar bittikten sonra galiba 12.hafta oluyo değiştiricsm ama yeni doktor nasıl bulucam hiç bilmiyorum
Ay hadi İnşallah kalp atışı duyulsun da gerisi önemli değil zatenBenim doktorum bugun dedi ki haftaya cuma kalp atislarini duyalim sonra sizi ugurlayalim dedi
Ben haftaya gittigimde doktoruma danisicam.onerdigi birj varmi yasadigim sehirde diyeAy hadi İnşallah kalp atışı duyulsun da gerisi önemli değil zaten
Ama yeni doktor araştırması da çok önemli inşallah tüp bebek doktorlarımızda şanslı olduğumuz kadar diğer doktorumuzda da aynı şansı yakalarız
Bosluga duscem ben doktrum gıbısını burda bulamam ya sanırım doguma yakın geri ankaraya giderim ailemin yanında kalıp doğururum ınsallah o gunlere gelırsem:)Benim doktorum bugun dedi ki haftaya cuma kalp atislarini duyalim sonra sizi ugurlayalim dedi
Hayırlı olsun canım Allah hepimizinkini saglıklıca saglamca hayırlıca tamamına erdirsin aminYiiieeeaaaa ben sizi yerim kiiiiii cansınız siz Allahım sizden razı olsun, çooookk teşekkür ederimm canlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?