Çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin bizede bol bol dua et hamiş duaları kabul olurmuşYiiieeeaaaa ben sizi yerim kiiiiii cansınız siz Allahım sizden razı olsun, çooookk teşekkür ederimm canlarımmmm
Benim de bahçeci fulya demek ki bende kalp atışı sonrası uğurlanıcamBahceci umut tup bebek merkezi canim
Yaaaaa yerim seniiii maşallah maşallahKızlaaarrrrrr sonucum çıktı, 96 çıktı. Doktor gayet güzel dedi. Beni de yazın listeye bende hamişimmmmmmŞükürler olsun şükürler olsun
Ankara’da doktorunuz kim acabaBosluga duscem ben doktrum gıbısını burda bulamam ya sanırım doguma yakın geri ankaraya giderim ailemin yanında kalıp doğururum ınsallah o gunlere gelırsem:)
Çift embriyo mu koydular canım yani tekte de bu değer çıkabiliyorKızlarrrrr bir şey sorucamm. Aranızda değeri 10. Gün 400 lerde çıkan var mı? İkiz olma ihtimali nedir?
Benim nasipse ikiz bekliyorumKızlarrrrr bir şey sorucamm. Aranızda değeri 10. Gün 400 lerde çıkan var mı? İkiz olma ihtimali nedir?
Yaaaa benimde 6. Gün bugun. Bende dayanamadım yaptım kocamam negatıfı gordum:Ciddi misinya tamam o zaman bizim idrara geçmemiş daha senin çift embriyo belli değilse benim tek embriyo hiç belli olmaz içim rahatladı çok sağol ya burda 5. Gün görenleri görünce insan bi moralman çöküyor arkadaşımın gazına geldim yap kesin çıkar diye zorladı sonuç hüsran… aslında yapmadan erken yaptığımı biliyorum üzülmem diyordum da koca negatifi görünce insan düşüyor yine demek ki bizim daha kana ordan idrara geçmedi benim ilk transfer kimyasal oldu değer 15 lerdeyken de negatifti nedir benim bu idrardan çektiğim
İdrar testi? Kaset testı aynı sey değil mi?? Pozitifi kacıncı gün gördünüz. Benımde 6. Gunum bugün gebelik testi negatif çıktıCanlaaarrrr hepiniz ne güzel şeyler yazmışsınız yaa hepiniz benim kadar meraklanmışsınız, şimdi hepsini tek tek okudum teşekkür ederimm, hepinize sıkıca sarılıyorummBu arada evet benim ilk gebelik testim 6. Günde idrar testiydi ve negatifti, ardından kaset testle pozitifi görmüştüm
Canımm çift embriyo transferiydi benim.. 6. gün önce erken gebelik testi yaptım negatif gördüm, sonra kaset test yaptım pozitif gördüm. Bugün 10. gün, kan testinde beta 96 çıktıKızlaaarrr 6. Gününüzde idrar testi yapıp çift çizgi gördünüz mü??? Ben dayanamadım biraz önce test yaptım negatifi gördüm. 5Ba kaltelı transfer edildi. Transfer günü sayılmazsa bugun 6. Gün
Canımm çok sağolİdrar testi? Kaset testı aynı sey değil mi?? Pozitifi kacıncı gün gördünüz. Benımde 6. Gunum bugün gebelik testi negatif çıktı
Hayırlı ugurlu olsun bu aradadarısı bizlerin başına
Merhaba canımKizlar merhaba birşey sormak istiyorummm ... Dondurulmuş embriyo transferi için ilk muayene reglinin kaçıncı günü gittiniz ...
Senin adına çoook çoook sevindimCanımm çok sağolAy evet değişik anlatmışım kusura bakma, hala çok heyecanlıyım da 6. gün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm sonra evde kaset test vardı. Birgebeningünlüğü sayfasından alıp nerede olduğunu bile unuttuğum.. O çekmeceyi açınca lapss diye önüme düşünce bu bir işaret olmalı dedim ve kaset test yaptım, yine idrar testi yani. Ama onda pozitifi gördüm aynı gün. Sen de sakın hemen umutsuzluğa kapılma, çok erken daha kuzum benim..
Sağol kuzummmSenin adına çoook çoook sevindimne güzel bir duygu bu, bırdaki herkese nasip olsun yarın sabah ilk idrar testi ile yapayım. Bendede vardı birgebenıngunlugu gebelik testlerinden. İnşallalah hayırlısıyla cift cizgiyi görmek nasip olur. Yarın 7. Günüm oluyor
Himm ayy çok teşekkür ederim hemşireye soruyorum o kadar muallak konuşuyorki bugün regli oldum pazartesi çağırdı bir yarın gelin diyor bir pazartesi sinir küpü etti beniMerhaba canımBen reglimin 5. günü gittim
Benim tek embriyo konuldu 12.gün beta 904 çıkmıştı içerde bölünüp ikiz olmamıştır heraldeBenim nasipse ikiz bekliyorum3.gün embriyosu değerlerim şöyleydi
8.gün 70
10.gün 268
12.gün 684 (test günüm) doktorum test günümdeki yüksek değerden şüphelenmişti özellikle
14.gün 1714 başka baktırmadım
Olabilir o ihtimal de var tek yumurta ikizi o şekilde oluyorBenim tek embriyo konuldu 12.gün beta 904 çıkmıştı içerde bölünüp ikiz olmamıştır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?