2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canlaaarrrr hepiniz ne güzel şeyler yazmışsınız yaa hepiniz benim kadar meraklanmışsınız, şimdi hepsini tek tek okudum teşekkür ederimm, hepinize sıkıca sarılıyorumm Bu arada evet benim ilk gebelik testim 6. Günde idrar testiydi ve negatifti, ardından kaset testle pozitifi görmüştüm

Bosluga duscem ben doktrum gıbısını burda bulamam ya sanırım doguma yakın geri ankaraya giderim ailemin yanında kalıp doğururum ınsallah o gunlere gelırsem:)
Ankara’da doktorunuz kim acaba

Kızlarrrrr bir şey sorucamm. Aranızda değeri 10. Gün 400 lerde çıkan var mı? İkiz olma ihtimali nedir?
Benim nasipse ikiz bekliyorum 3.gün embriyosu değerlerim şöyleydi
8.gün 70
10.gün 268
12.gün 684 (test günüm) doktorum test günümdeki yüksek değerden şüphelenmişti özellikle
14.gün 1714 başka baktırmadım

Kızlaaarrr 6. Gününüzde idrar testi yapıp çift çizgi gördünüz mü??? Ben dayanamadım biraz önce test yaptım negatifi gördüm. 5Ba kaltelı transfer edildi. Transfer günü sayılmazsa bugun 6. Gün

Yaaaa benimde 6. Gün bugun. Bende dayanamadım yaptım kocamam negatıfı gordum:( ama 6. Gün test yapıp çift çizgiyi görenler olunca bende gaza geldim

İdrar testi? Kaset testı aynı sey değil mi?? Pozitifi kacıncı gün gördünüz. Benımde 6. Gunum bugün gebelik testi negatif çıktı
Hayırlı ugurlu olsun bu arada darısı bizlerin başına

Canımm çift embriyo transferiydi benim.. 6. gün önce erken gebelik testi yaptım negatif gördüm, sonra kaset test yaptım pozitif gördüm. Bugün 10. gün, kan testinde beta 96 çıktı Yani tek teste inanıp sakın kendini üzme

İdrar testi? Kaset testı aynı sey değil mi?? Pozitifi kacıncı gün gördünüz. Benımde 6. Gunum bugün gebelik testi negatif çıktı
Hayırlı ugurlu olsun bu arada darısı bizlerin başına
Canımm çok sağol Ay evet değişik anlatmışım kusura bakma, hala çok heyecanlıyım da 6. gün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm sonra evde kaset test vardı. Birgebeningünlüğü sayfasından alıp nerede olduğunu bile unuttuğum.. O çekmeceyi açınca lapss diye önüme düşünce bu bir işaret olmalı dedim ve kaset test yaptım, yine idrar testi yani. Ama onda pozitifi gördüm aynı gün. Sen de sakın hemen umutsuzluğa kapılma, çok erken daha kuzum benim..

Kizlar merhaba birşey sormak istiyorummm ... Dondurulmuş embriyo transferi için ilk muayene reglinin kaçıncı günü gittiniz ...

Senin adına çoook çoook sevindim ne güzel bir duygu bu, bırdaki herkese nasip olsun yarın sabah ilk idrar testi ile yapayım. Bendede vardı birgebenıngunlugu gebelik testlerinden. İnşallalah hayırlısıyla cift cizgiyi görmek nasip olur. Yarın 7. Günüm oluyor

Sağol kuzummm Evet evet, onun testleri inanılmaz hassas, yarın sabah ilk idrarınla onun testini yap bakalım inşaallah bu defa pozitifi görürsün ve birlikte seviniriz

Benim tek embriyo konuldu 12.gün beta 904 çıkmıştı içerde bölünüp ikiz olmamıştır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…