Yaaaa çok sevindim benimki 5.gün embriyosu biz üç yıldır bekliyoruz bu ikinci naklimdi hem negatif olucak buda diyorduk ümitlenmemek için. Şimdi değer yüksek cıkınca insan hem korkuyor hem seviniyor. Çünkü dıs gebelikte ve boş gebelikte de yüksek çıkıyormuşBenim nasipse ikiz bekliyorum3.gün embriyosu değerlerim şöyleydi
8.gün 70
10.gün 268
12.gün 684 (test günüm) doktorum test günümdeki yüksek değerden şüphelenmişti özellikle
14.gün 1714 başka baktırmadım
ilacın etsikisi ne zaman geçiyorCanımm çift embriyo transferiydi benim.. 6. gün önce erken gebelik testi yaptım negatif gördüm, sonra kaset test yaptım pozitif gördüm. Bugün 10. gün, kan testinde beta 96 çıktıYani tek teste inanıp sakın kendini üzme
Çift embriyo koydular biri 5. Gün biri 4. GünÇift embriyo mu koydular canım yani tekte de bu değer çıkabiliyor
Bende çok korkmuştum onu duyduğumda ama değer artışı düzenli güzel bir şekilde oluyorsa korkmaya gerek yokmuşYaaaa çok sevindim benimki 5.gün embriyosu biz üç yıldır bekliyoruz bu ikinci naklimdi hem negatif olucak buda diyorduk ümitlenmemek için. Şimdi değer yüksek cıkınca insan hem korkuyor hem seviniyor. Çünkü dıs gebelikte ve boş gebelikte de yüksek çıkıyormuş
Hangi ilacın kuzum?ilacın etsikisi ne zaman geçiyor
Olmuştur olmuştur tek yumurta ikizin vardırBenim tek embriyo konuldu 12.gün beta 904 çıkmıştı içerde bölünüp ikiz olmamıştır heralde
Tamamdır bakalım salı günü tekrar kan vericem teşekkür ederimBende çok korkmuştum onu duyduğumda ama değer artışı düzenli güzel bir şekilde oluyorsa korkmaya gerek yokmuş
%1 ihtimalle oluşuyormuş tek embriyolu transferlerde ikiz bebekOlabilir o ihtimal de var tek yumurta ikizi o şekilde oluyor
Güzel sonuçlar gelsin inşallahTamamdır bakalım salı günü tekrar kan vericem teşekkür ederim
O da olabilir yakında belli olur zaten sağlıkla devam etsin inşallah%1 ihtimalle oluşuyormuş tek embriyolu transferlerde ikiz bebekbenimkisi erken tutunup erken salgılamaya başlamıştır belki hcg yi
%1 miş olma ihtimaliOlmuştur olmuştur tek yumurta ikizin vardır
Dr nimet aygül demirolAnkara’da doktorunuz kim acaba
Amiin hepimiznkiO da olabilir yakında belli olur zaten sağlıkla devam etsin inşallah
Canımm beni de listeye hamiş olarak ekler misinnnBen Bursa da PembeMavi hastanesinde tedavi oluyorum
rabbim yardımcın olsun canım
Hoşgeldin aramıza… ben gaza gelip yaptım ardımdan zeytin beni telkin etmek için yaptı.. şimdide sen yaptınYaaaa benimde 6. Gün bugun. Bende dayanamadım yaptım kocamam negatıfı gordum:( ama 6. Gün test yapıp çift çizgiyi görenler olunca bende gaza geldim
Kat kat sağlıkla artsın değerin canımmCanımm beni de listeye pozitif olarak ekler misinnn şükürler olsuuunnn
Amiiiiin amiiiiiin. Yarın yapınca yazacağımSağol kuzummmEvet evet, onun testleri inanılmaz hassas, yarın sabah ilk idrarınla onun testini yap bakalım inşaallah bu defa pozitifi görürsün ve birlikte seviniriz
Yaaaa gercekte miiiiHoşgeldin aramıza… ben gaza gelip yaptım ardımdan zeytin beni telkin etmek için yaptı.. şimdide sen yaptıngülüyorum çünkü saçmaladık genel olarak bugün çıkmıyor zaten evet çıkan var ama çok çok nadir bizimkiler kız nazlı kendilerini saklıyorlar.. benim de modum düştü ama bak bugün kanda pozitif gören arkadaş da 6. Gün negatif görmüştü moral bozmayalım bak Z zeytin81 görmesin kızar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?