2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Yaaaa çok sevindim benimki 5.gün embriyosu biz üç yıldır bekliyoruz bu ikinci naklimdi hem negatif olucak buda diyorduk ümitlenmemek için. Şimdi değer yüksek cıkınca insan hem korkuyor hem seviniyor. Çünkü dıs gebelikte ve boş gebelikte de yüksek çıkıyormuş

ilacın etsikisi ne zaman geçiyor

Bende çok korkmuştum onu duyduğumda ama değer artışı düzenli güzel bir şekilde oluyorsa korkmaya gerek yokmuş

Olabilir o ihtimal de var tek yumurta ikizi o şekilde oluyor
%1 ihtimalle oluşuyormuş tek embriyolu transferlerde ikiz bebek benimkisi erken tutunup erken salgılamaya başlamıştır belki hcg yi

%1 ihtimalle oluşuyormuş tek embriyolu transferlerde ikiz bebek benimkisi erken tutunup erken salgılamaya başlamıştır belki hcg yi
O da olabilir yakında belli olur zaten sağlıkla devam etsin inşallah

Kızlar bişey sorucam. Transferden sonra ağır kaldırmayın diyorlar ya bu ağırdan kasıt kaç kg mesela? ya markete gıdıyorum uc bes bısey alıyorum acaba bu kaç kilo? Ağır grubuna gıdıyor mu dıye dusunuyorum bakıyorum tek parmagımla kaldırabıldığım agırlıkta tamam diyorum çok degılmıs umarım dogru yapıyorumdur

Yaaaa benimde 6. Gün bugun. Bende dayanamadım yaptım kocamam negatıfı gordum:( ama 6. Gün test yapıp çift çizgiyi görenler olunca bende gaza geldim
Hoşgeldin aramıza… ben gaza gelip yaptım ardımdan zeytin beni telkin etmek için yaptı.. şimdide sen yaptın gülüyorum çünkü saçmaladık genel olarak bugün çıkmıyor zaten evet çıkan var ama çok çok nadir bizimkiler kız nazlı kendilerini saklıyorlar.. benim de modum düştü ama bak bugün kanda pozitif gören arkadaş da 6. Gün negatif görmüştü moral bozmayalım bak Z zeytin81 görmesin kızar

Sağol kuzummm Evet evet, onun testleri inanılmaz hassas, yarın sabah ilk idrarınla onun testini yap bakalım inşaallah bu defa pozitifi görürsün ve birlikte seviniriz
Amiiiiin amiiiiiin. Yarın yapınca yazacağım

Yaaaa gercekte miiii ayyyy içime su serpildi.. inşallalah bizlerde pozitifi görürürüz.
Ne bilim 6. Gün pozitifi görenleri görünce gaza geldim bayağı. Sonra şok oldum. Yaaaa kız mı bizimkiler diyosun Allahım nasip et hayırlısıyla hepimizee.
arkadasın kacıncı günüydü kanda pozitifi gördü acaba..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…