2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben bu adamın videolarını dinliyorum tavsiye ederim

Ben kan testini transfer günü hariç 10. Gün yapçam daha erken yapmaya gerek yok.. insan daha stres oluyor.. bugün hemşire bi arkadaş genelde idrarda çok erken çıkanlar erkek oluyor .. kız bebekler idrarda daha geç belli oluyor dedi.. benim annem de beni idrarda bi türlü görmemiş bi buçuk aylık hamileymiş erkek kardeşimi görmüş belki çıkanlar ondan görüyordur ya Da bizim yapımızla alakalı 6. Gün çok erken çünkü.. ben yarın da yapmamanı tavsiye ederim en erken 10. Gün yap bence

Biraz da kişiye göre değişiyor galiba benim de çift embriyo 5.gün
Transferin 5.günü 53
7.günü 132
12.günü 1132 çıktı. Normalde kanları hep akşam verdim 12.gün sabah verdim 10 saat erken
Ama dün 1 kese gözüktü 10 gün sonra kesinleşir dedi

Biraz dahaa sabredeyim o zaman inşallalah pozitifi görürürüz. Çok heyecanlıyım sürekli aklımda.

aminn canım eylül ayı da hamilelerle dolu bi ay olsun inşallah Heyecan korku stres mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum bi dahakinde o kadar heyecanlı olmam sanıyodum ama yanılmışım transferden sonra nasıl olurum Allah bilir

Merhaba günlerdir sizleri okuyorum, nasip bugün tanışmak . 19 Ağustos transferimi oldum, 6. Günümdeyim kasık ağrım oluyor ara ara sonra geçiyor. Sürekli de dinlenmek istemiyorum ara ara kalkıp dolaşıyorum . Test günümü 31ine verdi doktorum KKTC ‘de Dr. Hit’de yaptım transferimi. Benim de adımı yazar mısınız tabloya

Elinde değil insanın aklından neler geçiyor tahmin edebiliyorum ben en son düğün zamanım öyle heyecanlı olduğumu hatırlıyorum

MaşAllaaah inşAllah miniğin belirtileridiiirr bol bol dua
Yaşınız kaçtı

Elinde değil insanın aklından neler geçiyor tahmin edebiliyorum ben en son düğün zamanım öyle heyecanlı olduğumu hatırlıyorum
Aynen öyle canım ilk transferin miydi senin? Ani bi karar verdiğim için konuyu yeni takip etmeye başladım kaçırdım bir çok şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…