Kızlar bişey sorucam. Transferden sonra ağır kaldırmayın diyorlar ya bu ağırdan kasıt kaç kg mesela?ya markete gıdıyorum uc bes bısey alıyorum acaba bu kaç kilo? Ağır grubuna gıdıyor mu dıye dusunuyorum bakıyorum tek parmagımla kaldırabıldığım agırlıkta tamam diyorum çok degılmıs umarım dogru yapıyorumdur
Kızlar bişey sorucam. Transferden sonra ağır kaldırmayın diyorlar ya bu ağırdan kasıt kaç kg mesela?ya markete gıdıyorum uc bes bısey alıyorum acaba bu kaç kilo? Ağır grubuna gıdıyor mu dıye dusunuyorum bakıyorum tek parmagımla kaldırabıldığım agırlıkta tamam diyorum çok degılmıs umarım dogru yapıyorumdur
10 gun 512. İdi cift embriyoydu benim zatenKızlarrrrr bir şey sorucamm. Aranızda değeri 10. Gün 400 lerde çıkan var mı? İkiz olma ihtimali nedir?
Aminnn inşaallah kuzummKat kat sağlıkla artsın değerin canımmHaftaya keseyi görürsün inşallah
Gebeliğiniz ikiz mi peki?10 gun 512. İdi cift embriyoydu benim zaten
Ben kan testini transfer günü hariç 10. Gün yapçam daha erken yapmaya gerek yok.. insan daha stres oluyor.. bugün hemşire bi arkadaş genelde idrarda çok erken çıkanlar erkek oluyor .. kız bebekler idrarda daha geç belli oluyor dedi.. benim annem de beni idrarda bi türlü görmemiş bi buçuk aylık hamileymiş erkek kardeşimi görmüş belki çıkanlar ondan görüyordur ya Da bizim yapımızla alakalı 6. Gün çok erken çünkü.. ben yarın da yapmamanı tavsiye ederim en erken 10. Gün yap benceYaaaa gercekte miiiiayyyy içime su serpildi.. inşallalah bizlerde pozitifi görürürüz.
Ne bilim 6. Gün pozitifi görenleri görünce gaza geldim bayağı. Sonra şok oldum. Yaaaa kız mı bizimkiler diyosunAllahım nasip et hayırlısıyla hepimizee.
arkadasın kacıncı günüydü kanda pozitifi gördü acaba..?
Biraz da kişiye göre değişiyor galiba benim de çift embriyo 5.günBenim nasipse ikiz bekliyorum3.gün embriyosu değerlerim şöyleydi
8.gün 70
10.gün 268
12.gün 684 (test günüm) doktorum test günümdeki yüksek değerden şüphelenmişti özellikle
14.gün 1714 başka baktırmadım
Biraz dahaa sabredeyim o zamanBen kan testini transfer günü hariç 10. Gün yapçam daha erken yapmaya gerek yok.. insan daha stres oluyor.. bugün hemşire bi arkadaş genelde idrarda çok erken çıkanlar erkek oluyor .. kız bebekler idrarda daha geç belli oluyor dedi.. benim annem de beni idrarda bi türlü görmemiş bi buçuk aylık hamileymiş erkek kardeşimi görmüş belki çıkanlar ondan görüyordur ya Da bizim yapımızla alakalı 6. Gün çok erken çünkü.. ben yarın da yapmamanı tavsiye ederim en erken 10. Gün yap bence
Ay en güzel güncelleemmeee MAŞALLAAHHHHHH hayırla sağlıkla ilerlesin çok sevindiimmCanımm beni de listeye hamiş olarak ekler misinnn
aminn canım eylül ayı da hamilelerle dolu bi ay olsun inşallahKızlaaar merhaba nasılsınızz
Hamişler nasıl gidiyor
sonuç bekleyenler heyecan dorukta eminiiimm
henüz yeni başlayanlar Rabbim hayırla işlerinizin gitmesini nasip etsin sizdeki heyecanda eminim çok ama sonunun güzel olacağını düşünün Allahın izniyle
Merhaba günlerdir sizleri okuyorum, nasip bugün tanışmak . 19 Ağustos transferimi oldum, 6. Günümdeyim kasık ağrım oluyor ara ara sonra geçiyor. Sürekli de dinlenmek istemiyorum ara ara kalkıp dolaşıyorum . Test günümü 31ine verdi doktorum KKTC ‘de Dr. Hit’de yaptım transferimi. Benim de adımı yazar mısınız tabloyaKızlaaar merhaba nasılsınızz
Hamişler nasıl gidiyor
sonuç bekleyenler heyecan dorukta eminiiimm
henüz yeni başlayanlar Rabbim hayırla işlerinizin gitmesini nasip etsin sizdeki heyecanda eminim çok ama sonunun güzel olacağını düşünün Allahın izniyle
Sağolasın canımmmAy en güzel güncelleemmeee MAŞALLAAHHHHHH hayırla sağlıkla ilerlesin çok sevindiimm
Elinde değil insanın aklından neler geçiyor tahmin edebiliyorum ben en son düğün zamanım öyle heyecanlı olduğumu hatırlıyorumaminn canım eylül ayı da hamilelerle dolu bi ay olsun inşallahHeyecan korku stres mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum bi dahakinde o kadar heyecanlı olmam sanıyodum ama yanılmışım transferden sonra nasıl olurum Allah bilir
MaşAllaaah inşAllah miniğin belirtileridiiirr bol bol duaMerhaba günlerdir sizleri okuyorum, nasip bugün tanışmak . 19 Ağustos transferimi oldum, 6. Günümdeyim kasık ağrım oluyor ara ara sonra geçiyor. Sürekli de dinlenmek istemiyorum ara ara kalkıp dolaşıyorum . Test günümü 31ine verdi doktorum KKTC ‘de Dr. Hit’de yaptım transferimi. Benim de adımı yazar mısınız tabloya
Aynen öyle canım ilk transferin miydi senin? Ani bi karar verdiğim için konuyu yeni takip etmeye başladım kaçırdım bir çok şeyiElinde değil insanın aklından neler geçiyor tahmin edebiliyorum ben en son düğün zamanım öyle heyecanlı olduğumu hatırlıyorum
29MaşAllaaah inşAllah miniğin belirtileridiiirr bol bol dua
Yaşınız kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?