Evet ilkAynen öyle canım ilk transferin miydi senin? Ani bi karar verdiğim için konuyu yeni takip etmeye başladım kaçırdım bir çok şeyi
Beni de haftaya cuma çağırdı doktorum normalde transfere göre kendim hesaplayınca 5+6 bugün ama geçen hafta ultrasonda birkaç gün gerideydi keseler ondan hesaplamama göre bugün 5+2 deyizMerhaba randevum haftaya cuma kalp atışı için canım bugün 5+5 iz. Sen duydun mu
Kızlar sizde durumlar nasıl neler hissediyorsunuz bilmiyorum ama bende hiçbir ağrı belirti leke fln olmadı ilk günden beri kendimi çok normal hissediyorum ilaçlarada vücudum tepki vermiyor sanki alışmış normal mi bu acaba?Herkese merhaba kızlar bende 21 transfer oldum 5.günüm Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın özelliklede bizim gibi çabalayıp uğraşanlarin
Hoşgeldin aramıza… ben gaza gelip yaptım ardımdan zeytin beni telkin etmek için yaptı.. şimdide sen yaptıngülüyorum çünkü saçmaladık genel olarak bugün çıkmıyor zaten evet çıkan var ama çok çok nadir bizimkiler kız nazlı kendilerini saklıyorlar.. benim de modum düştü ama bak bugün kanda pozitif gören arkadaş da 6. Gün negatif görmüştü moral bozmayalım bak Z zeytin81 görmesin kızar
Şekerim korkma biz de KOCA BİR NEGATİF gördük bugün T tutkunay123 ile birlikteKızlaaarrr 6. Gününüzde idrar testi yapıp çift çizgi gördünüz mü??? Ben dayanamadım biraz önce test yaptım negatifi gördüm. 5Ba kaltelı transfer edildi. Transfer günü sayılmazsa bugun 6. Gün
Sağlıkla afiyetle geçsin hamileliğin inşallah hayırla kucağına al inşallah canımEvet ilk
İnşallaaaah Z zeytin81 bizede nasp olacak. Umudumuzu kaybetmeyelim o zman. Bu arada bir belirti bir his birşey yok değil mi sizler de de. Bende ağrı sızı vs hiçbir şey yok. Sadece gögüs hassasiyeti var. Ara dada adet olcakmışım gibi kasık ağrısı oluyor. Sende var mı?Şekerim korkma biz de KOCA BİR NEGATİF gördük bugün T tutkunay123 ile birlikteama inanıyoruz o çift çizgiyi kan testinden sonra eve gelip kaset testte yapıp görücez hepimiz inşallah
Canım inşallah güzel haberlerini alırızzBu arada kızlar bende transfer günü ve sonraki günlerde hiç bir belirti vs farklı bir durum yoktu tıpkı kahvede okeye dönen hasan abi gibiydim.ancakkk bugün sabahtan beri sanki tuz ruhu içmişim gibi midem yemek borum yanıyor ki benim midem iyidir taşı bile öğütürüm he bir de dün ayıptır söylemesi bir tavuk ızgara yedim o tavuk beni çocukluğuma götürdü sanki hayatımdaki en lezzetli tavuğu yedim (İBB sosyal tesislerde özel bir yerdeğil yani) açıkçası diyorum acaba mı?off işte ben de başldım kendimi dinlemeye testte yaptık zaten
Gözümüz aydın canımKızlaaarrrrrr sonucum çıktı, 96 çıktı. Doktor gayet güzel dedi. Beni de yazın listeye bende hamişimmmmmmŞükürler olsun şükürler olsun
Etmez canım bende on dk beklemeden WC gitmiştim sonra bir saatlik yol gittim dert etme ağır kaldırma ani hareket yapma yeter bol su iç canım inşallah güzel haberler alırsınTransfaremi oldum kızlar ama transferden 10dk sonra tuvalatimi yaptım cok sıkışmıştım. Sorun olur mu ? 1 saat sonrada bi lokantada oturup yemek yedim sehir disindan geldigim icin. Bunlar sorun teskil eder mi
Maşallah.Allah tamamına erdirsin canımCanımm beni de listeye pozitif olarak ekler misinnn şükürler olsuuunnn
Benim 483 çıktı canım tek kese değerle ilgili değil diyorlar bazi doktorlar canımKızlarrrrr bir şey sorucamm. Aranızda değeri 10. Gün 400 lerde çıkan var mı? İkiz olma ihtimali nedir?
Nice mutlu yaşlaraHastanenin web sitesinde e sonuc bolumu varsa oraya daha hizli dusuyo45 dakkada falan ben o sayfayi binbesyuz kere yeniliyodum sonucu beklerken haberin olsun insaAllah guzel sonucla bana bi dogum gunu hediyeside sen ver kuzumm
Canımm hoşgeldinHerkese merhaba kızlar bende 21 transfer oldum 5.günüm Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın özelliklede bizim gibi çabalayıp uğraşanlarin
Sağlıkla afiyetle geçsin hamileliğin inşallah hayırla kucağına al inşallah canımBenim ikinci olacak nasipse. Ocak ayında transfer olmuştum daha önce ama kelebeğim sadece 7 hafta yaşadı. İnşallah bu sefer kucağıma gelecek olan transfer edilir diyorum hepimiz için tabi
Yaa senin keyifli keyifli anlatışını yerim ben çok tatlısınBu arada kızlar bende transfer günü ve sonraki günlerde hiç bir belirti vs farklı bir durum yoktu tıpkı kahvede okeye dönen hasan abi gibiydim.ancakkk bugün sabahtan beri sanki tuz ruhu içmişim gibi midem yemek borum yanıyor ki benim midem iyidir taşı bile öğütürüm he bir de dün ayıptır söylemesi bir tavuk ızgara yedim o tavuk beni çocukluğuma götürdü sanki hayatımdaki en lezzetli tavuğu yedim (İBB sosyal tesislerde özel bir yerdeğil yani) açıkçası diyorum acaba mı?off işte ben de başldım kendimi dinlemeye testte yaptık zaten
Sağolasın kuzummmMaşallah.Allah tamamına erdirsin canım
amin inşallah . sizlere de zahmetsiz bir yolla mis gibi hamilelik nasip olsun inşallahCanım inşallah güzel haberlerini alırızzTransferden sonra benimde tat alma duyum çok gelişmişti. Bi de aşırı acıkma vardı elim ayağım titriyodu nerdeyse. Pozitifti bunlar olduğunda inşallah senin de pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?