Canımmmmm doğum günün kutlu olsuuunnn, hediyenle birlikte seni sevgiyle kucaklıyoruuuuzzzOyy ne demek istersen baska yerlerdende destek olurum ozelden mesaj atabilirsin aklina gelen herseyi sorabilirsin hic merak etme insaAllah buralarda olur miniklerle sizlere dualar ederiz insaAllah
bugün tuhaf bir şekilde midem yanıyor o kadar .tabi ki umudumuzu kaybetmeyeceğiz bunda olmazsa sonra biz istediğimiz sürece mücadele devam edecek allah yolumuzu kolaylıklara çıkarsın inşallah
Amiiiiinbugün tuhaf bir şekilde midem yanıyor o kadar .tabi ki umudumuzu kaybetmeyeceğiz bunda olmazsa sonra biz istediğimiz sürece mücadele devam edecek allah yolumuzu kolaylıklara çıkarsın inşallah
İnşallah canım benim bu sefer baya pozitif duygular içindeyim ilk transferim korku dolu geçmişti bi an bile sevinç hissetmedim gerçekten içime doğmuş gibiydi bu sefer tam tersi içim kıpır kıpırÖyle olacak canımm buna yürekten inan
Aminn canım inşallah doğal olur diye bekledik bi süre şimdi tekrar başlıycam transfer hazırlığına Rabbim bu sefer sağlıkla nasip etsin inşallah hepimizeamin inşallah . sizlere de zahmetsiz bir yolla mis gibi hamilelik nasip olsun inşallah
Canım kanda pozitif görürsek ilk iş idrar yapalım hatıra kalsınŞekerim korkma biz de KOCA BİR NEGATİF gördük bugün T tutkunay123 ile birlikteama inanıyoruz o çift çizgiyi kan testinden sonra eve gelip kaset testte yapıp görücez hepimiz inşallah
Kuzum benim de içime doğmuştu, hatta eşim sürekli uyarıyordu dur hemen sevinme sonra toplanması zor olur vs diyeİnşallah canım benim bu sefer baya pozitif duygular içindeyim ilk transferim korku dolu geçmişti bi an bile sevinç hissetmedim gerçekten içime doğmuş gibiydi bu sefer tam tersi içim kıpır kıpır
Yaa seninde mi kaybın var kuzumKuzum benim de içime doğmuştu, hatta eşim sürekli uyarıyordu dur hemen sevinme sonra toplanması zor olur vs diyeHatta pozitif idrar testine bile inanmadı
His kesinlikle yok.belirti veya anormal bir şey de yoktu taki bugüne kadar dün fitil kullanmaya başladım onun yan etkisi mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama midem yanıyor yemek borum yanıyor
O sizin tatlı kalbiniz efendimYaa senin keyifli keyifli anlatışını yerim ben çok tatlısınAllahım bekleyişlerini hayırla büyük sevinçlere çevirsin kuzumm
Tabiki yapıcazCanım kanda pozitif görürsek ilk iş idrar yapalım hatıra kalsın
MAŞALLAH canımm Aleyküm selam ALLAH sağlıkla ilerlemisni Nasip etsin bebişinin sevincin sağlıkla daim olsun Çok AminnnSelamun Aleykum bacılaarrrrrr ben bugun minigi gordum york kesesimi yokmu yovkmu neyse o iste hersey normal cokk şükür kendiside guzel yere tutunmus dedi doktorumuz, haftaya kalp atisini duyucakmisiz. Ben beta yuksekliginden ikiz diye dusunuyodum ama degilmisolsun olsun saglikli olsun insaAllahhhhh hayirla gelsin darisi bekleyen arkadaslarimin basina ve kalbinide duymaya aminnnnnnn heyecandan kac haftalik falan diye sormayi unuttum doktora oda soylemedi sanirim oda heyecanlandi
Merhaba benide listeye eklermisin 21 ağustos transfer oldumpaylaşıma
Ben de 17 ağustosta 3.gün embriyosu transferi oldum. Neden o kadar erken yaptınız kan testini, belirtiniz var mıydı? Benim hiçbir belirtim yokAnne adaylarımız ben 17 Ağustos da 3. Gün embriyosu transfer oldum. 7. Gün kan testi verdim 8.2 çıktı bugün 9. Gün test verdim 50.2 çıkmış testim sizce yükseliş normal mi
Merhaba canim dün kalp atişimizi duyduk biz cok sükür saglık olarak mide şişkinliği ciddi bir şekilde yaşiyırum ve ilk kusmami beş dak önce yaşadimO ozomm @muczeanne merhaba sizle transfer tarihlerimiz yakındı son durumunuz nedir kalp atışlarını duydunuz mu
Ben dün tam 6 haftalıktım foktorum öyle dedi siz beden bikaçgün geridesiniz ki 6 + 2 olucam bir saat sonraBeni de haftaya cuma çağırdı doktorum normalde transfere göre kendim hesaplayınca 5+6 bugün ama geçen hafta ultrasonda birkaç gün gerideydi keseler ondan hesaplamama göre bugün 5+2 deyizzaman geçmek bilmiyor daha yolk kesesi filan da görünmedi bizde sadece keselerimizi gördük
Kasık ağrısı vardı sürekli kaset test yaptım silik çıktı gidip kan verdim birde geçen yıl tüp bebek transferi sonrası dış gebelik yaşadığım için korkuyorum biraz o yüzden erken verdimBen de 17 ağustosta 3.gün embriyosu transferi oldum. Neden o kadar erken yaptınız kan testini, belirtiniz var mıydı? Benim hiçbir belirtim yokbu arada artışınız gayet güzel bence
Bittikten sonra hemen çekme biraz bekle.bir de eğer yer kaldıysa uygun alanda yumuşak yere yapmaya çalış.gerilmiş sert yerde geri çıkıyor.Kızlar ben göbekten progestan dex vuruyorum ama geri geliyo biraz normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?