2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Oyy ne demek istersen baska yerlerdende destek olurum ozelden mesaj atabilirsin aklina gelen herseyi sorabilirsin hic merak etme insaAllah buralarda olur miniklerle sizlere dualar ederiz insaAllah
Canımmmmm doğum günün kutlu olsuuunnn, hediyenle birlikte seni sevgiyle kucaklıyoruuuuzzz Allahım nice güzel yaşları bebeğinle geçirmeyi nasip etsin

bugün tuhaf bir şekilde midem yanıyor o kadar .tabi ki umudumuzu kaybetmeyeceğiz bunda olmazsa sonra biz istediğimiz sürece mücadele devam edecek allah yolumuzu kolaylıklara çıkarsın inşallah

Öyle olacak canımm buna yürekten inan
İnşallah canım benim bu sefer baya pozitif duygular içindeyim ilk transferim korku dolu geçmişti bi an bile sevinç hissetmedim gerçekten içime doğmuş gibiydi bu sefer tam tersi içim kıpır kıpır
amin inşallah . sizlere de zahmetsiz bir yolla mis gibi hamilelik nasip olsun inşallah
Aminn canım inşallah doğal olur diye bekledik bi süre şimdi tekrar başlıycam transfer hazırlığına Rabbim bu sefer sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize

Kızlar ben göbekten progestan dex vuruyorum ama geri geliyo biraz normal mi

İnşallah canım benim bu sefer baya pozitif duygular içindeyim ilk transferim korku dolu geçmişti bi an bile sevinç hissetmedim gerçekten içime doğmuş gibiydi bu sefer tam tersi içim kıpır kıpır
Kuzum benim de içime doğmuştu, hatta eşim sürekli uyarıyordu dur hemen sevinme sonra toplanması zor olur vs diye Hatta pozitif idrar testine bile inanmadı

Tüp bebek transferinden sonra bel ağrısı, kasık ağrısı yaşayan var mı? 2. Gün de belimin kökünde ciddi ağrı var normal mi sizce?

His kesinlikle yok.belirti veya anormal bir şey de yoktu taki bugüne kadar dün fitil kullanmaya başladım onun yan etkisi mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama midem yanıyor yemek borum yanıyor

MAŞALLAH canımm Aleyküm selam ALLAH sağlıkla ilerlemisni Nasip etsin bebişinin sevincin sağlıkla daim olsun Çok Aminnn

Anne adaylarımız ben 17 Ağustos da 3. Gün embriyosu transfer oldum. 7. Gün kan testi verdim 8.2 çıktı bugün 9. Gün test verdim 50.2 çıkmış testim sizce yükseliş normal mi
Ben de 17 ağustosta 3.gün embriyosu transferi oldum. Neden o kadar erken yaptınız kan testini, belirtiniz var mıydı? Benim hiçbir belirtim yok bu arada artışınız gayet güzel bence

O ozomm @muczeanne merhaba sizle transfer tarihlerimiz yakındı son durumunuz nedir kalp atışlarını duydunuz mu
Merhaba canim dün kalp atişimizi duyduk biz cok sükür saglık olarak mide şişkinliği ciddi bir şekilde yaşiyırum ve ilk kusmami beş dak önce yaşadimsen ne durumdasin duydunmu kalp atişini

Ben dün tam 6 haftalıktım foktorum öyle dedi siz beden bikaçgün geridesiniz ki 6 + 2 olucam bir saat sonra

Ben de 17 ağustosta 3.gün embriyosu transferi oldum. Neden o kadar erken yaptınız kan testini, belirtiniz var mıydı? Benim hiçbir belirtim yok bu arada artışınız gayet güzel bence
Kasık ağrısı vardı sürekli kaset test yaptım silik çıktı gidip kan verdim birde geçen yıl tüp bebek transferi sonrası dış gebelik yaşadığım için korkuyorum biraz o yüzden erken verdim

Tabi ki
Kızlar ben göbekten progestan dex vuruyorum ama geri geliyo biraz normal mi
Bittikten sonra hemen çekme biraz bekle.bir de eğer yer kaldıysa uygun alanda yumuşak yere yapmaya çalış.gerilmiş sert yerde geri çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…