2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben dün tam 6 haftalıktım foktorum öyle dedi siz beden bikaçgün geridesiniz ki 6 + 2 olucam bir saat sonra
Benim 3.gün embriyosu transferden sayarsam bugün 6+0 oluyor ama kese görmeye gittiğimde biri 5+3biri 5+2 olarak görünüyor bugün yani ultrasona göre baktığımda bi de zaten son adet tarihime göre bakarsam da ultrasona yakın çıkıyor en doğrusu o sanırım transferden saymamak lazım galiba bende cuma günü gideceğim inşallah kalp atışlarını güzelce duyarım da rahatlarım Rabbim nasip eder inşallah

Benim 483 çıktı canım tek kese değerle ilgili değil diyorlar bazi doktorlar canım
Teşekkür ederim bilgi için artık biz her şeye razıyız hayırlısı sağlıklısı olsun yeter şu diğer tahlilide atlatıp değer artışını görsek :) rahatlıcaz insallah

Merhaba canim dün kalp atişimizi duyduk biz cok sükür saglık olarak mide şişkinliği ciddi bir şekilde yaşiyırum ve ilk kusmami beş dak önce yaşadimsen ne durumdasin duydunmu kalp atişini
Hayırlı olsun diyeyim tekrardan canım. 6+2 de mi duymuş oldun kalp atışını ? Benimde yediklerim sürekli ağzımda henüz kusma yaşamadım 5+6yız ama sanki hep kusacak gibiyim. Benimde aşırı şişkinliğim var malesef her akşam yürüyüş yapıyorum ama yine rahatlama yok

Benim de bahçeci fulya demek ki bende kalp atışı sonrası uğurlanıcam
Senin doktorun kim canim Mehmet resit hoca doktorum benim ilk 2 transferimi umutta cem celik yapmisti nasip degilmis olmamisti bunu mehmet hoca yapti cok sukur oldu

Canımmmmm doğum günün kutlu olsuuunnn, hediyenle birlikte seni sevgiyle kucaklıyoruuuuzzz Allahım nice güzel yaşları bebeğinle geçirmeyi nasip etsin
Kuzummmmm cok tesekkur ederim hep birlikte insaAllah guzel gunler görelim

Bosluga duscem ben doktrum gıbısını burda bulamam ya sanırım doguma yakın geri ankaraya giderim ailemin yanında kalıp doğururum ınsallah o gunlere gelırsem:)
Bende surekli doktor dusunuyorum kime gitsem diye herkes baska bi doktor oneriyo bende kadin doktorlara karsi bi gıcığım var benim kadin doktora gitmek istemiyorum napicam bilmiyorum haftaya gidince kendi doktoruma sorucam varmi önerdiğiniz birisi diye

Anne adaylarımız ben 17 Ağustos da 3. Gün embriyosu transfer oldum. 7. Gün kan testi verdim 8.2 çıktı bugün 9. Gün test verdim 50.2 çıkmış testim sizce yükseliş normal mi
Uuu hızla yükselmiş kuzum maşaallah, Allahım sağlıkla ilerletsinnn

Merhaba arkadaşlar bende dün 5.gün embriyosu çift transfer oldum şuan için gayet iyim bi sıkıntı yok inşallah pozitif alırım
Canım hoşgeldin Sana da en kısa zamanda pozitifi görüp sağlıkla kucağına almak nasip olsunnn

Canım hoşgeldin Rabbim senin de bekleyişlerini büyük sevinçlere çevirsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…