Benim 3.gün embriyosu transferden sayarsam bugün 6+0 oluyor ama kese görmeye gittiğimde biri 5+3biri 5+2 olarak görünüyor bugün yani ultrasona göre baktığımdaBen dün tam 6 haftalıktım foktorum öyle dedi siz beden bikaçgün geridesiniz ki 6 + 2 olucam bir saat sonra
Teşekkür ederim bilgi için artık biz her şeye razıyız hayırlısı sağlıklısı olsun yeter şu diğer tahlilide atlatıp değer artışını görsek :) rahatlıcaz insallahBenim 483 çıktı canım tek kese değerle ilgili değil diyorlar bazi doktorlar canım
Anladım canım inşallah sağlıkla kucağına alKasık ağrısı vardı sürekli kaset test yaptım silik çıktı gidip kan verdim birde geçen yıl tüp bebek transferi sonrası dış gebelik yaşadığım için korkuyorum biraz o yüzden erken verdim
Hayırlı olsun diyeyim tekrardan canım. 6+2 de mi duymuş oldun kalp atışını ? Benimde yediklerim sürekli ağzımda henüz kusma yaşamadım 5+6yız ama sanki hep kusacak gibiyim. Benimde aşırı şişkinliğim var malesef her akşam yürüyüş yapıyorum ama yine rahatlama yokMerhaba canim dün kalp atişimizi duyduk biz cok sükür saglık olarak mide şişkinliği ciddi bir şekilde yaşiyırum ve ilk kusmami beş dak önce yaşadimsen ne durumdasin duydunmu kalp atişini
Senin doktorun kim canim Mehmet resit hoca doktorum benim ilk 2 transferimi umutta cem celik yapmisti nasip degilmis olmamisti bunu mehmet hoca yapti cok sukur olduBenim de bahçeci fulya demek ki bende kalp atışı sonrası uğurlanıcam
InsaAllaaahhhNice mutlu yaşlaraseneye doğum gününüzü bebeginizle kutlarsınız inşallah
Kuzummmmm cok tesekkur ederimCanımmmmm doğum günün kutlu olsuuunnn, hediyenle birlikte seni sevgiyle kucaklıyoruuuuzzzAllahım nice güzel yaşları bebeğinle geçirmeyi nasip etsin
Cok tsk ederimmm canimmmmMAŞALLAH canımm Aleyküm selam ALLAH sağlıkla ilerlemisni Nasip etsin bebişinin sevincin sağlıkla daim olsun Çok Aminnn
Bende surekli doktor dusunuyorum kime gitsem diye herkes baska bi doktor oneriyo bende kadin doktorlara karsi bi gıcığım var benim kadin doktora gitmek istemiyorumBosluga duscem ben doktrum gıbısını burda bulamam ya sanırım doguma yakın geri ankaraya giderim ailemin yanında kalıp doğururum ınsallah o gunlere gelırsem:)
Benim ilk belirtim bu oldu canım çok şükür hamileyim Rabbim sabada nasip etsinTüp bebek transferinden sonra bel ağrısı, kasık ağrısı yaşayan var mı? 2. Gün de belimin kökünde ciddi ağrı var normal mi sizce?
Çoook Aminnn canımmCok tsk ederimmm canimmmminsaAllahhh Rabbim cumlemize nasip etsin aminn
Maalesef 2 kimyasal gebeliğim var canım.Yaa seninde mi kaybın var kuzum
Uuu hızla yükselmiş kuzum maşaallah, Allahım sağlıkla ilerletsinnnAnne adaylarımız ben 17 Ağustos da 3. Gün embriyosu transfer oldum. 7. Gün kan testi verdim 8.2 çıktı bugün 9. Gün test verdim 50.2 çıkmış testim sizce yükseliş normal mi
Canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar bende dün 5.gün embriyosu çift transfer oldum şuan için gayet iyim bi sıkıntı yok inşallah pozitif alırım
Canım hoşgeldinKızlar listeye kocaman maşaAllah ... Dondurulmuş transfer hazırlığına başlıyorum İnşaAllah bende Eylül hamilesi olurum listeye devam ederizzzRabbim banada gösterir pozitifii dualarda buluşalım sizlerde bir avazda kucaklariniza alırsınız evlatlarınızı
Amin canım bende şuan hafif göğüs sızlaması dışında bi belirti yok illa belirtileriniz olmuş muydu ilk günden beri?Canım hoşgeldinSana da en kısa zamanda pozitifi görüp sağlıkla kucağına almak nasip olsunnn
Molped yeşil beyaz olanıCanım o organik günlük pedin markası ne ki? Beni de kaşındırır hemen kuzu ya en organiği bile sağlıklı değil ki
Canım benim gerçekten zor ama her şeyi unutturacak bir minik büyüyo içinde Allah'ın izniyleMaalesef 2 kimyasal gebeliğim var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?