Daha embriyo yerleşse bile kana anca geçiyordur. Salı günü diyorsunuz daha 4. GünKızlar günaydın Salı günü 5bb çift transfer oldum bugünü sayarsak 5 gün oldu 3.gün test yaptım dayanamadım negatif çıktı ağladım çıktım evden yürüdüm yürüdüm gittim oturdum bir yerde tatlı yedim tamamen negatif olduğuna inandım moralim bozuldu ama çok erken olduğunu biliyordum.sadece bende aşırı gaz hali gece aşırı midem ekşiyor üşütüyor muyum bilmiyorum ama birde sadece ara ara sol kasığımın orda bir hareketlilik kalp atımı gibi batma sızı gibi anlık şeyler oluyor başka hiç belirtim yok pazartesi günü kan verince belli olucak Bugün rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum kızım oluyormuş Allahım o rüya bile o kadar güzeldi ki gerçeğini yaşatsın Rabbim hepimize dua edelim nolur hepinize çok çok sarılıyorum
Canım benim çok hafif kasık batmalarım oldu 1-2 gün, sonra kesildi. 6.-7-. günden sonra da göğüslerim şişti hassaslaştı ve ağzımda acı bir tat oluştu.Amin canım bende şuan hafif göğüs sızlaması dışında bi belirti yok illa belirtileriniz olmuş muydu ilk günden beri?
Teşekkürler canımMolped yeşil beyaz olanı
Ahhh eveett şükürler olsun canımmmCanım benim gerçekten zor ama her şeyi unutturacak bir minik büyüyo içinde Allah'ın izniyle
Canım yaa kıyamam bile bile işkence etmişsin kendineKızlar günaydın Salı günü 5bb çift transfer oldum bugünü sayarsak 5 gün oldu 3.gün test yaptım dayanamadım negatif çıktı ağladım çıktım evden yürüdüm yürüdüm gittim oturdum bir yerde tatlı yedim tamamen negatif olduğuna inandım moralim bozuldu ama çok erken olduğunu biliyordum.sadece bende aşırı gaz hali gece aşırı midem ekşiyor üşütüyor muyum bilmiyorum ama birde sadece ara ara sol kasığımın orda bir hareketlilik kalp atımı gibi batma sızı gibi anlık şeyler oluyor başka hiç belirtim yok pazartesi günü kan verince belli olucak Bugün rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum kızım oluyormuş Allahım o rüya bile o kadar güzeldi ki gerçeğini yaşatsın Rabbim hepimize dua edelim nolur hepinize çok çok sarılıyorum
Ayyy bebeğim bende senin gibiydim dün. Hastaneden eve pert döndüm. Akşam yemeğini yerken kaşığı ağzıma zor götürüyordum, yemekten sonra direkt sızdım koltuktaKızlar dün bir yorgundum bir yorgundum gözümü açacak kolumu kaldıracak halim kalmadı akşam da 21:30 gibi uyudum. Progesteron ve östrojen hormonları artıkça yorgunluk hissi oluyormuş. İş bile yapmadım yorgunluk başlayan var mı anacım bu ne kolumu kaldıramadım
Yok meleğim 15 dakika yürüdüm çok yürümedim çok haklısın ama işte dayanamadımDaha embriyo yerleşse bile kana anca geçiyordur. Salı günü diyorsunuz daha 4. Güntransfer günü sayılmıyor çünkü çok çok erken… Genel olarak söylüyorum; Neden idrar testi hemde bu kadar erken yapıp kendinize eziyet ediyorsunuz ki gün içerisinde yürümek iyi ama hunharca yürümemişsinizdir umarım. Daha belirtiler için bile çok erken 6 haftalıkken net olarak çıkmaya başlıyor. Oda herkes yaşamıyor bile. Bu dönemde bu transferi düşünmek yerine kendinize bir aktivite bulsanız güzel olurmuş sanki. Allah ol derse olacak ve herşey olacağına varacak ve kendinizi yıprattığınız ile kalacaksınız.
Ah kiyamam canim 3. Gun cok erken cokk nedden kendine bu eziyeti yaptin bugun daha 4. Gunun senin yapma lutfen sabir ve dua ile bekleyelim insaAllah olucakKızlar günaydın Salı günü 5bb çift transfer oldum bugünü sayarsak 5 gün oldu 3.gün test yaptım dayanamadım negatif çıktı ağladım çıktım evden yürüdüm yürüdüm gittim oturdum bir yerde tatlı yedim tamamen negatif olduğuna inandım moralim bozuldu ama çok erken olduğunu biliyordum.sadece bende aşırı gaz hali gece aşırı midem ekşiyor üşütüyor muyum bilmiyorum ama birde sadece ara ara sol kasığımın orda bir hareketlilik kalp atımı gibi batma sızı gibi anlık şeyler oluyor başka hiç belirtim yok pazartesi günü kan verince belli olucak Bugün rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum kızım oluyormuş Allahım o rüya bile o kadar güzeldi ki gerçeğini yaşatsın Rabbim hepimize dua edelim nolur hepinize çok çok sarılıyorum
Bu hormonlar bi bende salgilanmiyo heraldeKızlar dün bir yorgundum bir yorgundum gözümü açacak kolumu kaldıracak halim kalmadı akşam da 21:30 gibi uyudum. Progesteron ve östrojen hormonları artıkça yorgunluk hissi oluyormuş. İş bile yapmadım yorgunluk başlayan var mı anacım bu ne kolumu kaldıramadım
Ya dün sizin için çok güzel bir gündü nasıl rahatlamışsındır kuzu ya ailen nasıldı mutluydunuz demi :) bugünlerin keyfini çıkarmak lazımAyyy bebeğim bende senin gibiydim dün. Hastaneden eve pert döndüm. Akşam yemeğini yerken kaşığı ağzıma zor götürüyordum, yemekten sonra direkt sızdım koltuktaAma dün kan tahlili heyecanından mı oldu yoksa gebelik belirtilerinden mi emin değilim tabii
Gunaydin kuzummmm. Hayirli sabahlar herkeseAyyy bu arada güüüüünayyyyydınnnn en güzel anne adaylarıııııııı, çiçek gibi bir gün olsuuuunnnn
Canım benim daha inan çok erken çok erken yapmışsın. İyi bari yürüdüm deyince korktum bende iyi olmuş yürümek kan akışını hızlandırıyor tutunma için iyi bişeyYok meleğim 15 dakika yürüdüm çok yürümedim çok haklısın ama işte dayanamadım
Bu hormonlar bi bende salgilanmiyo heraldeher gece uyanip sabahliyorum
Gunduzde uyuyamiyom ki ben ya benim oldum olasi uyku sorunum vardi zaten canim vucudum uyumaya direnir hep psikolojik aslinda ama artik rahatladim uyurum diye dusunuyodum yok yine direniyoher bünye farklı gece uyuyamayanlar da varmış gün içinde görcem ben seni
Amin bitanem şeninde güzel gönlüne göre versin insalalah gerçekten hormonlarımız alt üstCanım yaa kıyamam bile bile işkence etmişsin kendineLütfen daha sakin ol artık, olumlu düşün ve bol bol dua et. Rabbim bekleyişlerini hayırlı sonuçlara ve sevinçlere çevirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?