Kız bizim hazır depolardan besleniyor ya bebiş sömürüyor şuan bizi farkındasın demiGunduzde uyuyamiyom ki ben ya benim oldum olasi uyku sorunum vardi zaten canim vucudum uyumaya direnir hep psikolojik aslinda ama artik rahatladim uyurum diye dusunuyodum yok yine direniyoama arkadaslarim falan dur daha baslamamisdir o haller diyolar
MAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla llerletsin Çok AminnnKızlaaarrrrrr sonucum çıktı, 96 çıktı. Doktor gayet güzel dedi. Beni de yazın listeye bende hamişimmmmmmŞükürler olsun şükürler olsun
Ay ben sigara iciyodum o depolarda oda varmidir ki acabaKız bizim hazır depolardan besleniyor ya bebiş sömürüyor şuan bizi farkındasın demi4. Hafta aslında başlıyormuş. Yani araştır araştır yakında uzmanlığımızı vercez. Online eğitimle kadın doğumcu olduk deriz artık
Sigara şeysini bilmiyorum kuzu o araştırma alanıma girmiyorduAy ben sigara iciyodum o depolarda oda varmidir ki acabatransfere gore 5+6yim ben ama ben cusseli enine boyuna biriyim depo boldur bende canim
Evet kan degerlerim guzeldi cok sukur ya şöyle oluyo aksam gozumden uyku akiyo saat 9 dan sonra basliyom uyuklamaya 22de yatiyom gece 3de falan uyanip sabahliyorum aslinda 6 saat falan uyumus oluyorum oda bana yetiyo sanirim onceden onuda uyumazdim gece yarisindan sonra uyuyup uyanirdim bu bile benim icin farklilik aslindaSigara şeysini bilmiyorum kuzu o araştırma alanıma girmiyordueğer kan değerlerin önceden güzelse depoların tabi senin şuan enerjik olman doğal maşaAllah diyelim de nazarlardan korusun Rabbim uyku istediği vücudun sinyali imiş direnmemek lazımmış hazırdan yiyor ya sıpacık onla alakalıymış.
Çok haklısın kuzum dayanamadım yani çok saçma evet ama ne biliyim en başından beri olumsuz düşünce yerleşmiş beynime korktum yaptım bir anda :) bugün biraz daha iyiyim sakinim pazartesi kan vericem o zaman belli olacak dualarınızı edin kuzumKizlar benim aksamdan uykum geliyo uyuyorum saat 22 gibi basliyom uyumaya ama gel gelelim gece bi uyaniyorum bidaha uyuyamiyorum bugun 3 uyandim yok anam daha uyku faln yokhani hamileler uykuya duskun olurdu
Ah kiyamam canim 3. Gun cok erken cokk nedden kendine bu eziyeti yaptin bugun daha 4. Gunun senin yapma lutfen sabir ve dua ile bekleyelim insaAllah olucak
yapın kızlar yapın ben inanamayıp 4 tane idrar testi 4 tane de kan testi yaptırdım şaka gibi ama insan inanamıyorTabi ki
Tabiki yapıcaz
Bugünlerde uykunun tadını çıkartalım bence ileride çok arayacağızEvet kan degerlerim guzeldi cok sukur ya şöyle oluyo aksam gozumden uyku akiyo saat 9 dan sonra basliyom uyuklamaya 22de yatiyom gece 3de falan uyanip sabahliyorum aslinda 6 saat falan uyumus oluyorum oda bana yetiyo sanirim onceden onuda uyumazdim gece yarisindan sonra uyuyup uyanirdim bu bile benim icin farklilik aslinda
Ya bu hepimizde böyle etti demekki bende 10 en fazla 11 e kadar dayanamıyorum bile sabahta erkenden zombi gibi uyanıyorumBende alsam yemekten sonra uyudum fitil için eşim uyandırdı sonra bi uyandım saat 5.30 açıldı gözlerim sürekli erken uyanıyorum
Gercekten oyle ne kadar şükretsem yetmicekmiş gibi düşünüyorumBugünlerde uykunun tadını çıkartalım bence ileride çok arayacağızuyuyup dinlenerek tadını çıkartalım bol bol herkesin bünyesi farklı önceki hayatı farklı o nedenle aslında belirtiler aşağı yukarı aynı ama hani bi soru varya kime göre neye göre diye tam öyle bişi demekki. Parmak izi gibi tam tefekkürlük gerçekten.
Pazarteside cok erken aslinda en azindan 10Çok haklısın kuzum dayanamadım yani çok saçma evet ama ne biliyim en başından beri olumsuz düşünce yerleşmiş beynime korktum yaptım bir anda :) bugün biraz daha iyiyim sakinim pazartesi kan vericem o zaman belli olacak dualarınızı edin kuzum
Benimkisi Güvenç Karlıkaya canım müthiş bir doktor. Soran olursa öneriyorum herkese ilk denemede tuttu.Senin doktorun kim canim Mehmet resit hoca doktorum benim ilk 2 transferimi umutta cem celik yapmisti nasip degilmis olmamisti bunu mehmet hoca yapti cok sukur oldu
MasaAllah ne guzel insaAllah Rabbim tamamina erdirsin canim cumlemizinBenimkisi Güvenç Karlıkaya canım müthiş bir doktor. Soran olursa öneriyorum herkese ilk denemede tuttu.
Sen işte depolara takviye yapıyorsun demekkiGercekten oyle ne kadar şükretsem yetmicekmiş gibi düşünüyorumsana ne sorcam madem depodan besleniyolar bizim su an yediklerimiz noluyo ? Mesela ben her sabah yumurta yiyorum normalde hic sevmem o yumurta minige gitmiyomu yani
Amiin canım hepimizinkini inşallahMasaAllah ne guzel insaAllah Rabbim tamamina erdirsin canim cumlemizin
Tam 6 haftalıkta duydum persembe günüydü yani bugün 6+2 oldum doktorun söylediğini takip etcem uygulama 6+4 gösteriyo.mide şişkinliği mahvetti sade maden suyu içebilirsin günde birtane dedi o içince rahatlatıyo canim birazda olsa3 gündür dogru düzgün yemek ve su içemiyorum inşaAllah düzelir bebeklerimiz ii olsunda8 nde kontrole cagırdı tekrarHayırlı olsun diyeyim tekrardan canım. 6+2 de mi duymuş oldun kalp atışını ? Benimde yediklerim sürekli ağzımda henüz kusma yaşamadım 5+6yız ama sanki hep kusacak gibiyim. Benimde aşırı şişkinliğim var malesef her akşam yürüyüş yapıyorum ama yine rahatlama yok
Ay inşallah ya, çok teşeklürlerBenim ilk belirtim bu oldu canım çok şükür hamileyim Rabbim sabada nasip etsin
Hayırlı olsun canim benim beşinci gündü embriyo demekki onlarla da alakalı kalp atışini duyunca cok farklı hissediyo insan hamile oldugunu orda anlıyosun az kaldı duymaya sizindeBenim 3.gün embriyosu transferden sayarsam bugün 6+0 oluyor ama kese görmeye gittiğimde biri 5+3biri 5+2 olarak görünüyor bugün yani ultrasona göre baktığımdabi de zaten son adet tarihime göre bakarsam da ultrasona yakın çıkıyor en doğrusu o sanırım transferden saymamak lazım galiba bende cuma günü gideceğim inşallah kalp atışlarını güzelce duyarım da rahatlarım Rabbim nasip eder inşallah
Canım çok erken çift embriyolar bile 5.-6.gün hep çok silik öğrenmişler burda okuduğum kadarıyla bende çok zor dayancam biliyorum ama 5.günden önce denemeyi düşünmüyorum ki 5.gün bile çıkmama ihtimalide varYok meleğim 15 dakika yürüdüm çok yürümedim çok haklısın ama işte dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?