2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ya dün sizin için çok güzel bir gündü nasıl rahatlamışsındır kuzu ya ailen nasıldı mutluydunuz demi :) bugünlerin keyfini çıkarmak lazım
Ahh canım harika bir gündü, şükürler olsun Anneciğim de yanımdaydı, sonuca telefonda öğrenip doktorun odasına koştum ben. Annem de peşimden gelmiş sarılıp ağlaştık Eşim garibim arkada kalmış bekliyor öyle kuzu gibi odadan çıkmamızı Odadan çıktım hemşireler filan sarıldı bana. Çok sevinçli ve şükür dolu bir andı. Allahım sonuna kadar sağlıkla ilerleyip bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar transferimin 5. Günü
İlk 2 gün bacak ve belimde ağrı vardı midemde gaz oluşumu oluyordu.
3. Günnden sonra belirtilerim tamamen sıfırlandı :/ 2-3 gündür hiç bir belirtim yok

Yapma nolur sakın bekle bak bende burda okudum gaza geldim yaptım hatta git kan ver öyle öğren pişman oldum bende

Amin amin amin canım bugünlerin tadını çıkarmak lazım gerçekten o kadar emek acı sabırdan sonra sevinmeyi hakediyoruz kucağımıza aldığımızda da bu sevinçleri yaşatsın Rabbim

Kızlar benim bugün 9. Günüm test yaptım az önce yine silik çizgi çıktı ama koyulasmamış çizgi bide benim hala lekelenmem devam ediyor acaba kimyasal mı yine

3. Günnden sonra belirtilerim tamamen sıfırlandı :/ 2-3 gündür hiç bir belirtim yok
Belirti için çok erken belirti olsa bile ilaçlardan ayrıca genel olarak belirti olmaması da iyi cidden bak belirtiniz olsa da o belirtiler ilaçlardan oluyor özellikle gaz progestan yapıyor

Aman şekerim bizde yaptık burda bir kaç arkadaş 5.günde fena zonklandık iyi oldu bize 5.gün idrarda çıksaydı 9.gün kan testi yapın demezlerdi herhalde kafanı başka yerlere götürmeye çalış.yoksa gerçekten günler geçmiyor.insanı devamlı bir şey dürtüyor test yap test yap tessssttt yaaaapppppp o sesle yalnız kalma.

Zaten tutunma ilk 48 saatte gerçekleşiyormuş.belirtiler 6 haftalıkken falan başlıyormuş.endişe etmeyin

Selam kızlar ben 18 Ağustos'ta transfer oldum, hergün sabah akşam progestan dex vuruyorum göbekten, progestan fitile geçsem sıkıntı olur mu?

Selam kızlar ben 18 Ağustos'ta transfer oldum, hergün sabah akşam progestan dex vuruyorum göbekten, progestan fitile geçsem sıkıntı olur mu?
Dr unuza danışın önemli bir konu.bir çok kişi ikisini aynı anda kullanıyor

Selam canım hoşgeldin Hayırlı olsun transferin, Rabbim en kısa zamanda pozitif sonucu görmeyi nasip etsin Doktoruna danışmadan ilaçlarda bir değişiklik yapma bence

Ben ikisini de kullanıyorum hafta da 1 igne oluyorum kalcadan ve Progesteron degerıme bakıyorum arada bu kadar seye az yukselıyor bi yerden sonra
Doktorunuz ne dıyorsa onu yapın kesinlikle

Kızlar benim bugün 9. Günüm test yaptım az önce yine silik çizgi çıktı ama koyulasmamış çizgi bide benim hala lekelenmem devam ediyor acaba kimyasal mı yine
Canım 9. günde kıpkırmızı bir çizgi bekleme zaten, beta henüz yükselmeye başlayacaktır. Benim de lekelenmem var, bende sen doktora git kan testi yaptır bugün mümkünse; çünkü bende lekelenme olduğu için doktor coraspini kestirdi Oksaparı da 2 günde 1 e indirdi. Sana da farklı bir şey tavsiye edebilir.

Anne adaylarımız ben 17 Ağustos da 3. Gün embriyosu transfer oldum. 7. Gün kan testi verdim 8.2 çıktı bugün 9. Gün test verdim 50.2 çıkmış testim sizce yükseliş normal mi
Benimde aşağı yukarı sonuçlarım sizinle aynıydı biz kesemizi gördük endişe etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…