Ahh canım harika bir gündü, şükürler olsunYa dün sizin için çok güzel bir gündü nasıl rahatlamışsındır kuzu ya ailen nasıldı mutluydunuz demi :) bugünlerin keyfini çıkarmak lazım
Yapma nolur sakın bekle bak bende burda okudum gaza geldim yaptım hatta git kan ver öyle öğren pişman oldum bendeCanım çok erken çift embriyolar bile 5.-6.gün hep çok silik öğrenmişler burda okuduğum kadarıyla bende çok zor dayancam biliyorum ama 5.günden önce denemeyi düşünmüyorum ki 5.gün bile çıkmama ihtimalide var
Amin amin aminAhh canım harika bir gündü, şükürler olsunAnneciğim de yanımdaydı, sonuca telefonda öğrenip doktorun odasına koştum ben. Annem de peşimden gelmiş sarılıp ağlaştık Eşim garibim arkada kalmış bekliyor öyle kuzu gibi odadan çıkmamızı Odadan çıktım hemşireler filan sarıldı bana. Çok sevinçli ve şükür dolu bir andı. Allahım sonuna kadar sağlıkla ilerleyip bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Tmm cnm çok sağolTabi ki
Bittikten sonra hemen çekme biraz bekle.bir de eğer yer kaldıysa uygun alanda yumuşak yere yapmaya çalış.gerilmiş sert yerde geri çıkıyor.
Belirti için çok erken belirti olsa bile ilaçlardan ayrıca genel olarak belirti olmaması da iyiKızlar transferimin 5. Günü
İlk 2 gün bacak ve belimde ağrı vardı midemde gaz oluşumu oluyordu.
3. Günnden sonra belirtilerim tamamen sıfırlandı :/ 2-3 gündür hiç bir belirtim yok
Aslında 9. Gün kan testi verebilirsin canımKızlar benim bugün 9. Günüm test yaptım az önce yine silik çizgi çıktı ama koyulasmamış çizgi bide benim hala lekelenmem devam ediyor acaba kimyasal mı yine
Aman şekerim bizde yaptık burda bir kaç arkadaş 5.günde fena zonklandıkÇok haklısın kuzum dayanamadım yani çok saçma evet ama ne biliyim en başından beri olumsuz düşünce yerleşmiş beynime korktum yaptım bir anda :) bugün biraz daha iyiyim sakinim pazartesi kan vericem o zaman belli olacak dualarınızı edin kuzum
Eşim yok malesef yarın gelicek yanıma birlikte gidip werelim dedi bekliyorum ama umudum azaldıAslında 9. Gün kan testi verebilirsin canım
Oyle demencanim aslında tam tersi silik çizgi çıkması neden umudunu azaltsin ki emin ol her gebelik aynı değilEşim yok malesef yarın gelicek yanıma birlikte gidip werelim dedi bekliyorum ama umudum azaldı
Zaten tutunma ilk 48 saatte gerçekleşiyormuş.belirtiler 6 haftalıkken falan başlıyormuş.endişe etmeyinKızlar transferimin 5. Günü
İlk 2 gün bacak ve belimde ağrı vardı midemde gaz oluşumu oluyordu.
3. Günnden sonra belirtilerim tamamen sıfırlandı :/ 2-3 gündür hiç bir belirtim yok
Sağolasın canım benim aminnnMAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla llerletsin Çok Aminnn
Dr unuza danışın önemli bir konu.bir çok kişi ikisini aynı anda kullanıyorSelam kızlar ben 18 Ağustos'ta transfer oldum, hergün sabah akşam progestan dex vuruyorum göbekten, progestan fitile geçsem sıkıntı olur mu?
Selam canım hoşgeldinSelam kızlar ben 18 Ağustos'ta transfer oldum, hergün sabah akşam progestan dex vuruyorum göbekten, progestan fitile geçsem sıkıntı olur mu?
Ben ikisini de kullanıyorum hafta da 1 igne oluyorum kalcadan ve Progesteron degerıme bakıyorum arada bu kadar seye az yukselıyor bi yerden sonraSelam kızlar ben 18 Ağustos'ta transfer oldum, hergün sabah akşam progestan dex vuruyorum göbekten, progestan fitile geçsem sıkıntı olur mu?
Amiiiiinnnnn inşaallah canım benimAmin amin amincanım bugünlerin tadını çıkarmak lazım gerçekten o kadar emek acı sabırdan sonra sevinmeyi hakediyoruz kucağımıza aldığımızda da bu sevinçleri yaşatsın Rabbim
Canım 9. günde kıpkırmızı bir çizgi bekleme zaten, beta henüz yükselmeye başlayacaktır. Benim de lekelenmem var, bende sen doktora git kan testi yaptır bugün mümkünse; çünkü bende lekelenme olduğu için doktor coraspini kestirdi Oksaparı da 2 günde 1 e indirdi. Sana da farklı bir şey tavsiye edebilir.Kızlar benim bugün 9. Günüm test yaptım az önce yine silik çizgi çıktı ama koyulasmamış çizgi bide benim hala lekelenmem devam ediyor acaba kimyasal mı yine
Benimde aşağı yukarı sonuçlarım sizinle aynıydı biz kesemizi gördük endişe etmeyinAnne adaylarımız ben 17 Ağustos da 3. Gün embriyosu transfer oldum. 7. Gün kan testi verdim 8.2 çıktı bugün 9. Gün test verdim 50.2 çıkmış testim sizce yükseliş normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?