- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Yok canım kucağına alana kadar o rahatlama olmuyor maalesef değerler artar keseyi merak edersin sonra kalp atışı ikili üçlü test cinsiyeti derken zaman geçmek bilmezTeşekkür ederim bilgi için artık biz her şeye razıyız hayırlısı sağlıklısı olsun yeter şu diğer tahlilide atlatıp değer artışını görsek :) rahatlıcaz insallah.
Canım kimyasal olunca lekelenmemi oluyor bilmediğim için soruyorumKızlar benim bugün 9. Günüm test yaptım az önce yine silik çizgi çıktı ama koyulasmamış çizgi bide benim hala lekelenmem devam ediyor acaba kimyasal mı yine
Kuzu ilk kimyasalda bildiğin regl kanaması oldu bende, hatta ben hamile olduğumu bilmiyordum. Kanama ve şiddetli sancıyla hastaneye gittiğimde öğrendim, sonrasında duphaston verdiler ama bikaç gün sonra lekelenmeyle birlikte bebek düştü, beta değeri de düşmeye başladı. 2. kimyasalda da yine lekelenme olunca test yaptım pozitif çıktı. Yani sonuç olarak her ikisinde de lekelenmeyle birlikte beta değeri düşmeye başlamış oldu.Canım kimyasal olunca lekelenmemi oluyor bilmediğim için soruyorum
Canım benimde 2. Sine lekelenme oldu sonra değer düşmeye başladı bu 3. Transferim 6. Gün çok kanamam oldu adet gibi doktor kesti kan sulandırıcıları dupaston başladık bizde ama lekelenme dewam ediyor geçmiyor büyük ihtimal bu da kimyasal benimKuzu ilk kimyasalda bildiğin regl kanaması oldu bende, hatta ben hamile olduğumu bilmiyordum. Kanama ve şiddetli sancıyla hastaneye gittiğimde öğrendim, sonrasında duphaston verdiler ama bikaç gün sonra lekelenmeyle birlikte bebek düştü, beta değeri de düşmeye başladı. 2. kimyasalda da yine lekelenme olunca test yaptım pozitif çıktı. Yani sonuç olarak her ikisinde de lekelenmeyle birlikte beta değeri düşmeye başlamış oldu.
Etmez canım bende on dk beklemeden WC gitmiştim sonra bir saatlik yol gittim dert etme ağır kaldırma ani hareket yapma yeter bol su iç canım inşallah güzel haberler alırsın
O kadar haklısın ki özellikle ilk üç ay rahat uyku yok inşallah sağlıklıca gelirlerYok canım kucağına alana kadar o rahatlama olmuyor maalesef değerler artar keseyi merak edersin sonra kalp atışı ikili üçlü test cinsiyeti derken zaman geçmek bilmezsağlıkla gelsin de başka birşey istemiyorum ben
Kızlar transferim bu cuma yapılacak ben hiç estrofem falan kullanmayacağım doğal transfer olacak sadece antibiyotik ve kortizon kullanacağım 4 gün sonra transfer... genetiği 3 embriyo da gitti 1tanesi genetik uygun geldi yani tek şansım var ama onda da Bi gol yedim transfere denk gelen haftamda doktorum izinli ve diğer doktor yapacak transferimi bana çok dua edin Allah içinKızlar opu sonrasi 3.gunum dün aradiklarinda sağlıklı sperm bulamadık gelişmiş olan 11 yumurtadan yalnızca 3 ü oluştu demisti ve yıkıldım bugün de aradılar 3ü de sağlıklı büyümeye devam ediyor dedi. genetik test de yapılacak 5 güne ulaşanlara. 5.gune ulaşacak gibi mi diye sordum normalde yüzde 30 u ulaşır 3.gune bu da demek oluyorki 1 tanesi 5.gune ulaşacak dedi... ama ona da genetik test yapılacak inşallah bana da buraya transferim tuttu diye yazmak nasip olur
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederimBenimde aşağı yukarı sonuçlarım sizinle aynıydı biz kesemizi gördük endişe etmeyin
Sen çok erken yapmışsın ama 3.gününde yaptın dimiYapma nolur sakın bekle bak bende burda okudum gaza geldim yaptım hatta git kan ver öyle öğren pişman oldum bende
Ay şu lekelenme ne ürkütücü olmaya başladı. Tutunmamı başka birşey mi anlaşılmıyor artık sağlıklı olsun hamileliklerimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKuzu ilk kimyasalda bildiğin regl kanaması oldu bende, hatta ben hamile olduğumu bilmiyordum. Kanama ve şiddetli sancıyla hastaneye gittiğimde öğrendim, sonrasında duphaston verdiler ama bikaç gün sonra lekelenmeyle birlikte bebek düştü, beta değeri de düşmeye başladı. 2. kimyasalda da yine lekelenme olunca test yaptım pozitif çıktı. Yani sonuç olarak her ikisinde de lekelenmeyle birlikte beta değeri düşmeye başlamış oldu.
Kan testi yapmadan bilemeyiz kuzum, doktor ne zaman kontrole çağırdı? Bi tahlil mi yaptırsan bugünCanım benimde 2. Sine lekelenme oldu sonra değer düşmeye başladı bu 3. Transferim 6. Gün çok kanamam oldu adet gibi doktor kesti kan sulandırıcıları dupaston başladık bizde ama lekelenme dewam ediyor geçmiyor büyük ihtimal bu da kimyasal benim
Canımm Allah işini rast getirsin, olanda hayır vardır, bu doktor daha mahirdir belki ve bize zaten 1 tanecik sağlıklı embriyo yetiyorKızlar transferim bu cuma yapılacak ben hiç estrofem falan kullanmayacağım doğal transfer olacak sadece antibiyotik ve kortizon kullanacağım 4 gün sonra transfer... genetiği 3 embriyo da gitti 1tanesi genetik uygun geldi yani tek şansım var ama onda da Bi gol yedim transfere denk gelen haftamda doktorum izinli ve diğer doktor yapacak transferimi bana çok dua edin Allah için
Canımcım senin normalin bu, endişelenmeKızlar birşey sorucam ben regli dönemindede göğüs hassaslığı yaşamazdım şimdi gebeyim gene yaşamıyorum sadece göğüs ucumda sivilce gibi şeyler çıkardı şimdide ara ara oluyor anlamadım normalmi hcg artışım iyiydi aslında ama bu herkeste olurmu sizce yoksa olmayabilirmi İNŞALLAH isteyen herkes te bende sağlıkla alırız kucamıza bebişlerimizi çok Aminnn
Aminnn Canımm Sağlıkla ilerlesin hassaslaşsın istiyorum endişeleniyorum olmadığı ağrımadığı için aslında hiç olmayanlar varmış ama olanlar daha fazla olunca tedirgin oldum Çok teşekkür ederim arkadaşımm sağlıkla ilerlesin gebeliğin seninde isteyen herkesinde benimde çok AminnnCanımcım senin normalin bu, endişelenmeAma hep böyle gitmez bilesin, gebelik ilerledikçe hassaslaşacaklar
Benimde göğüslerimle hiçbir hareketlilik yok hatta bende belirti namına en ufak bir şey yok daha doktora gitmedim ama otomatik hesaplamaya göre 5+2 olmam lazım göğüslerim büyümedi bile . Kilo falan vermişim o dereceKızlar birşey sorucam ben regli dönemindede göğüs hassaslığı yaşamazdım şimdi gebeyim gene yaşamıyorum sadece göğüs ucumda sivilce gibi şeyler çıkardı şimdide ara ara oluyor anlamadım normalmi hcg artışım iyiydi aslında ama bu herkeste olurmu sizce yoksa olmayabilirmi İNŞALLAH isteyen herkes te bende sağlıkla alırız kucamıza bebişlerimizi çok Aminnn
Evett canım benimde Transfer 7 Ağustostu arada kasıklarıma hafif ağrılar giriyor oda test günüm regli günümdü o gün başladı duphaston verdi doktorum ağrımı hafifletti şuan arada kasıklarıma ağrı girip çıkıyor ama göğüs bendede yok üzülüyorum olsaydı iyi olurdu İNŞALLAH sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi Çok AminnnBenimde göğüslerimle hiçbir hareketlilik yok hatta bende belirti namına en ufak bir şey yok daha doktora gitmedim ama otomatik hesaplamaya göre 5+2 olmam lazım göğüslerim büyümedi bile . Kilo falan vermişim o dereceşişkinlik olur en azından diye bekliyodum yok
Bende de o kasık ağrısı var canım transfer tarihim 8 ağustos bazı günler giriyo bazı günler yok o korkutuyo ama mesela adet mi olcam acaba diyorum ,kaygı yüklüyüz ya gerçekten Allah hepimize ferahlık versin şu günler geçsin ve sağlıkla kucaklarımıza alalımEvett canım benimde Transfer 7 Ağustostu arada kasıklarıma hafif ağrılar giriyor oda test günüm regli günümdü o gün başladı duphaston verdi doktorum ağrımı hafifletti şuan arada kasıklarıma ağrı girip çıkıyor ama göğüs bendede yok üzülüyorum olsaydı iyi olurdu İNŞALLAH sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi Çok Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?