- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
Çok Aminnn canımmBende de o kasık ağrısı var canım transfer tarihim 8 ağustos bazı günler giriyo bazı günler yok o korkutuyo ama mesela adet mi olcam acaba diyorum ,kaygı yüklüyüz ya gerçekten Allah hepimize ferahlık versin şu günler geçsin ve sağlıkla kucaklarımıza alalım
Doktorun onay verdiği tedaviyi sonrasında pişman olmamak adına değiştirmeyin derimSelam kızlar ben 18 Ağustos'ta transfer oldum, hergün sabah akşam progestan dex vuruyorum göbekten, progestan fitile geçsem sıkıntı olur mu?
Canım bende 1,5 kilo verdim transferden bu yana çünkü bol yeşillikle besleniyor bol su içiyorum, akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemiyorum, tatlıyı kestimBenimde göğüslerimle hiçbir hareketlilik yok hatta bende belirti namına en ufak bir şey yok daha doktora gitmedim ama otomatik hesaplamaya göre 5+2 olmam lazım göğüslerim büyümedi bile . Kilo falan vermişim o dereceşişkinlik olur en azından diye bekliyodum yok
Benim 2. denemem ve doktor değişikliği yaptım aslında, ilk denemeden kalan iğnelerim vardı, doktorum reçetemi önce fitil olarak ayarlamıştı ben ona bende kalan ilaçlarımı gösterince değiştirip iğneye çevirdi, aslında en başta fitildi zaten, ama değiştirmeyeyim en iyisi hiç iğne daha iyidir.Doktorun onay verdiği tedaviyi sonrasında pişman olmamak adına değiştirmeyin derim
İnşallah arkadaşım haftaya rahatlarsın görünceÇok Aminnn canımmo kasık ağrıları aşırı olmadığı sürece korkma yerleşme ağrıları olabiliyor ama şu kaygılar bitse artık evet haftaya Nasipse kontrolüm var bakalım Aydınlığa feraha iyi haberlere ulaşalım cümleten arkadaşımm
Çok güzel, eksik kilolarla hamileliğe başlamak harika oldu canım çünkü hepsini geri alıcaz zamanlaCanım bende 1,5 kilo verdim transferden bu yana çünkü bol yeşillikle besleniyor bol su içiyorum, akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemiyorum, tatlıyı kestimOksapara ilk başladığımda göbeğim 3-4 aylık gibi şişmişti, o da yavaş yavaş iniyor şimdi. Hatta namaz kılmakta zorlanıyordum ödemden dolayı; artık zorlanmıyorum. Ödemi attım şu 10 günde
Benim de öyleydi çok korktum pıhtı mı attım acaba ben dedim bacağımda varis de var çünkü acile gittim korkudan kas ağrısı dedi doktor ama hala var asla geremiyorum bacağımı anında kramp giricek gibi oluyoBenim transferin 3. Gününden beri aşırı bacaklarım baldır kısmım ağrıyor
Canım eşim yok yarın gelicek beraber yapalım dedi bekliyorum doktor kontrole de çağırmadı maalesef sonuç bekliyor sanırım doktordaKan testi yapmadan bilemeyiz kuzum, doktor ne zaman kontrole çağırdı? Bi tahlil mi yaptırsan bugün
Çoook Aminnn arkadaşımmİnşallah arkadaşım haftaya rahatlarsın görüncebenim kontrolüm 8 eylülde daha çok var bugünlerde geçicek kaygılar biticek inşallah
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin bende çok heyecanlıyım kalp atışı içinTam 6 haftalıkta duydum persembe günüydü yani bugün 6+2 oldum doktorun söylediğini takip etcem uygulama 6+4 gösteriyo.mide şişkinliği mahvetti sade maden suyu içebilirsin günde birtane dedi o içince rahatlatıyo canim birazda olsa3 gündür dogru düzgün yemek ve su içemiyorum inşaAllah düzelir bebeklerimiz ii olsunda8 nde kontrole cagırdı tekrar
Bende öyleyim her yerde bayılıp kalıyorum uykudanBeni de hep uyutmak istiyor ben uyumayı sevmem gene aynı saatte yatıyorum
Ahh tabiki kuzum ki zaten benim +10 kilo fazlam vardı, gebelikten önce vermek için direndiğimÇok güzel, eksik kilolarla hamileliğe başlamak harika oldu canım çünkü hepsini geri alıcaz zamanla
Canım benim o zaman bol bol dua et, dinlen ve güzel şeylet düşün ki güzel şeyler olsun. Rabbim seni korktuğundan emin eylesin, içine ferahlık versin ve bebeğini korusun. İnşaallah senden de güzel haberler alacağızCanım eşim yok yarın gelicek beraber yapalım dedi bekliyorum doktor kontrole de çağırmadı maalesef sonuç bekliyor sanırım doktorda
Canım eğer kullanmıyorsan bir magnezyum desteği almanı tavsiye ederim, çok rahatlatır seni. Geçmiş olsunBenim de öyleydi çok korktum pıhtı mı attım acaba ben dedim bacağımda varis de var çünkü acile gittim korkudan kas ağrısı dedi doktor ama hala var asla geremiyorum bacağımı anında kramp giricek gibi oluyo
Tüp bebekte hesaplama nasıl yapılıyor bu konuda beni de aydınlatır mısın canımBenimde göğüslerimle hiçbir hareketlilik yok hatta bende belirti namına en ufak bir şey yok daha doktora gitmedim ama otomatik hesaplamaya göre 5+2 olmam lazım göğüslerim büyümedi bile . Kilo falan vermişim o dereceşişkinlik olur en azından diye bekliyodum yok
Tüp bebek gebelik hesaplama yazdım canım google a ordan doktor ahmet büyük sitesi çıkıyor transfer tarihine göre hesaplama yapıyorTüp bebekte hesaplama nasıl yapılıyor bu konuda beni de aydınlatır mısın canım
Aynen artık o göbek değil artık o bebekAhh tabiki kuzum ki zaten benim +10 kilo fazlam vardı, gebelikten önce vermek için direndiğimKendimi inanılmaz kilolu hissediyordum huzursuzdum ama şimdi bi rahatlama geldi, bütün suçu bebeğe atarım
Kullanıyorum kuzum bir haftadır yeni yeni etkisi olmaya başlar heraldeCanım eğer kullanmıyorsan bir magnezyum desteği almanı tavsiye ederim, çok rahatlatır seni. Geçmiş olsun
Gebelik belirtileri de varda bakalım daha ilerki haftalarda ne belirtiler yaşatacağızBenim de öyleydi çok korktum pıhtı mı attım acaba ben dedim bacağımda varis de var çünkü acile gittim korkudan kas ağrısı dedi doktor ama hala var asla geremiyorum bacağımı anında kramp giricek gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?