Eveeeettttt şükürler olsunnnnAynen artık o göbek değil artık o bebek
Canımcım çok yeni kullanıyorsun biraz sabretmen gerekecek ama hızla geçerKullanıyorum kuzum bir haftadır yeni yeni etkisi olmaya başlar heralde
Selam kızlar ben 18 Ağustos'ta transfer oldum, hergün sabah akşam progestan dex vuruyorum göbekten, progestan fitile geçsem sıkıntı olur mu
Bence transferle embriyo sayisiyla alakasi yok neticede her 2 embriyo transfer edilip tutucak bi kuralda yok bende 2 embriyo transferi oldum biri tuttu 10. Gun silik cizgi gordum erken gebelik testinde. Kan verdik ettik 2. Kan sonucum 500lerde cikmisdi kaset test aldik hatira saklarim diye kaset testte 2. Cizgi cikmadi bile şok oldum ufak çaplı bi kriz yaşadım... bana gore 7. Gunde erken kesin sonuc istiyosaniz 10. Gun test yapabilirsiniz. Kana anca karisiyo hormon idrara karismayabilir erken cunku.Kizlar birşey sorcam yazdıklarınızı ayrintili okudum 2 embriyo transferinde sonuç 7. Gün belli oluyor gibi şeyler yazılmış benimde çift embriyo transferi yapıldı bugün 1 hafta oldu tam test yapsam çıkar mı ki
Evet haklısınız ilk denemem benim o yüzden bu şekilde yapanları okuyunca sormak istedim malum beklemekte çok stresli büyük ihtimal pazartesi günü bı kan testi veririm 9. Gün oluyorBence transferle embriyo sayisiyla alakasi yok neticede her 2 embriyo transfer edilip tutucak bi kuralda yok bende 2 embriyo transferi oldum biri tuttu 10. Gun silik cizgi gordum erken gebelik testinde. Kan verdik ettik 2. Kan sonucum 500lerde cikmisdi kaset test aldik hatira saklarim diye kaset testte 2. Cizgi cikmadi bile şok oldum ufak çaplı bi kriz yaşadım... bana gore 7. Gunde erken kesin sonuc istiyosaniz 10. Gun test yapabilirsiniz. Kana anca karisiyo hormon idrara karismayabilir erken cunku.
İnşallah olumlu sonuçlar alırız canım.Canım bende 19 ağustosta transfer oldum günde 2 iğnesini vuruluyorum günde bir kerede fitilini kullanıyorum gece yatarken
Aminİnşallah olumlu sonuçlar alırız canım.
'Bismillahirahmanirahim. Rabbi yessir vela tüessir Sehlil aleyna bi fadlika ye müyessir Rabbi temmim bil heyri.(“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”)
Sonucunuzu ne zaman öğreneceksiniz? Aynı gün transfer olmuşuz . Belirtiniz var mıCanım bende 19 ağustosta transfer oldum günde 2 iğnesini vuruluyorum günde bir kerede fitilini kullanıyorum gece yatarken
Ben geçirmiştim canım değerin düştüyse kimyasal geçiriyorsun doktorun ilaçlarını bıraktıracak değerin sıfıra düşünce adetin gelecek… geçmiş olsunKızlar merhaba benim beta hcg değerim 39’dan 30’a düştü gebelik testinde pozitif görmüştüm kimyasal gebelik mi oluyor ilk transferimdi daha önce kimyasal gebelik yaşayan varda bana bilgi verebilir mi kanamam veya lekelenmem de yok ama ağrım var kasıklarda
Ben de öyle calısıyorum haftaici yoğun da degıldı asırı yoruldum ve hep uykum vardı bugun as daha ıyıyım sadece yemek yaptım yattıgımdan galıba yuruyus yapardık arada kalkasım gelmıyorŞuan ben flo kullanıyorum kızlar ve bu programa göre (son adetime göre) 5+3 gösteriyor. 2 gündür inanılmaz yorgunum resmen bayılacak duruma geliyorum o kadar yoruluyorum (iş miş yaptığımda yok yani) ve bugünde öğleden sonra sızdım resmen gözlerimi açamıyorum ve bugün inceden göğsüm sızlıyor. Sürekli şekilde iştahım kapalı ama çok şükür mide bulantım yok. Benim gibi olan var mı yaw. Tamam güldük eğlendik yorgunluk şeysine de bugün namazı zor kılıyorum ben bugün ben değilim
Pazartesi yada salı günü bı test vermeyi düşünüyorum normalde 14 gün sonra dedi doktor belirti olarakta bilmiyorum ya kendimmi uyduruyorum ama göğüslerimde hafif bı sızı oluyor dokununca o çok dikkatimi çekti başka yok agrilarim filan var ama bunlar herkeste oluyormuş tutup tutmamakla alakası yokmuş sanırımSonucunuzu ne zaman öğreneceksiniz? Aynı gün transfer olmuşuz . Belirtiniz var mı
Kesinlikle kan yaptir canim hic riske atma ya var olupda testte cikmayan moralini bozan kendini uzen cok arkadas var burda hic motivasyonunu düşürmeEvet haklısınız ilk denemem benim o yüzden bu şekilde yapanları okuyunca sormak istedim malum beklemekte çok stresli büyük ihtimal pazartesi günü bı kan testi veririm 9. Gün oluyor
Ben google tup bebek hesaplama yaziyorum ordan hesapliyorum blastokist transferine gore transfer tarihini giriom 5+5 cikiyo son adetime gore floda 6+2 cikiyo. Bugun bende oyleyim az bisey uyudum uyandim sersem gibiyim camasirlari falan katlicakdim sozde kolum budum kalkmiyo canimŞuan ben flo kullanıyorum kızlar ve bu programa göre (son adetime göre) 5+3 gösteriyor. 2 gündür inanılmaz yorgunum resmen bayılacak duruma geliyorum o kadar yoruluyorum (iş miş yaptığımda yok yani) ve bugünde öğleden sonra sızdım resmen gözlerimi açamıyorum ve bugün inceden göğsüm sızlıyor. Sürekli şekilde iştahım kapalı ama çok şükür mide bulantım yok. Benim gibi olan var mı yaw. Tamam güldük eğlendik yorgunluk şeysine de bugün namazı zor kılıyorum ben bugün ben değilim
Evet tutuyorum kendimi bende o yüzden pazartesiyi bekleyip direk kan vercem zaten doktorun test dediği tarihte işe başlıyorum rapor bitmiş oluyor o yüzden önceden yaptırmak daha iyi olucak benim icinKesinlikle kan yaptir canim hic riske atma ya var olupda testte cikmayan moralini bozan kendini uzen cok arkadas var burda hic motivasyonunu düşürme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?