2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Çok yorum okudum , belirti olup tutmayan , belirti olmayan ama tutan tüp bebek hikayeleri .. hatta benim şuan yazdığıma benzer bir yorum okuyup yine de araştırdığım oldu ama gerçek bu ben bekleyeceğim, ayın 31ine kan tahlili verdi doktorum. Umarım hepimiz pozitiffff diye yorum bırakır , sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Ben de öyle calısıyorum haftaici yoğun da degıldı asırı yoruldum ve hep uykum vardı bugun as daha ıyıyım sadece yemek yaptım yattıgımdan galıba yuruyus yapardık arada kalkasım gelmıyor
Önceki yorgunluklara benzemiyor birde bu kontrol de edemiyorsun demi ya değişik birşey hiç başıma gelmezdi benim böyle bişey yığılıp kalıyorsun resmen. Ablamın iki çocuğu var ona sordum; şuan bebiş senden sömürüyor çok normal bende öyleydim dedi. Tam zamanlarıymış bu yorgunlukların sanırım sizlere de bi sorayım dedim alın size belirti belirti soranlar ama 5. Haftadan sonra başlıyor sanırım 6. Haftaya yaklaştıkça

Kuzuu beni anlatıyorsun sandım bir an. Bende dünden beri inanılmaz yorgunum, öğle vakti uyudum zaten. Benim ev merdivenli, alt kattan üst kata çıktım nefes nefese kaldım, hatta namazı oturarak kıldım. Şimdiden böyleysem ben ilerledikçe napacağım diye düşündüm, okullar da açılıyor az kaldı.

Değişik bir yorgunluk demi böyle hiç diğerlerine benzemiyor sanki bişi kanımızı emiyor

Ben mecburen erken yapicam doktorumun dediği tarihte raporun bitiyor en azından aklımda soru kalmasın ise o şekilde gitmek tehlikeye atmak istemiyorum yaptırıp eğer gebelik varsa rapor yazdırmayı düşünüyorum en azından kalp atışı duyana kadar. İnşallah kuzum Allah isteyen herkesin kucağını boş birakmasin güzel haberler alırız

Tam bu haftalarda ortaya çıkıyormuş kuzu ya aBlama da sordum oda aynen dedi dayak yemiş gibiyiz sanırım resmen bebiş bizi sömürüyor şuan

Değişik bir yorgunluk demi böyle hiç diğerlerine benzemiyor sanki bişi kanımızı emiyor
Ustumde agirlik varmis gibi yorulmusum gibi bi his degil agirmisim gibi bi his hic kalkmasam yatsam hosuma gider yani oyle ki bugun wcye gitmek bile eziyet bana sanada oylemi

Birgebeningünlüğü kaset testlerini tavsiye ederim canım. Tüp bebekten önce ovülasyon testlerini kullanıyordum, hiç şaşırtmadı beni. Hatta kimyasal geçirdiğimde beta değerim 6 iken algılamıştı. Bu defa da 6. günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, birgebeningünlüğünün kaset testini yaptım pozitif çıktı ve hamileyim de şükür

Ustumde agirlik varmis gibi yorulmusum gibi bi his degil agirmisim gibi bi his hic kalkmasam yatsam hosuma gider yani oyle ki bugun wcye gitmek bile eziyet bana sanada oylemi
Hah aynen öyle çok doğru anlatmışsın bayılazam sanki

Çok şükür kuzumm Onun sadece ovülasyon testi var zannediyordum ben. Instagram hesabından mı sipariş verdin Trendyol da bulamadım da

Canımm eğer düşüş var ise kimyasal gebelik oluyor muhtemelen; ama tabi doktorunla beta değerlerini tekrar değerlendir. Lekelenmen ya da kanaman başlayabilir hazırlıklı ol. Doktoruna hemen danış çünkü sana düşüğü engellemek için farklı bir protokol uygulayabilir hemen. Kendini olumluya odakla lütfen ve dua et, Rabbimin ol’durma gücünü unutma

Hah aynen öyle çok doğru anlatmışsın bayılazam sanki
Ooo muhteşem o zaman cok hosuma gidiyo bu tembellik bile afedersin varsin evi b*k gotursun biz iyi olalim kafamiz rahat olsun üşengeç olmak ne güzelmiş yaaa

Aynen ben 5+6 yım ultrasyona göre hatta uyutmaya calısma ben uyumayı sevmem falan dıyorum minnosa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…