- 20 Şubat 2022
- 4.785
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.934
- 83
Katılıyorum ve zevkini çıkarmak istiyorum şuan
Tembelligin tadını çıkaralım insaAllah bebelerimizi saglikla kucağımıza alınca bu günleri hatirlar mutlu bi tebessum bırakırızAynısının tıpkısı:)
Amiiiiinnnn inşaallah kuzum benimmmTembelligin tadını çıkaralım insaAllah bebelerimizi saglikla kucağımıza alınca bu günleri hatirlar mutlu bi tebessum bırakırız
Zaman öyle hızlı geçiyor ki ne olup bittiğini anlamadan kucağımıza alacakmışız gibi geliyor hepimizin sağlıkla afiyetle olsun yaHihihi valla bende yorgunluğu bile güzelmiş diyorumŞükürler olsun Ama okullar başlayınca ya ben karalar bağlarım ya da eşim görcezzz
Kuzum seni doktorun cagirdimi gorustunmu doktorunlaAmiiiiinnnn inşaallah kuzum benimmm
Amşn amin amin aynen öyle bu yorgunluklar çektiğimiz bu streslerin tatlısı sankiTembelligin tadını çıkaralım insaAllah bebelerimizi saglikla kucağımıza alınca bu günleri hatirlar mutlu bi tebessum bırakırız
Bi sure var ya Allah zorlugun ardından bir kolaylık verecektir diye. Gerçekten onca stresin ardından muhtesem biseyAmşn amin amin aynen öyle bu yorgunluklar çektiğimiz bu streslerin tatlısı sanki
Ay duygulandım bu mesajına aynen öyle sonsuz şükürler olsun bütün anne adaylarına da maşaAllah diyeyimBi sure var ya Allah zorlugun ardından bir kolaylık verecektir diye. Gerçekten onca stresin ardından muhtesem biseyhamd olsun alemlerin Rabbine cok sukur bin sukur
Ayyyy amiiiinnnn inşaallahhhhZaman öyle hızlı geçiyor ki ne olup bittiğini anlamadan kucağımıza alacakmışız gibi geliyor hepimizin sağlıkla afiyetle olsun ya
Görüştüm canımcım, değerin güzel dedi ve lekelenmem olduğu için coraspini kestirdi oksaparı da gün aşırı vur dedi. 10 gün sonra gel keseyi görelim, herşey yolunda dediKuzum seni doktorun cagirdimi gorustunmu doktorunla
Canımm eğer düşüş var ise kimyasal gebelik oluyor muhtemelen; ama tabi doktorunla beta değerlerini tekrar değerlendir. Lekelenmen ya da kanaman başlayabilir hazırlıklı ol. Doktoruna hemen danış çünkü sana düşüğü engellemek için farklı bir protokol uygulayabilir hemen. Kendini olumluya odakla lütfen ve dua et, Rabbimin ol’durma gücünü unutma
Canım üzülmek kadar doğal bir şey yok şu andaDoktor kimyasal muhtemelen dedi belki lab hatasıdır dedi ama sancım da var emin olamadım üzgünüm tabi
Oyy cok guzel masaAllah canimmm Rabbbim tamamina erdirsinGörüştüm canımcım, değerin güzel dedi ve lekelenmem olduğu için coraspini kestirdi oksaparı da gün aşırı vur dedi. 10 gün sonra gel keseyi görelim, herşey yolunda dediŞükürler olsun Lekelenmem de geçti hamdolsun.
Ben flo kullanıyorum canım ama tüp bebek seçeneği yok, eskiden beri ovulasyon ffalan takibi için yaklaşık 5 senedir kullanıyorum memnunumKızlar hamilelik günümü hesaplayayım dedim ama 3 farklı sitede 3 farklı hesap çıktıHangisi gerçeğe en uygun uygulama acabası
MaşaAllah canım kalp atışlarını da bizlerde buraladan duyarızGörüştüm canımcım, değerin güzel dedi ve lekelenmem olduğu için coraspini kestirdi oksaparı da gün aşırı vur dedi. 10 gün sonra gel keseyi görelim, herşey yolunda dediŞükürler olsun Lekelenmem de geçti hamdolsun.
++++ Birde benim tüp bebek merkezinin sisteminde hamilelik günüm yazıyor hafta hafta neye benzediğini yazıyorlarBen flo kullanıyorum canım ama tüp bebek seçeneği yok, eskiden beri ovulasyon ffalan takibi için yaklaşık 5 senedir kullanıyorum memnunum
Aminnn sağol kuzumm hepimiz sağlıkla kokularını içimize çekelim meleklerimizinnOyy cok guzel masaAllah canimmm Rabbbim tamamina erdirsin
Yaa sen canım mısınnnMaşaAllah canım kalp atışlarını da bizlerde buraladan duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?