2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Hihihi valla bende yorgunluğu bile güzelmiş diyorum Şükürler olsun Ama okullar başlayınca ya ben karalar bağlarım ya da eşim görcezzz
Zaman öyle hızlı geçiyor ki ne olup bittiğini anlamadan kucağımıza alacakmışız gibi geliyor hepimizin sağlıkla afiyetle olsun ya

Tembelligin tadını çıkaralım insaAllah bebelerimizi saglikla kucağımıza alınca bu günleri hatirlar mutlu bi tebessum bırakırız
Amşn amin amin aynen öyle bu yorgunluklar çektiğimiz bu streslerin tatlısı sanki

Amşn amin amin aynen öyle bu yorgunluklar çektiğimiz bu streslerin tatlısı sanki
Bi sure var ya Allah zorlugun ardından bir kolaylık verecektir diye. Gerçekten onca stresin ardından muhtesem bisey hamd olsun alemlerin Rabbine cok sukur bin sukur

Bi sure var ya Allah zorlugun ardından bir kolaylık verecektir diye. Gerçekten onca stresin ardından muhtesem bisey hamd olsun alemlerin Rabbine cok sukur bin sukur
Ay duygulandım bu mesajına aynen öyle sonsuz şükürler olsun bütün anne adaylarına da maşaAllah diyeyim elhamdulillah

Kuzum seni doktorun cagirdimi gorustunmu doktorunla
Görüştüm canımcım, değerin güzel dedi ve lekelenmem olduğu için coraspini kestirdi oksaparı da gün aşırı vur dedi. 10 gün sonra gel keseyi görelim, herşey yolunda dedi Şükürler olsun Lekelenmem de geçti hamdolsun.

Doktor kimyasal muhtemelen dedi belki lab hatasıdır dedi ama sancım da var emin olamadım üzgünüm tabi

Kızlar hamilelik günümü hesaplayayım dedim ama 3 farklı sitede 3 farklı hesap çıktı Hangisi gerçeğe en uygun uygulama acabası

Oyy cok guzel masaAllah canimmm Rabbbim tamamina erdirsin

Kızlar hamilelik günümü hesaplayayım dedim ama 3 farklı sitede 3 farklı hesap çıktı Hangisi gerçeğe en uygun uygulama acabası
Ben flo kullanıyorum canım ama tüp bebek seçeneği yok, eskiden beri ovulasyon ffalan takibi için yaklaşık 5 senedir kullanıyorum memnunum

MaşaAllah canım kalp atışlarını da bizlerde buraladan duyarız

Ben flo kullanıyorum canım ama tüp bebek seçeneği yok, eskiden beri ovulasyon ffalan takibi için yaklaşık 5 senedir kullanıyorum memnunum
++++ Birde benim tüp bebek merkezinin sisteminde hamilelik günüm yazıyor hafta hafta neye benzediğini yazıyorlar kullandığım flo ile aynı hep günleri tutturuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…