- 6 Nisan 2023
- 287
- 327
- 33
Gebelik müjdesini almış annelerimiz, kasık ağrılarınız olmuş muydu öğrenmeden önce? Salı günü test günüm, bugün kasıklarım ağrıy
Tatlım 11 Ağustosta transfer oldu sonucum da pozitif çıktı ve ben 12 Ağustostan beri daimi olarak sancı çekiyorum. Artık umursamamaya başladımGebelik müjdesini almış annelerimiz, kasık ağrılarınız olmuş muydu öğrenmeden önce? Salı günü test günüm, bugün kasıklarım ağrıyor
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin canıımmTatlım 11 Ağustosta transfer oldu sonucum da pozitif çıktı ve ben 12 Ağustostan beri daimi olarak sancı çekiyorum. Artık umursamamaya başladım
Benim de 7-8-9. Günler ağrılarım olmuştu arkadaşım kasıklarımda rahatsız edici bir ağrı lekelenmeyle beraber.Gebelik müjdesini almış annelerimiz, kasık ağrılarınız olmuş muydu öğrenmeden önce? Salı günü test günüm, bugün kasıklarım ağrıyor
İnşallah güzel ağrıdır benimki de kuzuBenim de 7-8-9. Günler ağrılarım olmuştu arkadaşım kasıklarımda rahatsız edici bir ağrı lekelenmeyle beraber.
Gebelik müjdesini almış annelerimiz, kasık ağrılarınız olmuş muydu öğrenmeden önce? Salı günü test günüm, bugün kasıklarım ağrıyor
Canım ben normalde Ankara’da yaşamıyorum ama tüp bebek doktorum Ankara’da. Transfer için geldiğimden beri Ankara’dayım doktorumun tatilden dönmesini bekleyeceğim keseyi görmek için de. İlaç dozlarımı da o zaman kendisi ayarlayacak sonra bana dön yaşadığın yere derse döneceğim. Ona güveniyorum beni ve vücudumu tanımayan öykümü bilmeyen herhangi bir doktora ilaç ayarlaması yaptırmak istemiyorum. Hatta tüm gebeliğim boyunca ilaç ayarlamamı da ona yaptırmayı düşünüyorum. Kendi yaşadığım şehirde de onun önerdiği bir doktora gebelik takibi yaptıracağım. Bu benim kişisel tercihim elbette ama bir fikir olsun diye yazdım. Bana saçma geldi tüp bebek doktoru bilmez ne demek. O da kadın doğumcu sonuçta ama tüp bebeğe yönelmiştir ve normal hasta bakmayabilir saygı duyulur. Branşlaşmış olması gayet doğal. Eğer senin doktorun gebe takibi yapmıyorsa ya da doğrudan bir tüp bebek merkezinde çalışıyorsa ondan sana gebelik takibi için iyi bir doktor tavsiye etmesini rica edebilirsin. .. Bence doktoruna güvenmelisin çünkü anladığım kadarıyla sen özel bir hastasın ve doktorun senin vücudunu tanıyorKizlar yaaa size bisey danışmam lazim cok sukur dun keseyi gorduk bugun kahverengi akintim olmadi ama dun olmusdu. Az once baska bi baslikda lekelenme ile alakali konusurken tup bebek doktorlarinin bu konulari bilmedigini farkli farkli doktorlara gitmem gerektigini soylediler şaştım kaldim doktorum sadece duphaston kullandiriyo diye oyle dediler ama duphaston icerigide progesteron ve kadinlik hormonu yani onceki tedavilerimde tutmayipda duphastonla tutmasininda bi sebebi vardir diye dusunuyorum cunku ben hic adet olmayan biriydim doktorum ozellikle sorupda duphaston kullanicaz sende dedi... simdi benim doktorum profesör kadin hast. Dogum ve tup bebek uzmani. Haftaya cuma gel kalp atisini dinleyelim seni ugurlayalim dedi ama basliktaki arkadaslar kafami karistirdi cok fena evham yaptim ve panik oldum açıkçası cok zor buldum cunku ... sizce ben cumayi beklemeden burda bi kadin dogum doktoruna gidip ilacmi istiyim ? Yoksa doktoruma guveneyimmi ? Elim ayagima dolandi yahu uzun oldu hakkinizi helal edin.
Lekelenmeler normalmiş canım,kırmızı ve çok ağrılı olmadığı sürece korkma benim de 10.gün lekelenmem vardı sonra geçti. Aktif kanamaya dönerse doktoruna haber verirsinYa benden çok az bi kahverengi leke gelmiş üçüncü gün embriyosu transfer 10.günü dün kan vermiştim 50 çıkmıştı korkuyorum şuan
Bence en iyi tüp bebek doktorları biliyodur canım evham yapma doktoruna güven ne verdiyse onu kullan seni tanımayan bir doktor ilaçlarını değiştirince daha çok tedirgin olucaksınKizlar yaaa size bisey danışmam lazim cok sukur dun keseyi gorduk bugun kahverengi akintim olmadi ama dun olmusdu. Az once baska bi baslikda lekelenme ile alakali konusurken tup bebek doktorlarinin bu konulari bilmedigini farkli farkli doktorlara gitmem gerektigini soylediler şaştım kaldim doktorum sadece duphaston kullandiriyo diye oyle dediler ama duphaston icerigide progesteron ve kadinlik hormonu yani onceki tedavilerimde tutmayipda duphastonla tutmasininda bi sebebi vardir diye dusunuyorum cunku ben hic adet olmayan biriydim doktorum ozellikle sorupda duphaston kullanicaz sende dedi... simdi benim doktorum profesör kadin hast. Dogum ve tup bebek uzmani. Haftaya cuma gel kalp atisini dinleyelim seni ugurlayalim dedi ama basliktaki arkadaslar kafami karistirdi cok fena evham yaptim ve panik oldum açıkçası cok zor buldum cunku ... sizce ben cumayi beklemeden burda bi kadin dogum doktoruna gidip ilacmi istiyim ? Yoksa doktoruma guveneyimmi ? Elim ayagima dolandi yahu uzun oldu hakkinizi helal edin.
Teşekkürler içimi rahatlattınızLekelenmeler normalmiş canım,kırmızı ve çok ağrılı olmadığı sürece korkma benim de 10.gün lekelenmem vardı sonra geçti. Aktif kanamaya dönerse doktoruna haber verirsin
Insallah değildir canım yat dinlen yarın tahlil yaparsın zatenYa benden çok az bi kahverengi leke gelmiş üçüncü gün embriyosu transfer 10.günü dün kan vermiştim 50 çıkmıştı korkuyorum şuan
Benide pazartesi kan artışına bakmak için çağırdı benimde 94.6 çıktı 9. Gün sonucum bakalım artış varmı diye bakacaklarmışGörüştüm canımcım, değerin güzel dedi ve lekelenmem olduğu için coraspini kestirdi oksaparı da gün aşırı vur dedi. 10 gün sonra gel keseyi görelim, herşey yolunda dediŞükürler olsun Lekelenmem de geçti hamdolsun.
Canım ben normalde Ankara’da yaşamıyorum ama tüp bebek doktorum Ankara’da. Transfer için geldiğimden beri Ankara’dayım doktorumun tatilden dönmesini bekleyeceğim keseyi görmek için de. İlaç dozlarımı da o zaman kendisi ayarlayacak sonra bana dön yaşadığın yere derse döneceğim. Ona güveniyorum beni ve vücudumu tanımayan öykümü bilmeyen herhangi bir doktora ilaç ayarlaması yaptırmak istemiyorum. Hatta tüm gebeliğim boyunca ilaç ayarlamamı da ona yaptırmayı düşünüyorum. Kendi yaşadığım şehirde de onun önerdiği bir doktora gebelik takibi yaptıracağım. Bu benim kişisel tercihim elbette ama bir fikir olsun diye yazdım. Bana saçma geldi tüp bebek doktoru bilmez ne demek. O da kadın doğumcu sonuçta ama tüp bebeğe yönelmiştir ve normal hasta bakmayabilir saygı duyulur. Branşlaşmış olması gayet doğal. Eğer senin doktorun gebe takibi yapmıyorsa ya da doğrudan bir tüp bebek merkezinde çalışıyorsa ondan sana gebelik takibi için iyi bir doktor tavsiye etmesini rica edebilirsin. .. Bence doktoruna güvenmelisin çünkü anladığım kadarıyla sen özel bir hastasın ve doktorun senin vücudunu tanıyor
Ay kizlar icim rahatladi 3 farkli doktora gittik diyenler falan oldu yani o kadar cok ultrasonlar falanda iyi degil diye biliyorum açıkçası panik oldum doktorum bana neden baska ilac vermiyo diye , benim hikayemi en iyi benim doktorum biliyo cok haklisiniz valla yazismadan sonra gece olmasa hastaneye kosa kosa gidicekdim herhangi bi doktora. Bende haftaya kalp atisini duyunca doktoruma bana yasadigim yerde bi doktor onerirmisiniz dicektim cunku guveniyorum ama insanin aklina bit yenigi dusuyoBence en iyi tüp bebek doktorları biliyodur canım evham yapma doktoruna güven ne verdiyse onu kullan seni tanımayan bir doktor ilaçlarını değiştirince daha çok tedirgin olucaksın
Canım ben test günümden önce hatta test günü adet olacam sandim ağrıdanGebelik müjdesini almış annelerimiz, kasık ağrılarınız olmuş muydu öğrenmeden önce? Salı günü test günüm, bugün kasıklarım ağrıyor
Transferimden sonra 3 gün hafif ağrılar olmuştu bende de ama geçmişti, bugun yine ağrım varilk üç gün çok olmuştu canım kramp ve kasılma tarzında
İnşallah ben de pozitifi görürüm canımCanım ben test günümden önce hatta test günü adet olacam sandim ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?