MerhabaKızlar progestanı kalçadan vuruluyorum her gün vurulduğum yerlerde içerden topak topak birikintiler oldu sizde se bu şekilde mi ?
Sanki içerde taş şeklinde donmuş gibi.
Acaba bugüne kdar vurduklarım işe yaramadı mı
Hemşire yağlı bir iğne bu sen onları elinle masaj yaparak yay dedi. Ama transferden sonra 5 gündür taş gibi oldu bilseydim en başta ovalardım her eve geldiğimde
Tüp bebek doktorları da kadın doğum doktoru kuzu ve senin geçmişini onlar iyi biliyor onlar sakin davranıyorlar ya biz heyecanımızın onlarda da olmasını istiyoruz sankiKizlar yaaa size bisey danışmam lazim cok sukur dun keseyi gorduk bugun kahverengi akintim olmadi ama dun olmusdu. Az once baska bi baslikda lekelenme ile alakali konusurken tup bebek doktorlarinin bu konulari bilmedigini farkli farkli doktorlara gitmem gerektigini soylediler şaştım kaldim doktorum sadece duphaston kullandiriyo diye oyle dediler ama duphaston icerigide progesteron ve kadinlik hormonu yani onceki tedavilerimde tutmayipda duphastonla tutmasininda bi sebebi vardir diye dusunuyorum cunku ben hic adet olmayan biriydim doktorum ozellikle sorupda duphaston kullanicaz sende dedi... simdi benim doktorum profesör kadin hast. Dogum ve tup bebek uzmani. Haftaya cuma gel kalp atisini dinleyelim seni ugurlayalim dedi ama basliktaki arkadaslar kafami karistirdi cok fena evham yaptim ve panik oldum açıkçası cok zor buldum cunku ... sizce ben cumayi beklemeden burda bi kadin dogum doktoruna gidip ilacmi istiyim ? Yoksa doktoruma guveneyimmi ? Elim ayagima dolandi yahu uzun oldu hakkinizi helal edin.
Anlamiyo dediler tup bebek doktoru ne bileyim kafam corba oldu bi an kuzum dedim size danisayim pazartesi baska bi dr gidim bana progestan vermiyo falan diye dusundumTüp bebek doktorları da kadın doğum doktoru kuzu ve senin geçmişini onlar iyi biliyor onlar sakin davranıyorlar ya biz heyecanımızın onlarda da olmasını istiyoruz sankiama şimdiden doktor bakıp randevu almanda fayda var baksana bir haftaya aeni postalıyormuş bakalım biz ne zaman postalancaz doktoruma çok alışmıştım bende zor olacak ama ne yapalım
Senin lekelenmende akıntıyla karışık ve sadece wcde ip ip biseyler var oylemi benim oylede merak ettimBu kahverengi lekelenmeler ne zaman bitiyorLekelenme oldukça kalbim ağzımda atıyor
Evet çok az çamur gibi ve ipliksi 5+2 olduk canım senin kaçıncı haftanSenin lekelenmende akıntıyla karışık ve sadece wcde ip ip biseyler var oylemi benim oylede merak ettim
Canım endişelenme, bende de kasık ağrıları oluyor arada. Lekelenmem de oldu, doktor ilaçlarda değişiklik yaptı. Endişelenme lütfen herşey yolundaKızlar bugün 5+2. Gündeyiz ve benim çok az aralarda kahverengi lekelenmem oluyor ipliksi ve bugün belim bıçak saplanır gibi ağrıdı korkuyorum doğrusu dün usg muaynesi yapılmıştı keseleri gördük çok şükür doktorda güzel pozitif konuştu ama bugünkü ağrı korkuttu beni
Canım sen hiç kalbini karartma ve önce Allah’a sonra doktoruna güven. Senin takibini o yaptı.Kizlar yaaa size bisey danışmam lazim cok sukur dun keseyi gorduk bugun kahverengi akintim olmadi ama dun olmusdu. Az once baska bi baslikda lekelenme ile alakali konusurken tup bebek doktorlarinin bu konulari bilmedigini farkli farkli doktorlara gitmem gerektigini soylediler şaştım kaldim doktorum sadece duphaston kullandiriyo diye oyle dediler ama duphaston icerigide progesteron ve kadinlik hormonu yani onceki tedavilerimde tutmayipda duphastonla tutmasininda bi sebebi vardir diye dusunuyorum cunku ben hic adet olmayan biriydim doktorum ozellikle sorupda duphaston kullanicaz sende dedi... simdi benim doktorum profesör kadin hast. Dogum ve tup bebek uzmani. Haftaya cuma gel kalp atisini dinleyelim seni ugurlayalim dedi ama basliktaki arkadaslar kafami karistirdi cok fena evham yaptim ve panik oldum açıkçası cok zor buldum cunku ... sizce ben cumayi beklemeden burda bi kadin dogum doktoruna gidip ilacmi istiyim ? Yoksa doktoruma guveneyimmi ? Elim ayagima dolandi yahu uzun oldu hakkinizi helal edin.
Hadi bakalım bol artışlı pazartesiler bizi bekler kuzummmBenide pazartesi kan artışına bakmak için çağırdı benimde 94.6 çıktı 9. Gün sonucum bakalım artış varmı diye bakacaklarmış
Canım o lekelenmeler normal, çok abartmamak koşuluyla yürüyüşü de tavsiye ediyor doktorlar. Sen hiç endişelenmeKızlar bugün benm 12. Günüm değerim 450 geldi.
Kayınvalidem bizdeydi hastaneden sonra onu gezdirmek istedik biraz fazla yürüdük akşam eve gelince de kahverengi lekelenme olmuş yine(daha önce 6. Günde olmuştu bu şekilde)
Normal mmi acaba
Çok tedirgin oldum yürümemden kaynaklı mı diye kendimi suçluyorum ya
Ya sorma sorma bende öyleyim keşke hiç olmasa da da şüphede kalmasakBu kahverengi lekelenmeler ne zaman bitiyorLekelenme oldukça kalbim ağzımda atıyor
Transfere gore 5+5 ama son adete gore floda 6+2 yaziyo canim benimde oyle akintiyla karisik ve diger baslikdada arkadasin ayniymis normal bisey sanirim icerdeki kanmi cikiyo ne keseyi gordunmu senEvet çok az çamur gibi ve ipliksi 5+2 olduk canım senin kaçıncı haftan
Saol kuzummmmm guveniyorumda biri bisey diyince kafam karisiveriyo hassas oldugumuz konu malumCanım sen hiç kalbini karartma ve önce Allah’a sonra doktoruna güven. Senin takibini o yaptı.
Canım benimde aynı şekilde dün keseyi gördük bugün çok hafif lekelenmem,bel ve arada karnıma giren ağrılar var çok endişeliyimKızlar bugün 5+2. Gündeyiz ve benim çok az aralarda kahverengi lekelenmem oluyor ipliksi ve bugün belim bıçak saplanır gibi ağrıdı korkuyorum doğrusu dün usg muaynesi yapılmıştı keseleri gördük çok şükür doktorda güzel pozitif konuştu ama bugünkü ağrı korkuttu beni
Çiçek sepetinden güzel bir çiçek yaptırmayı düşünüyorum canım sonuçta vesilemiz oldu.Anlamiyo dediler tup bebek doktoru ne bileyim kafam corba oldu bi an kuzum dedim size danisayim pazartesi baska bi dr gidim bana progestan vermiyo falan diye dusundumya herkesin bunyesi tedavi sekli ayri simdi dusununce doktoruma hak veriyom doktoruna bisey alicakmisin ben esime diyom ki ufak bi hediye bisey alalim esim diyo ki onca para veriyoz ne hediyesi
Bende öyleyim canımm sağlıkla duyalım isteyen herkes sen ben sağlıkla ilerlesin bebişler Çok AminnnBen kalp atısı duyana kadar cıkaramıcam zevkını galıba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?