2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba Bende 10 gündür kalçadan Progestan yaptırıyorum.Aralıklı buz uygulayın bi beze sarıp abse oluşmasını engeller, bi de avuc içi kadar pamuga kolonya dökün bolca iğne yerlerinize koyun 10 dk kalsın, gerçekten hafifletiyor yangıyı..Daha bugün konuştum drumla, eğer çok kötüyse iğne yerlerin çok ağrılıysa, eline koca koca apseler geliyosa progestanın karından yapılan formuna geçelim dedi, ama en sağlıklısı kalçadan yapılan olucak bu süreçte dedi

Kızlar bugün benm 12. Günüm değerim 450 geldi.
Kayınvalidem bizdeydi hastaneden sonra onu gezdirmek istedik biraz fazla yürüdük akşam eve gelince de kahverengi lekelenme olmuş yine(daha önce 6. Günde olmuştu bu şekilde)
Normal mmi acaba
Çok tedirgin oldum yürümemden kaynaklı mı diye kendimi suçluyorum ya

Tüp bebek doktorları da kadın doğum doktoru kuzu ve senin geçmişini onlar iyi biliyor onlar sakin davranıyorlar ya biz heyecanımızın onlarda da olmasını istiyoruz sanki ama şimdiden doktor bakıp randevu almanda fayda var baksana bir haftaya aeni postalıyormuş bakalım biz ne zaman postalancaz doktoruma çok alışmıştım bende zor olacak ama ne yapalım

Anlamiyo dediler tup bebek doktoru ne bileyim kafam corba oldu bi an kuzum dedim size danisayim pazartesi baska bi dr gidim bana progestan vermiyo falan diye dusundum ya herkesin bunyesi tedavi sekli ayri simdi dusununce doktoruma hak veriyom doktoruna bisey alicakmisin ben esime diyom ki ufak bi hediye bisey alalim esim diyo ki onca para veriyoz ne hediyesi

Bu kahverengi lekelenmeler ne zaman bitiyor Lekelenme oldukça kalbim ağzımda atıyor
Senin lekelenmende akıntıyla karışık ve sadece wcde ip ip biseyler var oylemi benim oylede merak ettim

Canım endişelenme, bende de kasık ağrıları oluyor arada. Lekelenmem de oldu, doktor ilaçlarda değişiklik yaptı. Endişelenme lütfen herşey yolunda

Canım sen hiç kalbini karartma ve önce Allah’a sonra doktoruna güven. Senin takibini o yaptı.

Doktorla konuşmadım ben lekelenmeyi usg de herşey normal dedi çok şükürevet aslında normal bu yaşadıklarımız ama ister istemez evhamlanıyor insan çok istedikten sonra birşey olcak diye korkuyoruz.Hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım

Canım o lekelenmeler normal, çok abartmamak koşuluyla yürüyüşü de tavsiye ediyor doktorlar. Sen hiç endişelenme

Evet çok az çamur gibi ve ipliksi 5+2 olduk canım senin kaçıncı haftan
Transfere gore 5+5 ama son adete gore floda 6+2 yaziyo canim benimde oyle akintiyla karisik ve diger baslikdada arkadasin ayniymis normal bisey sanirim icerdeki kanmi cikiyo ne keseyi gordunmu sen

Canım benimde aynı şekilde dün keseyi gördük bugün çok hafif lekelenmem,bel ve arada karnıma giren ağrılar var çok endişeliyim

Çiçek sepetinden güzel bir çiçek yaptırmayı düşünüyorum canım sonuçta vesilemiz oldu.

Doktorlarla ilgili de; Bak benim geçen defa bebek gelişmeyince, kürtaj olunca hemen oksapar kan sulandırıcı başladılar buna da başlatırken açıkladı bundan diye. O nedenle güvenim tam canım doktorlarıma

Son düzenleme:
Kızlar proluton depot vurunan var mı ben bayadır hafta da bir yarım ampul vurunuyorum bu hafta azcık kasındı kasıdım biraz kızarmıs normalmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…