Benim 11.günden sonra bitmişti ben de çok korkuyodumBu kahverengi lekelenmeler ne zaman bitiyorLekelenme oldukça kalbim ağzımda atıyor
Ya canım inşallah normaldir.Canım o lekelenmeler normal, çok abartmamak koşuluyla yürüyüşü de tavsiye ediyor doktorlar. Sen hiç endişelenme
Canım aynı gün transfer olmuştukMaşallah canımSeninle aynı gun transfer olmustuk ben hala kan testi vs yapmadım. Korkuyorum bu arada günde bir kere ani kasık ağrısı giriyor iki büklüm oluyorum 5 sn sonra gecıyorçok ılgınc
İğne yerlerimin acısına dayanırım ama benim korkum iğne orda donup kalıyor ve işe yaramıyor mu acaba diye endişelendim ? Doktorunuz bu durumun iğnenin etkisini azaltıyor gbi bir şey dedi miMerhabaBende 10 gündür kalçadan Progestan yaptırıyorum.Aralıklı buz uygulayın bi beze sarıp abse oluşmasını engeller, bi de avuc içi kadar pamuga kolonya dökün bolca iğne yerlerinize koyun 10 dk kalsın, gerçekten hafifletiyor yangıyı..Daha bugün konuştum drumla, eğer çok kötüyse iğne yerlerin çok ağrılıysa, eline koca koca apseler geliyosa progestanın karından yapılan formuna geçelim dedi, ama en sağlıklısı kalçadan yapılan olucak bu süreçte dedi
Evet, 1 tane kese gördük :) bu aralar biraz yoğun geçtiği için topiği takip edemez oldum. Transfer olduğum istanbuldan, yaşadığım yere geldim, önümüzdeki perşembe kendi jinekoloğumda randevum var. Sizde her şey yolundadır umarım, tekrar gittiniz mi doktora?Merhaba ne yaptınız keseyi gördünüz mü
Zamanlarımız hemen hemen aynı olduğu için durumunuzu merak ettim her şeyin yolunda olmasına sevindim böyle devam eder inşallah sürecinizEvet, 1 tane kese gördük :) bu aralar biraz yoğun geçtiği için topiği takip edemez oldum. Transfer olduğum istanbuldan, yaşadığım yere geldim, önümüzdeki perşembe kendi jinekoloğumda randevum var. Sizde her şey yolundadır umarım, tekrar gittiniz mi doktora?
İnşallah canım benim. Hayırlısıyla tez zamandaAllahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin canıımmbenim transferden sonra üç gün ara ara ağrımıştı sonra geçmişti ağrı. Bugun yine böyle kasık ağrıları başlayınca bi tedirgin oldum. İnşallah pozitif görürüm ben de
YuhKızlar bugün benm 12. Günümdü.
Çok şükür değerim çok güzel geldi.
Bundan sonra artık tüp bebek paketinden çıkıyormuşz ve normal kadın doğum muayenesi şeklinde ilerlenecekmiş .
10 gün sonra kese için gittiğimde muayene ücreti 1900tl olduğunu söylediler.
Ben çok şaşırdım kalp atışını duyana kadar herşey dahil sanıyordum sizin nasıl oldu bu süreç beni aydınlatırmısınz
32bin tl tedaviYuhkalp atışını duymadan ne başarısı pardon. Bazı yerler 12. Haftaya kadar bırakmıyor. Birde 1900 nedir ay sinirlendim tedaviye ne kadar vermiştiniz?
Daha keseyi görmemişsiniz insan bi keseye bakar bari kalp atışını geçtim. Benim geçen defa kürtajım dan bile para almadılar. Sadece anestezi doktoru geldiği için ona para verdim. Paragöz kurumları sevmiyorum kusura bakmayın ama biran önce kadın d. Doktoru bulun. Dışarıda muayene bu kadar pahalı değildir en azından32bin tl tedavi
10bin TL de dondurma ücreti verdik
Ay bende anlamadım ki bugün telefonla arayıp öyle dediler bende nedense hiç sorgulamadım
1900 TL de çok yüksek geldi ama doktor prof o mu etkiledi anlamadım
Siz hangi kurumda ne kadara yaptırmıştınız acabaDaha keseyi görmemişsiniz insan bi keseye bakar bari kalp atışını geçtim. Benim geçen defa kürtajım dan bile para almadılar. Sadece anestezi doktoru geldiği için ona para verdim. Paragöz kurumları sevmiyorum kusura bakmayın ama biran önce kadın d. Doktoru bulun. Dışarıda muayene bu kadar pahalı değildir en azından
Zaten bir şekilde doktor arıyoruz burası doğuma kadar bakmıyor yani. Antalyada en pahalı hastane memorial bak mesela medicalpark ile onların bile bu kadar değildir yani sanırım bende gidince öğrencem32bin tl tedavi
Ay bende anlamadım ki bugün telefonla arayıp öyle dediler bende nedense hiç sorgulamadım
Benim 35 bin ayrıca ekstra hiçbirşeye oara ödemiyorum tedaviye başlar başlamaz herşeyim ücretsiz başta kan tahlilleri isterse onlar dışındaSiz hangi kurumda ne kadara yaptırmıştınız acaba
Yok zaten devam edemem ben burada ücreti çok yüksek geldi bana da. Doktorumuzu çok sevdik orası ayrı mesele ama işin içine maddiyat girdiğnde renkler değişti
Mevzu aslında para da değil yani insan kendisini para makinesi gibi görülmesini istemiyor nasıl anlatayım değer gördüğünü görmek istiyor yoksa böyle hassas bir durumda buradaki herkes eminim her türlü o paraları verir. Ancak en azından kese ne durumda bakmalıydı. Bu tedavi pozitif çıkınca tamam ben başarılıyım denecek bir tedavi değil diye düşünüyorum benim kurumum en azından kalp atışına kadar bakıyor onu biliyorum. Buradaki bir çok kişide yazmış kalp atışına kadar diye. Bana bu parayı istemeleri tuhaf geldi isterse ordinaryüs olsun32bin tl tedavi
Anesteziye ne kadar verdiniz?Daha keseyi görmemişsiniz insan bi keseye bakar bari kalp atışını geçtim. Benim geçen defa kürtajım dan bile para almadılar. Sadece anestezi doktoru geldiği için ona para verdim. Paragöz kurumları sevmiyorum kusura bakmayın ama biran önce kadın d. Doktoru bulun. Dışarıda muayene bu kadar pahalı değildir en azından
Sanırım 500 civarıydıAnesteziye ne kadar verdiniz?
Ya benimde ayakta kalinca oluyo demekki birazda dikkat etmemiz lazim canim ben oyle dusunuyorum bu arada masaAllah degerin cok guzel cikmisKızlar bugün benm 12. Günüm değerim 450 geldi.
Kayınvalidem bizdeydi hastaneden sonra onu gezdirmek istedik biraz fazla yürüdük akşam eve gelince de kahverengi lekelenme olmuş yine(daha önce 6. Günde olmuştu bu şekilde)
Normal mmi acaba
Çok tedirgin oldum yürümemden kaynaklı mı diye kendimi suçluyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?