2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Maşallah canım Seninle aynı gun transfer olmustuk ben hala kan testi vs yapmadım. Korkuyorum bu arada günde bir kere ani kasık ağrısı giriyor iki büklüm oluyorum 5 sn sonra gecıyorçok ılgınc
Canım aynı gün transfer olmuştuk
bugün aklıma geldin naptın, sonucun nasıl geldi.

İğne yerlerimin acısına dayanırım ama benim korkum iğne orda donup kalıyor ve işe yaramıyor mu acaba diye endişelendim ? Doktorunuz bu durumun iğnenin etkisini azaltıyor gbi bir şey dedi mi

Merhaba ne yaptınız keseyi gördünüz mü
Evet, 1 tane kese gördük :) bu aralar biraz yoğun geçtiği için topiği takip edemez oldum. Transfer olduğum istanbuldan, yaşadığım yere geldim, önümüzdeki perşembe kendi jinekoloğumda randevum var. Sizde her şey yolundadır umarım, tekrar gittiniz mi doktora?

Zamanlarımız hemen hemen aynı olduğu için durumunuzu merak ettim her şeyin yolunda olmasına sevindim böyle devam eder inşallah süreciniz biz iki tane kesemizi gördük bu cuma da kalp atışı için randevumuz var kısmetse bebişleri görüp kalp atışlarını duyacağız inşallah

Kızlar bugün benm 12. Günümdü.
Çok şükür değerim çok güzel geldi.
Bundan sonra artık tüp bebek paketinden çıkıyormuşz ve normal kadın doğum muayenesi şeklinde ilerlenecekmiş .
10 gün sonra kese için gittiğimde muayene ücreti 1900tl olduğunu söylediler.
Ben çok şaşırdım kalp atışını duyana kadar herşey dahil sanıyordum sizin nasıl oldu bu süreç beni aydınlatırmısınz

İnşallah canım benim. Hayırlısıyla tez zamanda

Yuh kalp atışını duymadan ne başarısı pardon. Bazı yerler 12. Haftaya kadar bırakmıyor. Birde 1900 nedir ay sinirlendim tedaviye ne kadar vermiştiniz?

Yuh kalp atışını duymadan ne başarısı pardon. Bazı yerler 12. Haftaya kadar bırakmıyor. Birde 1900 nedir ay sinirlendim tedaviye ne kadar vermiştiniz?
32bin tl tedavi
10bin TL de dondurma ücreti verdik
Ay bende anlamadım ki bugün telefonla arayıp öyle dediler bende nedense hiç sorgulamadım
1900 TL de çok yüksek geldi ama doktor prof o mu etkiledi anlamadım

32bin tl tedavi
Ay bende anlamadım ki bugün telefonla arayıp öyle dediler bende nedense hiç sorgulamadım
Daha keseyi görmemişsiniz insan bi keseye bakar bari kalp atışını geçtim. Benim geçen defa kürtajım dan bile para almadılar. Sadece anestezi doktoru geldiği için ona para verdim. Paragöz kurumları sevmiyorum kusura bakmayın ama biran önce kadın d. Doktoru bulun. Dışarıda muayene bu kadar pahalı değildir en azından

Siz hangi kurumda ne kadara yaptırmıştınız acaba
Yok zaten devam edemem ben burada ücreti çok yüksek geldi bana da. Doktorumuzu çok sevdik orası ayrı mesele ama işin içine maddiyat girdiğnde renkler değişti

32bin tl tedavi
Zaten bir şekilde doktor arıyoruz burası doğuma kadar bakmıyor yani. Antalyada en pahalı hastane memorial bak mesela medicalpark ile onların bile bu kadar değildir yani sanırım bende gidince öğrencem

Benim 35 bin ayrıca ekstra hiçbirşeye oara ödemiyorum tedaviye başlar başlamaz herşeyim ücretsiz başta kan tahlilleri isterse onlar dışında

32bin tl tedavi
Mevzu aslında para da değil yani insan kendisini para makinesi gibi görülmesini istemiyor nasıl anlatayım değer gördüğünü görmek istiyor yoksa böyle hassas bir durumda buradaki herkes eminim her türlü o paraları verir. Ancak en azından kese ne durumda bakmalıydı. Bu tedavi pozitif çıkınca tamam ben başarılıyım denecek bir tedavi değil diye düşünüyorum benim kurumum en azından kalp atışına kadar bakıyor onu biliyorum. Buradaki bir çok kişide yazmış kalp atışına kadar diye. Bana bu parayı istemeleri tuhaf geldi isterse ordinaryüs olsun

Anesteziye ne kadar verdiniz?

Arkadaşlar merhaba 25 ağustosta transfer oldum. Transferden eve geldiğimde sanki boğazım şişti. Bol bol su içiyorum. Akşamları daha kötü oluyorum yutkunmakta zorlanıyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı? Tedirgin oldum ne yapmalıyım hemşireme danışmalı mıyım

Ya benimde ayakta kalinca oluyo demekki birazda dikkat etmemiz lazim canim ben oyle dusunuyorum bu arada masaAllah degerin cok guzel cikmis yuru tabikide ama eve gecince dinlen yat aşşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…