2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Acaba ilaclardan birine alerjin falanmi var danış bi canim

Canim bizde cuma gunu keseyi gormeye 2800 lira verdik 21 gunde bi odeniyomus bu cumada kalp atisi icin cagirdi doktor insaAllah kalbinide duyalim seni ugurlayalim dedi tup bebek surecinden çıkıyormuş bizdede ayni bahceci tup bebege gidiyorum bende

Kese görmeye 2800 mü? Vay kazıkçılar vay ben merkezimi öpüp başıma koyayım ya neredeyse üstüne bana para vercekler.

Gunaaayydinnnn kader arkadaşlarım guzel anne adayları gonulden anne olanlar anne olmak icin bekleyenler gün sayanlar icinde minigini buyutenler asla pes etmeyenler gününüz güzel gecsin
Günaydın canım ne güzel mesaj yollamışsın seninde günün güzel geçsin

Transfere gore 5+5 ama son adete gore floda 6+2 yaziyo canim benimde oyle akintiyla karisik ve diger baslikdada arkadasin ayniymis normal bisey sanirim icerdeki kanmi cikiyo ne keseyi gordunmu sen
Benim son adet tarihine göre bugün 5+3 oldu 5+1 de de çok şükür kese göründü canım

Ah ah benim o iğneden çektiğim.bırakalı 1 hafta olacak o şişler hala duruyor ve yanmalı kaşıntı var.iğneleri kullandığım dönem ne oturabildim ne yatabildim yatakta böğüre böğüre dönebiliyordum bir tarftan bir tarafa.ben dayanabildiğim kadar dayanacaktım ama sağlık ocağındaki dr görünce buraya daha iğne yapılmaz kötü olmuş dr unuzla konuşun başka formunu kullanın diyince dr umu aradım . şimdi göbekten oluyorum çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok.yani evet yapıyor o sanki poponun deri altına kaldırım taşı döşenmiş hissi .umarım sizde ağrı yanma kızarıklık yapmaz

Geçmiş olsun öncelikle , ben de göbekten vuruluyorum hiç ağrı sızı olmuyor. Sizin için değil tabi ama devam edenler için doktorunuza danışın isterseniz , bu kadar acı çekmeyin ..

İğne yerlerimin acısına dayanırım ama benim korkum iğne orda donup kalıyor ve işe yaramıyor mu acaba diye endişelendim ? Doktorunuz bu durumun iğnenin etkisini azaltıyor gbi bir şey dedi mi
Normalde İğne girip cıktıktan sonra da bi miktar hasar bırakıyor iğnenın ucuna gelen küçük kan damarlarını geçtiği için orda minik bi kanamaya yol açıyo şişlik morluk bu yüzden oluşuyo ama bu 2-3 güne geçiyor. Hepsi ilaç olmayabilir o şişliklerin. Ona dediğiniz şekide bi soru sormadıgımdan size yardımcı olamıycam, isterseniz bi drunuza danışın fikrini alın

Kese görmeye 2800 mü? Vay kazıkçılar vay ben merkezimi öpüp başıma koyayım ya neredeyse üstüne bana para vercekler.
Esim ondan diyo onca para verdik ne hediyesi diye yaklasik 30da transfere verdik yinede bi ufak kutu cikolata yaptiriyim ben doktoruma yaa

Ya benimde ayakta kalinca oluyo demekki birazda dikkat etmemiz lazim canim ben oyle dusunuyorum bu arada masaAllah degerin cok guzel cikmis yuru tabikide ama eve gecince dinlen yat aşşa
Aynen çok şükür değerim çok güzel geldi demekki ayakta kalmak etkliyor. Daha az yğrücem artık uslu durcam evde zaten yatmanın dibine vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…