- 20 Şubat 2022
- 4.785
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.934
- 83
Acaba ilaclardan birine alerjin falanmi var danış bi canimArkadaşlar merhaba 25 ağustosta transfer oldum. Transferden eve geldiğimde sanki boğazım şişti. Bol bol su içiyorum. Akşamları daha kötü oluyorum yutkunmakta zorlanıyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı? Tedirgin oldum ne yapmalıyım hemşireme danışmalı mıyım
Canim bizde cuma gunu keseyi gormeye 2800 lira verdik 21 gunde bi odeniyomus bu cumada kalp atisi icin cagirdi doktor insaAllah kalbinide duyalim seni ugurlayalim dedi tup bebek surecinden çıkıyormuş bizdede ayni bahceci tup bebege gidiyorum bendeKızlar bugün benm 12. Günümdü.
Çok şükür değerim çok güzel geldi.
Bundan sonra artık tüp bebek paketinden çıkıyormuşz ve normal kadın doğum muayenesi şeklinde ilerlenecekmiş .
10 gün sonra kese için gittiğimde muayene ücreti 1900tl olduğunu söylediler.
Ben çok şaşırdım kalp atışını duyana kadar herşey dahil sanıyordum sizin nasıl oldu bu süreç beni aydınlatırmısınz
Kese görmeye 2800 mü? Vay kazıkçılar vayCanim bizde cuma gunu keseyi gormeye 2800 lira verdik 21 gunde bi odeniyomus bu cumada kalp atisi icin cagirdi doktor insaAllah kalbinide duyalim seni ugurlayalim dedi tup bebek surecinden çıkıyormuş bizdede ayni bahceci tup bebege gidiyorum bende
Günaydın canım ne güzel mesaj yollamışsınGunaaayydinnnn kader arkadaşlarım guzel anne adayları gonulden anne olanlar anne olmak icin bekleyenler gün sayanlar icinde minigini buyutenler asla pes etmeyenler gününüz güzel gecsin
Benim son adet tarihine göre bugün 5+3 oldu 5+1 de de çok şükür kese göründü canımTransfere gore 5+5 ama son adete gore floda 6+2 yaziyo canim benimde oyle akintiyla karisik ve diger baslikdada arkadasin ayniymis normal bisey sanirim icerdeki kanmi cikiyo ne keseyi gordunmu sen
Canım senin merkezin neresi ?Kese görmeye 2800 mü? Vay kazıkçılar vayben merkezimi öpüp başıma koyayım ya neredeyse üstüne bana para vercekler.
Ah ah benim o iğneden çektiğim.bırakalı 1 hafta olacak o şişler hala duruyor ve yanmalı kaşıntı var.iğneleri kullandığım dönem ne oturabildim ne yatabildim yatakta böğüre böğüre dönebiliyordum bir tarftan bir tarafa.ben dayanabildiğim kadar dayanacaktım ama sağlık ocağındaki dr görünce buraya daha iğne yapılmaz kötü olmuş dr unuzla konuşun başka formunu kullanın diyince dr umu aradım . şimdi göbekten oluyorum çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok.yani evet yapıyor o sanki poponun deri altına kaldırım taşı döşenmiş hissi .umarım sizde ağrı yanma kızarıklık yapmazKızlar progestanı kalçadan vuruluyorum her gün vurulduğum yerlerde içerden topak topak birikintiler oldu sizde se bu şekilde mi ?
Sanki içerde taş şeklinde donmuş gibi.
Acaba bugüne kdar vurduklarım işe yaramadı mı
Hemşire yağlı bir iğne bu sen onları elinle masaj yaparak yay dedi. Ama transferden sonra 5 gündür taş gibi oldu bilseydim en başta ovalardım her eve geldiğimde
Geçmiş olsun öncelikle , ben de göbekten vuruluyorum hiç ağrı sızı olmuyor. Sizin için değil tabi ama devam edenler için doktorunuza danışın isterseniz , bu kadar acı çekmeyin ..Ah ah benim o iğneden çektiğim.bırakalı 1 hafta olacak o şişler hala duruyor ve yanmalı kaşıntı var.iğneleri kullandığım dönem ne oturabildim ne yatabildim yatakta böğüre böğüre dönebiliyordum bir tarftan bir tarafa.ben dayanabildiğim kadar dayanacaktım ama sağlık ocağındaki dr görünce buraya daha iğne yapılmaz kötü olmuş dr unuzla konuşun başka formunu kullanın diyince dr umu aradım . şimdi göbekten oluyorum çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok.yani evet yapıyor o sanki poponun deri altına kaldırım taşı döşenmiş hissi .umarım sizde ağrı yanma kızarıklık yapmaz
Antalya ıvf tüp bebek merkeziCanım senin merkezin neresi ?
Lekelenme olunca kimyasal mı oluyor?Kızlar benim bugün 9. Günüm test yaptım az önce yine silik çizgi çıktı ama koyulasmamış çizgi bide benim hala lekelenmem devam ediyor acaba kimyasal mı yine
Insallah canımİnşallah ben de pozitifi görürüm canım
Kuzum benim kalçam mosmor kızarıklık ne kiKızlar proluton depot vurunan var mı ben bayadır hafta da bir yarım ampul vurunuyorum bu hafta azcık kasındı kasıdım biraz kızarmıs normalmi acaba
Normalde İğne girip cıktıktan sonra da bi miktar hasar bırakıyor iğnenın ucuna gelen küçük kan damarlarını geçtiği için orda minik bi kanamaya yol açıyo şişlik morluk bu yüzden oluşuyo ama bu 2-3 güne geçiyor. Hepsi ilaç olmayabilir o şişliklerin. Ona dediğiniz şekide bi soru sormadıgımdan size yardımcı olamıycam, isterseniz bi drunuza danışın fikrini alınİğne yerlerimin acısına dayanırım ama benim korkum iğne orda donup kalıyor ve işe yaramıyor mu acaba diye endişelendim ? Doktorunuz bu durumun iğnenin etkisini azaltıyor gbi bir şey dedi mi
Esim ondan diyo onca para verdik ne hediyesi diyeKese görmeye 2800 mü? Vay kazıkçılar vayben merkezimi öpüp başıma koyayım ya neredeyse üstüne bana para vercekler.
Günaydınnn canımm bebişler sağlıkla sımsıkı tutunsun hepimizinki Çok AminnnGunaaayydinnnn kader arkadaşlarım guzel anne adayları gonulden anne olanlar anne olmak icin bekleyenler gün sayanlar icinde minigini buyutenler asla pes etmeyenler gününüz güzel gecsin
Ay bir kaşınıyorKuzum benim kalçam mosmor kızarıklık ne ki
Aynen çok şükür değerim çok güzel geldiYa benimde ayakta kalinca oluyo demekki birazda dikkat etmemiz lazim canim ben oyle dusunuyorum bu arada masaAllah degerin cok guzel cikmisyuru tabikide ama eve gecince dinlen yat aşşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?