2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Herkese merhaba. Umarım hepimizin gönlünce olur sonuçlar. Ben de 4. denememdeyim. Bu sefer bağışıklık baskılayıcı yöntem + Olivia serum da kullanıyorum. Yani elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bugün transfer sonrası 3. gün ama şimdiden kasık ağrılarım var ve göğüs ağrılarım azaldı. Tecrübelerime göre göğüs ağrılarımın azalmaması gerekirdi. Çok modum düştü. İnşallah sonuç güzel olur

Merhabalar modunuz düşmesin her gebelik farklı oluyor bir önceki gebeliğimde kalbi durmuştu o gebeliğim ile bunun hiç alakası yok. Neredeyse hiç bir belirtim aynı değil. Göğsüm ise bir iniyor bir çıkıyor bi yanıyor bi sönüyor kafasına göre takılıyor işte belirtileri 6. Haftada iyi bir şekilde hissetmeye başlıyormuşuz. Umutlu olalım

Benim de pozitif sonuçlarım oldu ama pek farklı değildi gibi. O biraz korkuttu. Yani hepsinde göğüs ağrım devam etmişti mesela ama belki böyle olması gerekiyodur bu sefer bilemiyorum. O kadar çok ilaç kullanıyoruz ki hormonlar, düşünceler, her şey karıştı Evet umut şu an en ihtiyacımız olan şey.

Merhabalar, bugun transferimin 4. Gunu. Hic belirtim yok, adet olucakmisim gibi bile belirtim yok. Benim gibi olan varmi ?
Bende de oyleydi canım hatta bugün 5.günüm hafif göğüs hassasiyeti ve bugün biraz hareket ettim diye bel ağrısı hafif oda oldu okadar 4 e kadar hiç bişi yoktu ve pozitif şuan

Merhaba kızlar oksaparı aile hekimi yazıyor mu ya da nereye yazdırabilirim devlet karşılıyor mu tüp bebek merkezi reçete ediyor ama onun verdiği reçeteyi devlet ödemiyor 800 TL oksapar çok pahalı
Ben devlet hastanesi dahiliye hekimine yazdırdım aile hekimim uzman yazması gerekiyor dedi . Dahiliyeciye bu süreçte çok para harcadığımı yazıp yazamayacağını sordum. Sağolsun yazdı.

Ben devlet hastanesi dahiliye hekimine yazdırdım aile hekimim uzman yazması gerekiyor dedi . Dahiliyeciye bu süreçte çok para harcadığımı yazıp yazamayacağını sordum. Sağolsun yazdı.
Yoo ben hep aıle hekımıne yazdırıyorum

Bunu bende ücretli alıyorum kadın doğuma sorayım inşallah yazar banada canım. Geçen gün eşim iki kutu bundan bir kutu fitil 2 de estrofeme 1200₺ vermiş
Progestan dex yazar her şeyi yazar ama odemıyor devlet dıger progestanı bılmıyorum
Ama fitil estrofem bunları yazdırın tabı cok pahalılar ben hep yazdırılanları yazdırıyorum ilk eczaneye sorun hangısını yazdırabılırım dıye sız de oyle yapın bence

Kızlar ben alıyorum 8 ağustostan beri doktora yazdırıp progestan iğne ama nasıl oluyor siz alamıyorsunuz. Reçeteme bakayım bir iki günde bir vurduruyorum 50 mg progestan alıyorum diğer ilaçlarla birlikte
Ben de yazdiramadim haftada iki bin harcıyorum

Benım transferden sonra sadece karnım agrıdı adet gıbı gogusum pozıtıften biraz sonra agrımaya basladı hemen de agrımadı
Bi arkadasımda da hıc belırtı olmadı ınsallah her sey guzel olur

Kızlar minişimi gördum kalbını dınledım cok sukur
Ya çok sevindim pıt pıt maşaAllah buradan güzel haberler alınca seviniyoruz gerçekten Rabbim kolay hamilelik geçirmeni, kolaylıkla sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…