bol bol dua et olumsuz düşünme belirti olmak zorunda değil :)Cok sagolun, adet olucak hissim bile yok. Rabbim sizin sonunuzdan etsi benide
Merhabalar modunuz düşmesin her gebelik farklı oluyor bir önceki gebeliğimde kalbi durmuştu o gebeliğim ile bunun hiç alakası yok. Neredeyse hiç bir belirtim aynı değil. Göğsüm ise bir iniyor bir çıkıyor bi yanıyor bi sönüyor kafasına göre takılıyor işteHerkese merhaba. Umarım hepimizin gönlünce olur sonuçlar. Ben de 4. denememdeyim. Bu sefer bağışıklık baskılayıcı yöntem + Olivia serum da kullanıyorum. Yani elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bugün transfer sonrası 3. gün ama şimdiden kasık ağrılarım var ve göğüs ağrılarım azaldı. Tecrübelerime göre göğüs ağrılarımın azalmaması gerekirdi. Çok modum düştü. İnşallah sonuç güzel olur
Benim de pozitif sonuçlarım oldu ama pek farklı değildi gibi. O biraz korkuttu.Merhabalar modunuz düşmesin her gebelik farklı oluyor bir önceki gebeliğimde kalbi durmuştu o gebeliğim ile bunun hiç alakası yok. Neredeyse hiç bir belirtim aynı değil. Göğsüm ise bir iniyor bir çıkıyor bi yanıyor bi sönüyor kafasına göre takılıyor iştebelirtileri 6. Haftada iyi bir şekilde hissetmeye başlıyormuşuz. Umutlu olalım
Bende de oyleydi canım hatta bugün 5.günüm hafif göğüs hassasiyeti ve bugün biraz hareket ettim diye bel ağrısı hafif oda oldu okadar 4 e kadar hiç bişi yoktu ve pozitif şuanMerhabalar, bugun transferimin 4. Gunu. Hic belirtim yok, adet olucakmisim gibi bile belirtim yok. Benim gibi olan varmi ?
Ben devlet hastanesi dahiliye hekimine yazdırdım aile hekimim uzman yazması gerekiyor dedi . Dahiliyeciye bu süreçte çok para harcadığımı yazıp yazamayacağını sordum. Sağolsun yazdı.Merhaba kızlar oksaparı aile hekimi yazıyor mu ya da nereye yazdırabilirim devlet karşılıyor mu tüp bebek merkezi reçete ediyor ama onun verdiği reçeteyi devlet ödemiyor 800 TL oksapar çok pahalı
Darisi basima insallah cok tesekkur ederimBende de oyleydi canım hatta bugün 5.günüm hafif göğüs hassasiyeti ve bugün biraz hareket ettim diye bel ağrısı hafif oda oldu okadar 4 e kadar hiç bişi yoktu ve pozitif şuan
Ben bir yada iki bugün üç içtimKızlar selam bir sorum olacak, günde 1 adet türk kahvesi içeniniz var mı?
Yoo ben hep aıle hekımıne yazdırıyorumBen devlet hastanesi dahiliye hekimine yazdırdım aile hekimim uzman yazması gerekiyor dedi . Dahiliyeciye bu süreçte çok para harcadığımı yazıp yazamayacağını sordum. Sağolsun yazdı.
Progestan dex yazar her şeyi yazar ama odemıyor devlet dıger progestanı bılmıyorumBunu bende ücretli alıyorum kadın doğuma sorayım inşallah yazar banada canım. Geçen gün eşim iki kutu bundan bir kutu fitil 2 de estrofeme 1200₺ vermiş
Ben de yazdiramadim haftada iki bin harcıyorumKızlar ben alıyorum 8 ağustostan beri doktora yazdırıp progestan iğne ama nasıl oluyor siz alamıyorsunuz. Reçeteme bakayım bir iki günde bir vurduruyorum 50 mg progestan alıyorum diğer ilaçlarla birlikte
Benım transferden sonra sadece karnım agrıdı adet gıbı gogusum pozıtıften biraz sonra agrımaya basladı hemen de agrımadıHerkese merhaba. Umarım hepimizin gönlünce olur sonuçlar. Ben de 4. denememdeyim. Bu sefer bağışıklık baskılayıcı yöntem + Olivia serum da kullanıyorum. Yani elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bugün transfer sonrası 3. gün ama şimdiden kasık ağrılarım var ve göğüs ağrılarım azaldı. Tecrübelerime göre göğüs ağrılarımın azalmaması gerekirdi. Çok modum düştü. İnşallah sonuç güzel olur
Sizinki progestan dex mı o galıba kalcadan vurulan baska cesıdıBen de yazdiramadim haftada iki bin harcıyorum
Benim Aile hekimim yazmam diyor rapor getir bakarız diyorEvet yazıyor ben yazdırıyorum
Ya çok sevindim pıt pıt maşaAllah buradan güzel haberler alınca seviniyoruz gerçekten Rabbim kolay hamilelik geçirmeni, kolaylıkla sağlıkla kucağına almanı da nasip etsinKızlar minişimi gördum kalbını dınledım cok sukur
Amin inşallah hepimize nasip etsin Allah’ım:)Ya çok sevindim pıt pıt maşaAllah buradan güzel haberler alınca seviniyoruz gerçekten Rabbim kolay hamilelik geçirmeni, kolaylıkla sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin
Sizin 5.gün embriyosu muyduKızlar minişimi gördum kalbını dınledım cok sukur
Ana kadın doguma randevu al o zaman her 10 gunde 1 ben ankara da kadın doguma yazdırıyordum cok pahalı ya alınmaz oBenim Aile hekimim yazmam diyor rapor getir bakarız diyor
Amin sağlıkla devam etsin inşallahAmin inşallah hepimize nasip etsin Allah’ım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?