2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ilce merkezine gidip gebelik testi aldim erken gebelik testi ama ucuzundan vardi 24 tldi. 2 tane aldim birini aksam yapsam mi normalde yarin sabah yapacaktim . 25 agustos transfer gunu
Ben 19unda transfer yaptım 31i sonuç alacağım , çok heyecanlı bir bekleyiş ama önerim biraz daha beklemeniz. Negatif görüp karalar bağlamak ya da aklınızda “ya sonuç doğruysa” cümlesiyle beklemek çok daha zor .. az daha sabır

Merhabalar, bugun transferimin 4. Gunu. Hic belirtim yok, adet olucakmisim gibi bile belirtim yok. Benim gibi olan varmi ?

Kızlar karından iğne yaparken ayakta mı oturarak mı yapıyorsunuz.hep ayakta yapardım daha gergin olduğu içinmidir nedir oturarak deneyeyim diyince o daha rahat oldu sanki.

Kızlar karından iğne yaparken ayakta mı oturarak mı yapıyorsunuz.hep ayakta yapardım daha gergin olduğu içinmidir nedir oturarak deneyeyim diyince o daha rahat oldu sanki.
Ben hep oturarak yapıyorum canım.
Hemşireye sormuştum farketmez demişti bana

Acaba iğne bize etki etmiyor mu :/
Hayır en azından normal döngü olsaydı
İshal olmamız bana çok tuhaf geliyor bir şeyler yanlış gibi ..
Bende ishal oldum hemde 3 gün galan sanırım tuttu çok şükür ama bende çok şaşırmıştım ilk transferimde tutmuştu onda olmamıştı

Merhaba kızlar oksaparı aile hekimi yazıyor mu ya da nereye yazdırabilirim devlet karşılıyor mu tüp bebek merkezi reçete ediyor ama onun verdiği reçeteyi devlet ödemiyor 800 TL oksapar çok pahalı
canım oksaparı devlet karşılıyor ben sadece reçete parası 180TL ödedim sadece sağlık ocağına yazdırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…