Ben 19unda transfer yaptım 31i sonuç alacağım , çok heyecanlı bir bekleyiş ama önerim biraz daha beklemeniz. Negatif görüp karalar bağlamak ya da aklınızda “ya sonuç doğruysa” cümlesiyle beklemek çok daha zor .. az daha sabırIlce merkezine gidip gebelik testi aldim erken gebelik testi ama ucuzundan vardi 24 tldi. 2 tane aldim birini aksam yapsam mi normalde yarin sabah yapacaktim . 25 agustos transfer gunu
Ben de haftada 4-5 gün öyleyim. Diğer 2-3 gün kabız sayılırımŞöyle diyeyim ben sular seller gibi ishal değilim sadece bi anda karın ağrısı geliyor hemen gidip zorlanmadan yapıyorum günde 2 kez felan oda
Ben hep oturarak yapıyorum canım.Kızlar karından iğne yaparken ayakta mı oturarak mı yapıyorsunuz.hep ayakta yapardım daha gergin olduğu içinmidir nedir oturarak deneyeyim diyince o daha rahat oldu sanki.
Ayy benim de 25 agustos yarin sabah yapmak istiyorum ama test yok yasadigim yerde saka gibi keske istanbuldan alsaydim..
Ya sende bendensin bende dayanamayıp yapmıştımEki Görüntüle 3293603 çok silik çıktı. 25 agustos bugün 4.gün
Ben günde bir tane içiyorumay bende çok seviyorum, yaptım bir yudum aldım içemedim
Ay kime sordam içme dedi, hevesimde gitti artıkBen günde bir tane içiyorum
1 taneden bişey olmuyo diye biliyorum inşlh öyledir
Merhaba canım benim bende senin gibiyim yalnız değilsin 4. Günüm sıfır belirtiMerhabalar, bugun transferimin 4. Gunu. Hic belirtim yok, adet olucakmisim gibi bile belirtim yok. Benim gibi olan varmi ?
Transfer günümüz seninle aynıEki Görüntüle 3293603 çok silik çıktı. 25 agustos bugün 4.gün
Bende ishal oldum hemde 3 gün galan sanırım tuttu çok şükür ama bende çok şaşırmıştım ilk transferimde tutmuştu onda olmamıştıAcaba iğne bize etki etmiyor mu :/
Hayır en azından normal döngü olsaydı
İshal olmamız bana çok tuhaf geliyor bir şeyler yanlış gibi ..
Yok canim degil ilk oglumdada aynisi olmustu etkisi o kadar uzun surmuyor overitteninTransfer günümüz seninle aynıinşallah çatlatma iğnesinin etkisi falan değildir silikte olsa ben burdayım diyor
Ahh çok şükür gözün aydın canımmKızlar tek kese tutmuş çok şükür Dr düşük tehlikesi yok dedi on gün sonra kalp atışı için randevu al dedi rabbim herkese nasip etsin
Ay bakmadım nereden bakcam nasıl yapcamm kuzummmÇin takvimine baktınız mı?
i
canım oksaparı devlet karşılıyor ben sadece reçete parası 180TL ödedim sadece sağlık ocağına yazdırabilirsinMerhaba kızlar oksaparı aile hekimi yazıyor mu ya da nereye yazdırabilirim devlet karşılıyor mu tüp bebek merkezi reçete ediyor ama onun verdiği reçeteyi devlet ödemiyor 800 TL oksapar çok pahalı
Transferin 6. günü idrar testinde çok silik gördümMerhabalar, bugun transferimin 4. Gunu. Hic belirtim yok, adet olucakmisim gibi bile belirtim yok. Benim gibi olan varmi ?
eklediiiimmm maşALLLAAAAAAAAAAAHBenide ekler misiniz yaş27 transfer 24 ağustos şuan pozitif gözüküyor
Cok sagolun, adet olucak hissim bile yok. Rabbim sizin sonunuzdan etsi benideTransferin 6. günü idrar testinde çok silik gördüm
ama hiçbir belirtim yoktu lütfen olumsuz düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?