2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kızlar oksaparı aile hekimi yazıyor mu ya da nereye yazdırabilirim devlet karşılıyor mu tüp bebek merkezi reçete ediyor ama onun verdiği reçeteyi devlet ödemiyor 800 TL oksapar çok pahalı
Merhaba kadın doğum rapor çıkartıyor ondan sonra aile hekimi de yazabiliyor

Kuzum o hassasiyetler belirtilrr falan bi geliyo bi gidiyo doktorun keseye cagirdigi hafta hic bisey hissetmiyorum lekelenmem var diye gidip kan verdim yuregim agzimdaydi hic korkma belirtilrr surekli olsaydi normal yolla hamile kalanlar napardi her hamile evde yatış

Acaba iğne bize etki etmiyor mu :/
Hayır en azından normal döngü olsaydı
İshal olmamız bana çok tuhaf geliyor bir şeyler yanlış gibi ..
Şöyle diyeyim ben sular seller gibi ishal değilim sadece bi anda karın ağrısı geliyor hemen gidip zorlanmadan yapıyorum günde 2 kez felan oda

Kızlar tek kese tutmuş çok şükür Dr düşük tehlikesi yok dedi on gün sonra kalp atışı için randevu al dedi rabbim herkese nasip etsin
Ya çok sevindim yakın zamanlarda kalp atışına gideceğiz güzel haberlerle buralarda sevinelim

Ilce merkezine gidip gebelik testi aldim erken gebelik testi ama ucuzundan vardi 24 tldi. 2 tane aldim birini aksam yapsam mi normalde yarin sabah yapacaktim . 25 agustos transfer gunu

Ilce merkezine gidip gebelik testi aldim erken gebelik testi ama ucuzundan vardi 24 tldi. 2 tane aldim birini aksam yapsam mi normalde yarin sabah yapacaktim . 25 agustos transfer gunu
Çok erken bence canım negatif çıkarsa kötü yönde etkilenirsin. Ben 9. Gün yapmıştım marketten 15 ₺ ye erken gebelik diye almıştım net çıkmıştı. senin daha 4. Günün bide

Canım birini yarın sabah ilk idrarla yap diğerini 2 gün sonra yap bence

Çok erken… Azcık sabretseniz idrarda geç çıkıyor çünkü… sonra pozitif olsa bile testte çıkmayabiliyor. Bakın boşuna üzersiniz kendinizi yine de siz bilirsiniz

taze transfer mi oldunuz dondurulmuş mu eğer taze ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilir çünkü hcg içeriyor oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…