- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.561
Pik canım, değerlendirmeye başlayın... Fitil enfeksiyon için kullanıyorsan bununla alakası yok diye biliyorum! Piki sadece hormon iğne ve fitilleri etkiliyor...Tabiii canımm ama ben ovülasyon dönemindeyim dahahatta şimdi yaptım labo dan ekliyorum pik mi dün çok silikti beklemiyordum bugün, vaginal fitil de kullanıyorum, acaba ilişki olsa mı
Kız yokk ağız tadıyla fırça atamadım, hesap soracaktım ki adam meğer suçsuzmuş. Sustum oturdumOlsun sen yinede yaklaş sonrasındaGurur yapmak yok
ayy evet eveetttKavgadan sonra daha bi güzel oluyo sanki ya
Canım piksin. Dün değerlendirdiyseniz bugün bekleyin yarın sabahı değerlendirin derim. Muhtemelen gece çatlayacaksın. Ama dün değerlendirmediyseniz bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin kuzum.Tabiii canımm ama ben ovülasyon dönemindeyim dahahatta şimdi yaptım labo dan ekliyorum pik mi dün çok silikti beklemiyordum bugün, vaginal fitil de kullanıyorum, acaba ilişki olsa mı
Bazen yumurtlama zamanı kanama olabiliyormuş ama çoksa onu bilmiyorum.Kızlar ovülasyon dönemindeyim 12. Gün Bat tan sonra bugün ve ya yarın çatlaması gerekiyor şiddetli ağrım vardı tüm gün batmalar oldu kasıklarımda akşam üstü ilişki oldu biraz öncede kanamam vardı sebebi ne olabilir
eşimde öyle diyor adet olana kadar ümit var benim için diyor. Ben ihtimal vermiyorum tatilimi yapicam güzelce saol cnnHayırlısı olsun gelmedik reglden ümit kesilmez ama olmadıysa da bi dahaki aya inşallah sen tatilini yap çok güzel geçsin
Ben halen adet olmadım merak ediyorum. Eğer olursam bi dahaki ay ben de deneyeceğim sanırım ovülasyon testini ama çok gerildim
Işte bende de aynı durumdu. Tatilde tekne turu filan yapicaz gezicez ya yanlış bi hareketim olursa diye. Ama ihtimal kalmadı artık benim için önümüzdeki ay denemeye devamHamile kalmaktan değil de bebek varsa ona zarar vermesin diye çekincemsigara ben de kullanmıyorum alkol sadece regl günlerinde ya bi şey varsa diye
Korkma kuuzum. Çatlarken çatlamadan hemen sonra olabiliyor diye biliyorum ben de. Adet gibi değilse korkma.Çok değiş şuanda lekelenme şeklinde ama korktum başka birşey olabilir mi diye
Yok hiç kullanmadım bakalım araştıracağım adet olursam eğereşimde öyle diyor adet olana kadar ümit var benim için diyor. Ben ihtimal vermiyorum tatilimi yapicam güzelce saol cnn
Daha önce hiç kullandın mi ovulasyon benim ilk olacak hiç kullanmadım. Verilmemek elde değil. Bi gelişme olursa bana da haber et ☘
İşte aynen bu süreçte o da biraz sıkıntılı olduğu için ara verdim ona daYa yeşil çayı ben de severim ve zayıflamaya yardım ediyor diye içerdim. Ama ödem attırıyor diye içmemem önerildi
Aşkım testler nerede7 dpo dan merhaba bu sefer kuruma çizgisi kargaşası olmaması için testi 10 ve 15 dakikalar arası çektim ışığım kötü bahçeye bakan evde oturuyorum o yüzden gün ışığında çekemedim bazısına filtre uyguladım aşkım bu sefer bak bideA Afratafrac fnd_50 melegim can @golden-snitch @melisaa93
Kuzum ben göremedim ya çünkü erken bence7 dpo fan merhaba bu sefer kuruma çizgisi kargaşası olmaması için testi 10 ve 15 dakikalar arası çektim ışığım kötü bahçeye bakan evde oturuyorum o yüzden gün ışığında çekemedim bazısına filtre uyguladım aşkım bu sefer bak bideA Afratafrac fnd_50 melegim can @golden-snitch @melisaa93 @Pkolu_anneadayi
9 galiba10 günüm kaldı. Senin?
Evet balım erken daha hadi hayırlısı inşallahKuzum ben göremedim ya çünkü erken bence
Hadi bakalım yarınki testinde etiketle kuzumEvet kuzum 8 günlükken gördüm kan verdim sonra zaten 6 çıkmıştı benim hemen idrara karışıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?