2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Tabiii canımm ama ben ovülasyon dönemindeyim daha hatta şimdi yaptım labo dan ekliyorum pik mi dün çok silikti beklemiyordum bugün, vaginal fitil de kullanıyorum, acaba ilişki olsa mı
Pik canım, değerlendirmeye başlayın... Fitil enfeksiyon için kullanıyorsan bununla alakası yok diye biliyorum! Piki sadece hormon iğne ve fitilleri etkiliyor...

Tabiii canımm ama ben ovülasyon dönemindeyim daha hatta şimdi yaptım labo dan ekliyorum pik mi dün çok silikti beklemiyordum bugün, vaginal fitil de kullanıyorum, acaba ilişki olsa mı
Canım piksin. Dün değerlendirdiyseniz bugün bekleyin yarın sabahı değerlendirin derim. Muhtemelen gece çatlayacaksın. Ama dün değerlendirmediyseniz bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin kuzum. bebiş yolculuğuna başlasın inşallah

Kızlar ovülasyon dönemindeyim 12. Gün Bat tan sonra bugün ve ya yarın çatlaması gerekiyor şiddetli ağrım vardı tüm gün batmalar oldu kasıklarımda akşam üstü ilişki oldu biraz öncede kanamam vardı sebebi ne olabilir

Bazen yumurtlama zamanı kanama olabiliyormuş ama çoksa onu bilmiyorum.

eşimde öyle diyor adet olana kadar ümit var benim için diyor. Ben ihtimal vermiyorum tatilimi yapicam güzelce saol cnn
Daha önce hiç kullandın mi ovulasyon benim ilk olacak hiç kullanmadım. Verilmemek elde değil. Bi gelişme olursa bana da haber et ☘

Hamile kalmaktan değil de bebek varsa ona zarar vermesin diye çekincem sigara ben de kullanmıyorum alkol sadece regl günlerinde ya bi şey varsa diye
Işte bende de aynı durumdu. Tatilde tekne turu filan yapicaz gezicez ya yanlış bi hareketim olursa diye. Ama ihtimal kalmadı artık benim için önümüzdeki ay denemeye devam

Yok hiç kullanmadım bakalım araştıracağım adet olursam eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…