- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.581
Bisey söyleyeyim fazla rutinleştirme yani sırf bebek için zorunlu devamlı ilişki. Özen bezen. Yeninseyıer yap heycanlı olsjm
BurdaaaEy ahali nerdesiniz
Patlamak üzereyim sabaha gelmiş olurKuzum regl oldun mu
Çok teşekkürler canım değerlendireceğimPik canım, değerlendirmeye başlayın... Fitil enfeksiyon için kullanıyorsan bununla alakası yok diye biliyorum! Piki sadece hormon iğne ve fitilleri etkiliyor...
Fazla da etme tadında olsun sonra büyürse zor yanaşılırAma bugün değil bugün cıngar çıkartıcam. Az sonra eşime şöyle okkalı bi fırça atıcam. Planlı bişey değil ama A Afratafrac gibi yapabilirsem işin sonunda bebek gelebilir de belli olmazönce hunharca kavga edem de
Benim gögüs uçlarım çok karıncalnıyorBurdaaauyuyacağım birazdan, bakayım salyam leyim akacak mı var mı değişikli birşeyler sizlerde
Ay inşallah başlasın artık testlerim de hazır hadi bakalım canımCanım piksin. Dün değerlendirdiyseniz bugün bekleyin yarın sabahı değerlendirin derim. Muhtemelen gece çatlayacaksın. Ama dün değerlendirmediyseniz bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin kuzum.bebiş yolculuğuna başlasın inşallah
Artık testmi yapsan balımBenim gögüs uçlarım çok karıncalnıyor
Oh oh karıncalansın devam etsinBenim gögüs uçlarım çok karıncalnıyor
Sizi mi kırim yarın 10. Günüm şansımı deneyim bakalım. Ama ateşim yükselirse düşerse yapmamArtık testmi yapsan balım
Aminnn kaçta hazırda olayım burda etiket yap beniSizi mi kırim yarın 10. Günüm şansımı deneyim bakalım. Ama ateşim yükselirse düşerse yapmaminşallah düşmez aminnnn
Benimde hiç olmaz normalde ama bu ay yumırtlama oldugunda da olmuştu bir iki defa. 7. Gün çok şiddetli kasık agrısı yaşadım ya (bebek yerleşti) 8. Gün hassaşlaştı gögsümOh oh karıncalansın devam etsinbelirti belirtidir. Benim bu ay göğüslerde tık yok. Sanırım femara kullandığım için. Femara göğüs kanseri içinmiş sanırım. Ona yoruyorum.
7.30 gibi yaparım inşallah. Daha erken ama 3 testim var zaten. Etiketlerim inşallah pozitif görüpte bayılmazsamAminnn kaçta hazırda olayım burda etiket yap beni
Ayy kızzz kalbim güm güm olduSizi mi kırim yarın 10. Günüm şansımı deneyim bakalım. Ama ateşim yükselirse düşerse yapmaminşallah düşmez aminnnn
Ayyy sen beni gör kalbim duracak sanki heycan yaptımAyy kızzz kalbim güm güm oldugelsin çift çizgi Allah'ın izniyle
Hep bebekten bak görüyor musunBenimde hiç olmaz normalde ama bu ay yumırtlama oldugunda da olmuştu bir iki defa. 7. Gün çok şiddetli kasık agrısı yaşadım ya (bebek yerleşti) 8. Gün hassaşlaştı gögsüm
Amin aminnnn allahım duy bizi bizleri şu mübareek gecede bebek haberi ile müjdele dualarımızı kabul et inşalllahHep bebekten bak görüyor musunminnoşum yerleşti de göğüs ağrısı yaptı
İnşallah sabah bayılmazsınn da hepimizi etiketlersin kuzumAyyy sen beni gör kalbim duracak sanki heycan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?