2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

5 haftalıksın dimi. Yok ben 5 haftalığa bişi demiyom. Hani regle 1 hafta kala diyolar ya belirtiler. Adet belirtisi dışında bi belirti çooook nadir bi ihtimal
Evet kuzum. Aynı adet olacağın zamanla aynı oluyor hiç bir fark yokmuş gerçekten. Ben sadece ekstra olarak alevlenmiştim, ayağımın altı yanmış döllenmenin 7. gecesinde.

Sen artık mesajları okuyamıyorum faln deyınce bnde sna bıldırım gitmesın diye etıketleme yapmayıp doğrudan diğer kızlara sorayım dedim
Güzel haberlerını beklıyoruz cnm
Artık mesajların hepsini okuyamıyorum. Çoksa atlayabilyorum. Az ise hızlıca göz gezdiriyorum. Ancak herkese cevap veremiyorum artık.

Evet kuzum. Aynı adet olacağın zamanla aynı oluyor hiç bir fark yokmuş gerçekten. Ben sadece ekstra olarak alevlenmiştim, ayağımın altı yanmış döllenmenin 7. gecesinde.
Benide iki gündür ateş basıyor arkasına su gibi terliyorum nedense

Amin aminnnn allahım duy bizi bizleri şu mübareek gecede bebek haberi ile müjdele dualarımızı kabul et inşalllah
Amiin amiiin Allah'ım gör bizleri, sırayla pozitifleri görelim bizler de sevinelim, bizlerin de bebişleri olsun, çift çizgi neymiş biz de tadaalımmm eşimize o güzel haberi verelim

Ben olsam bu geceden başlardım.

Eneymmm bir hamilelik belirtisi daha
Gerçek mi ben grip oldugum için ondan oldugunu düşündüm.ama şöyle bir şeyde var ben grip olunca bir ayda zor iyileşirdim bu gribim 4 günde geçti bugün iyiyim yani oda degişik geldi mesela. Dudagımda uçuk çıkmıştı zaten bugün sabah bir tane daha çıktı boncuk gibi diziliyorlar mübarek

Test yap artık zalımın kızı

Benimde hiç olmaz normalde ama bu ay yumırtlama oldugunda da olmuştu bir iki defa. 7. Gün çok şiddetli kasık agrısı yaşadım ya (bebek yerleşti) 8. Gün hassaşlaştı gögsüm
Ayy benimde bugün kasık ağrım çok 7 günüm ve iğneler batıyor karnımın altına vajina içine göbek deliğim bile acıyor yara olmuş gibi sanki bi yere değince hadi yarın sabah bi test de senden gelsin kuzum gözümün gönlümüz açılsın pembiş pembiş test görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…