- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.601
Evet kuzum. Aynı adet olacağın zamanla aynı oluyor hiç bir fark yokmuş gerçekten. Ben sadece ekstra olarak alevlenmiştim, ayağımın altı yanmış döllenmenin 7. gecesinde.5 haftalıksın dimi. Yok ben 5 haftalığa bişi demiyom. Hani regle 1 hafta kala diyolar ya belirtiler. Adet belirtisi dışında bi belirti çooook nadir bi ihtimal
Ne yapacagımı hiç kestiremiyorum inanİnşallah sabah bayılmazsınn da hepimizi etiketlersin kuzumpozitifi görsek gerçekten nasıl sevineceğimizi bilemeyeceğiz heralde yaa Allah'ım nasip et
Artık mesajların hepsini okuyamıyorum. Çoksa atlayabilyorum. Az ise hızlıca göz gezdiriyorum. Ancak herkese cevap veremiyorum artık.Sen artık mesajları okuyamıyorum faln deyınce bnde sna bıldırım gitmesın diye etıketleme yapmayıp doğrudan diğer kızlara sorayım dedim
Güzel haberlerını beklıyoruz cnm
Benide iki gündür ateş basıyor arkasına su gibi terliyorum nedenseEvet kuzum. Aynı adet olacağın zamanla aynı oluyor hiç bir fark yokmuş gerçekten. Ben sadece ekstra olarak alevlenmiştim, ayağımın altı yanmış döllenmenin 7. gecesinde.
Amiin amiiin Allah'ım gör bizleri, sırayla pozitifleri görelimAmin aminnnn allahım duy bizi bizleri şu mübareek gecede bebek haberi ile müjdele dualarımızı kabul et inşalllah
Amim balım aminnnnnAmiin amiiin Allah'ım gör bizleri, sırayla pozitifleri görelimbizler de sevinelim, bizlerin de bebişleri olsun, çift çizgi neymiş biz de tadaalımmm eşimize o güzel haberi verelim
Ben olsam bu geceden başlardım.Aynen canım, hatta belki bu pik halidir de hemen çatlar emin değilim ilk yapışım olduğundan.
Imm şeyyyBizim bi tane dünya tatlısı kızımız var, bi de erkek bebem olsa tamamlanıcaz gibii. Tabi ki önceliğimiz sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması. Cinsiyet ayrımı kesinlikle yapmayız ama ikisini de yaşamak isteriz. Acaba şimdiden mi başlasak değerlendirmeye yoksa çatlama görünce mi bacılarım help
Ben stabil aşkım dümdüz ilerliyorum ahahhaha size umut olacağım belirtisiz hamile hem de ikizlere hamile kalan fnd olarakBurdaaauyuyacağım birazdan, bakayım salyam leyim akacak mı var mı değişikli birşeyler sizlerde
EneymmmBenide iki gündür ateş basıyor arkasına su gibi terliyorum nedense
Yok aşkım her şey bildiğin gibi dümdüz devamBurdayız varmı bi degişiklik
Üüüfff bee hatuna bak belirtisiz ikize hamile kaldı diye anılacaksın kız inşallahBen stabil aşkım dümdüz ilerliyorum ahahhaha size umut olacağım belirtisiz hamile hem de ikizlere hamile kalan fnd olarak
Tamam kuzumHadi bakalım yarınki testinde etiketle kuzum
Gerçek mi ben grip oldugum için ondan oldugunu düşündüm.ama şöyle bir şeyde var ben grip olunca bir ayda zor iyileşirdim bu gribim 4 günde geçti bugün iyiyim yani oda degişik geldi mesela. Dudagımda uçuk çıkmıştı zaten bugün sabah bir tane daha çıktı boncuk gibi diziliyorlar mübarekEneymmmbir hamilelik belirtisi daha
Aynen öyle bütün yoldaşlarıma kaderdaşlarıma umut olacağım umutÜüüfff bee hatuna bak belirtisiz ikize hamile kaldı diye anılacaksın kız inşallah
Ay ben çatlarımKızlar bebeğim olunca doğuma kadar cinsiyetini öğrenmemek gibi bi çılgınlık yapmak istiyorum. Alışverişleri zaten benim için bebek her renk giymeli
Bebeğim bence senden yarın sabah ya da öbür gün sabah çizgi görebiliriz gibi geliyo7 dpo fan merhaba bu sefer kuruma çizgisi kargaşası olmaması için testi 10 ve 15 dakikalar arası çektim ışığım kötü bahçeye bakan evde oturuyorum o yüzden gün ışığında çekemedim bazısına filtre uyguladım aşkım bu sefer bak bideA Afratafrac fnd_50 melegim can @golden-snitch @melisaa93 @Pkolu_anneadayi
Test yap artık zalımın kızıBen göremiyorum kuzum ya sen görebiliyormusun. Kız helal sana benim bugün 9. Günüm daha yapmadım ne kadar sabırlıyım demi dersem inanma sabırlı olmayı ögrendim artık yoksa bir ayda 20 test bitirmiş kadınım
pik olunca içme, eşin son değerlendirme gününe kadar içsin amaKızlar çakşır suyunu pik olunca da içiyor muyuz , 3 gün içebildim
Ayy benimde bugün kasık ağrım çok 7 günüm ve iğneler batıyor karnımın altına vajina içine göbek deliğim bile acıyor yara olmuş gibi sanki bi yere değince hadi yarın sabah bi test de senden gelsin kuzum gözümün gönlümüz açılsın pembiş pembiş test görelimBenimde hiç olmaz normalde ama bu ay yumırtlama oldugunda da olmuştu bir iki defa. 7. Gün çok şiddetli kasık agrısı yaşadım ya (bebek yerleşti) 8. Gün hassaşlaştı gögsüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?