- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.721
Kocam gelsin karnını doyurum yakında nerde varsa gidecem inşallahSen dün hissettin resmenpazartesiye kadar bekletme bizi ya nöbetçi bul da al testtttt
Kız kıpkırmızı olmuş. Gümbür gümbür geliyoBak benim 9. Gün böyleydi telefonda gozukebilsin çizgi diye ne açılarla uğraştımşimdi de ikincisi gibii senin de öyle olacak inanıyorum ben
Ne kadar zamandır deniyordun canım sen merak ettimKocam evde yok 9.30 da gelecek o gelene kadar salaklıgımı dagıtmam ayılmam lazım. Ya eger gerçekten varsa doktorumda çok şaşıracak olmazsa artık denemezsin dedi en son gittigimde biz elimizden geleni yapıyoruz demişti
Amin amin aşkım dua edin koyulaşsın bu sefer saglıkla ilerlesin
Bebişe sunum yapmışsın aşkımSizce kafayı sıyırmış olabilirmiyim
Şimdi tablona tekrar baktım bebeğim yerleşme düşüşü olmamış ama hamilesinAteşim aynı çıktı kızlar test yapmama gerek yok ama yinede yapim beklentim sıfırfnd_50 melisaa93 @edahandro @Merve3553
Eveet çok şükür artiyoorKız kıpkırmızı olmuş. Gümbür gümbür geliyo
Ayy inşallah balım aynen böyle ben çok rahat bi şekilde görüyorum size attıgımdan çok çok daha netBak benim 9. Gün böyleydi telefonda gozukebilsin çizgi diye ne açılarla uğraştımşimdi de ikincisi gibii senin de öyle olacak inanıyorum ben
İnşallah sağlıkla koyulaşsın birtanem. Valla çok sedvindim.Amin amin aşkım dua edin koyulaşsın bu sefer saglıkla ilerlesin
Ya süper haberKocam gelsin karnını doyurum yakında nerde varsa gidecem inşallah
Sen doktora ne bakıyorsun bebeğim ya. Neler diyorlar neler saçmalıyorlar görüyorsun. Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş İnşAllah sağlıkla kucağına alırsınKocam evde yok 9.30 da gelecek o gelene kadar salaklıgımı dagıtmam ayılmam lazım. Ya eger gerçekten varsa doktorumda çok şaşıracak olmazsa artık denemezsin dedi en son gittigimde biz elimizden geleni yapıyoruz demişti
Evet evet gözle çok rahat görülebiliyor telefonda daha az gözüküyorAyy inşallah balım aynen böyle ben çok rahat bi şekilde görüyorum size attıgımdan çok çok daha net
Bende sorun çok canım bu 17. AyımNe kadar zamandır deniyordun canım sen merak ettim
Ana oğul ooooh sefanız olsunİlk kahvemiz aşkım
Uyandı uyandı ateşinde yükselme var onun daİnşallah sağlıkla koyulaşsın birtanem. Valla çok sedvindim.fnd_50 nerede bu arada. Ben mi kaçırdım onu, uyanmadı mı acep.
Sen bence bir koşu eşin gelmeden nöbetçi eczaneye bak da belirle. Yakınında nerede varmış. Ona göre gidip alıprsın. Belki senin eczanen nöbetçidir. Öğlen ve akşam da yaparsın belkiİlk kahvemiz aşkım
Sabrının müfakatı geliyor inşallahBende sorun çok canım bu 17. Ayım
Bize de nasip olur inşallah MelisamTaze annenin tatlı telaşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?