- 17 Kasım 2018
- 1.865
- 1.130
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.701
İnşallahBende kız bende favori testim bugün gidim 5 6 tane kapim gelim zaten 2si bozuk çıktı inşallah eccane açıktır
Kız gözümde güneş gözlüğü vardı direkt gördüm fotoğrafı açmadım bileKızlar bu test yanlış mı artimedin içinden bu çıktı. Sevinemiyorum şoktayım @fnd_50melisaa93 @edahandro A Afratafrac @Merve3553 acil yardım
Cumartesileri artık eczanaler kapalı oluyormuş kuzum. Nöbetçi bulman laızm internetten.Bende kız bende favori testim bugün gidim 5 6 tane kapim gelim zaten 2si bozuk çıktı inşallah eccane açıktır
Bayılacam allahım güç kuvvet verKız gözümde güneş gözlüğü vardı direkt gördüm fotoğrafı açmadım bileayyyy çok heyecanlı ya
Böyle kaldık desene pazartesiye kadar sahte olma kaldı elimde bir tek şaka gibiCumartesileri artık eczanaler kapalı oluyormuş kuzum. Nöbetçi bulman laızm internetten.
Güzel haberlerle geleceksin insallaaahUmutlanıyorum arkadaşlar
Nolur umudum yerle bir olmasın Allahım nolurmelegim can melisaa93 A Afratafrac @Papatyamaviss @Merve3553 @tweeetyyy @edahandro golden-snitch
Yaa bizi test yap diye süründürdün bak nolduBöyle kaldık desene pazartesiye kadar sahte olma kaldı elimde bir tek şaka gibi
Pazartesi de sabah 9 da açılıyor eczaneler. Çişini tutamazsan bir bardağa yap. Eczaneden alır gelir hemen yaparsın.Böyle kaldık desene pazartesiye kadar sahte olma kaldı elimde bir tek şaka gibi
Yaa freelyden bu, çok hassas bir teeestKızlar bu test yanlış mı artimedin içinden bu çıktı. Sevinemiyorum şoktayım @fnd_50melisaa93 @edahandro A Afratafrac @Merve3553 acil yardım
Böyle kaldık desene pazartesiye kadar sahte olma kaldı elimde bir tek şaka gibi
Ya çok tatlısın ohh sefan olsunnnSizce kafayı sıyırmış olabilirmiyim
Evet evet evetttttYaa freelyden bu, çok hassas bir teeest
Bu ne kızSizce kafayı sıyırmış olabilirmiyim
Oooo bebişle karşılıkla sabah keyfisi.Sizce kafayı sıyırmış olabilirmiyim
Bu arada ben sabah öğle akşam yapmıştım ilk 2-3 gün. Öğlen ve akşam bile koyulaşma bariz fark ediliyordu kuzum.Sizce kafayı sıyırmış olabilirmiyim
Sen dün hissettin resmenBayılacam allahım güç kuvvet ver
Bak benim 9. Gün böyleydi telefonda gozukebilsin çizgi diye ne açılarla uğraştımEvet evet evettttt
Kocam evde yok 9.30 da gelecek o gelene kadar salaklıgımı dagıtmam ayılmam lazım. Ya eger gerçekten varsa doktorumda çok şaşıracak olmazsa artık denemezsin dedi en son gittigimde biz elimizden geleni yapıyoruz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?