- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.741
Allahım sizin de yüzünüzü ennn kısa zamanda güldürsün inşallah. Bebeğim benim yaptığım bu kombinasyonu eğer hamiş eğilsen mutlaka sen de yap. Rica ediyorum bir şans ver. Ayrıca denemelerde yapılanlara da.Bize de nasip olur inşallah Melisam
Kuzum test yaptun mi bugunPatlamak üzereyim sabaha gelmiş olur
Amin amin olacak inanın yeterkiİnşAllah bebeğim
Ben bu ay gelirse regl senin yoldan gidicem hepsini not defterine kaydettimAllahım sizin de yüzünüzü ennn kısa zamanda güldürsün inşallah. Bebeğim benim yaptığım bu kombinasyonu eğer hamiş eğilsen mutlaka sen de yap. Rica ediyorum bir şans ver. Ayrıca denemelerde yapılanlara da.
Cok sevindim canımmm insallah koyulasırKocam evde yok 9.30 da gelecek o gelene kadar salaklıgımı dagıtmam ayılmam lazım. Ya eger gerçekten varsa doktorumda çok şaşıracak olmazsa artık denemezsin dedi en son gittigimde biz elimizden geleni yapıyoruz demişti
Amin kuzum amin dualrınızı eksik etmeyin
Aminnn aşkım. Kuzum ben 16.gündeyim hala değerlendirmeler devam. Anlattıklarına dikkat ediyorum çokça. Şimdi yoldayız tatile gidiyoruz ben bi bebişi yerleştirip döncemAllahım sizin de yüzünüzü ennn kısa zamanda güldürsün inşallah. Bebeğim benim yaptığım bu kombinasyonu eğer hamiş eğilsen mutlaka sen de yap. Rica ediyorum bir şans ver. Ayrıca denemelerde yapılanlara da.
Ay bariz pembe kız buuuu, hamişsin bebeğimBakın burda daha belli kızlar yakalayabilmişim ilk 5 dak bu
Yaaa diyorum ya kuzum bu kadar net görmesem heycan yapmm idrarı damlattım giderken belirdi gölge ilk dakikalar daha belirgindiAy bariz pembe kız buuuu, hamişsin bebeğim
YaaaAmin kuzum amin dualrınızı eksik etmeyin
Yansımıyor kuzum ya fotoya anca bu kadar yapabiliryorumSimdiki halini de atsana bi canım iyice oturmustur
Maşallah canım gözüküyor işte, gün içinde mutlaka eczane bul test yap.Yansımıyor kuzum ya fotoya anca bu kadar yapabiliryorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?