- 8 Mayıs 2023
- 2.352
- 2.568
- 63
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.681
Ay var yaaa işteKızlar bu test yanlış mı artimedin içinden bu çıktı. Sevinemiyorum şoktayım @fnd_50melisaa93 @edahandro A Afratafrac @Merve3553 acil yardım
Doğru bu test bebeğiiiimmmKızlar bu test yanlış mı artimedin içinden bu çıktı. Sevinemiyorum şoktayım @fnd_50melisaa93 @edahandro A Afratafrac @Merve3553 acil yardım
Tablon mükemmel ilerliyor İnşAllah senden de güzel haberi alacağızUmutlanıyorum arkadaşlar
Nolur umudum yerle bir olmasın Allahım nolurmelegim can melisaa93 A Afratafrac @Papatyamaviss @Merve3553 @tweeetyyy @edahandro @golden-snitch
Ayyy nasıl güzel el salliyorKızlar bu test yanlış mı artimedin içinden bu çıktı. Sevinemiyorum şoktayım @fnd_50melisaa93 @edahandro A Afratafrac @Merve3553 acil yardım
Ya hemen damlatır damlatmaz belirdi ama inanamıyorum bugün gidim yine test alacam hep sahte çıktıDoğru bu test bebeğiiiimmmay İnşAllah koyulaştığını görürüz Çok çok sevindim
Yaaaa gerçek miiiiiAyyy nasıl güzel el salliyor
Yasa görüyorsunuz degil mi ben rüya görmüyorum allahım nolur dogru olsun nolurAy var yaaa işte
Bu test artımed ve freely içinden çıkıyor kuzumKızlar bu test yanlış mı artimedin içinden bu çıktı. Sevinemiyorum şoktayım @fnd_50melisaa93 @edahandro A Afratafrac @Merve3553 acil yardım
Mınnosummmm ben gordum yaaaKızlar bu test yanlış mı artimedin içinden bu çıktı. Sevinemiyorum şoktayım @fnd_50melisaa93 @edahandro A Afratafrac @Merve3553 acil yardım
Tamam bebeğim İnşAllah akşama doğru daha koyu göreceğizYa hemen damlatır damlatmaz belirdi ama inanamıyorum bugün gidim yine test alacam hep sahte çıktı
Evet daha belirgin ben net gmrüyorum ilk dakikadan beri ama fotoya yansıramıyorum kendi çizgisi mi acaba yaaaaMınnosummmm ben gordum yaaakoyulastımı bıraz daha somdı bıdaha atarmısın
Hiç zorlanmadan görünüyor orda olduğuYasa görüyorsunuz degil mi ben rüya görmüyorum allahım nolur dogru olsun nolur
Ben bu testi eczaneden alıp en az 30 defa işemişimdir 1 defa bile böyle gölge çıkartmadı bana.Evet daha belirgin ben net gmrüyorum ilk dakikadan beri ama fotoya yansıramıyorum kendi çizgisi mi acaba yaaaa
Aksam bıdaha yaparsın melosum farklı bır tesle ama ben kendı cızgısı oldugunu dusunmuyorum,kendı cızgısı cok egıp bukunce gozukuyor,dırek bakınca hemen gozukmuyor.bence bebıııs gelıyooorEvet daha belirgin ben net gmrüyorum ilk dakikadan beri ama fotoya yansıramıyorum kendi çizgisi mi acaba yaaaa
Evet farklı kuzum artimedin içinden çıktı ama daha öncede kullandım hatta hep mavi artimed derdim buna daha önceki gebeligimide bnumla çok silik görmüştümmelegim can ay evet şimdi test iyice oturmuştur. Valla kuzum bariz fotoğrafı büyütmeden gözüküyor
Bu test bizim epedy satısıcından aldığımız tets değil ama. Ondaki HCG yazısı daha büyük oluyor.
Ay inşallah koyulaşsınhyecan yaptım.
Bende kız bende favori testim bugün gidim 5 6 tane kapim gelim zaten 2si bozuk çıktı inşallah eccane açıktırBen bu testi eczaneden alıp en az 30 defa işemişimdir 1 defa bile böyle gölge çıkartmadı bana.
Ayyy bende aldım o satıcıdan şimdi umutlandim herkes maviler le ogreniyor HCG idrarda negatife dönene kadar bu elimdekiyle yapaymmelegim can ay evet şimdi test iyice oturmuştur. Valla kuzum bariz fotoğrafı büyütmeden gözüküyor
Bu test bizim epedy satısıcından aldığımız tets değil ama. Ondaki HCG yazısı daha büyük oluyor.
Ay inşallah koyulaşsınhyecan yaptım.
Yaaaa sen birde beni gör şuan karşımda anne ben geliyorum diyor inanılcak gibi degilAksam bıdaha yaparsın melosum farklı bır tesle ama ben kendı cızgısı oldugunu dusunmuyorum,kendı cızgısı cok egıp bukunce gozukuyor,dırek bakınca hemen gozukmuyor.bence bebıııs gelıyooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?