2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

melegim can ay evet şimdi test iyice oturmuştur. Valla kuzum bariz fotoğrafı büyütmeden gözüküyor

Bu test bizim epedy satısıcından aldığımız tets değil ama. Ondaki HCG yazısı daha büyük oluyor.

Ay inşallah koyulaşsın hyecan yaptım.

Evet daha belirgin ben net gmrüyorum ilk dakikadan beri ama fotoya yansıramıyorum kendi çizgisi mi acaba yaaaa
Aksam bıdaha yaparsın melosum farklı bır tesle ama ben kendı cızgısı oldugunu dusunmuyorum,kendı cızgısı cok egıp bukunce gozukuyor,dırek bakınca hemen gozukmuyor.bence bebıııs gelıyooor

Evet farklı kuzum artimedin içinden çıktı ama daha öncede kullandım hatta hep mavi artimed derdim buna daha önceki gebeligimide bnumla çok silik görmüştüm

Ayyy bende aldım o satıcıdan şimdi umutlandim herkes maviler le ogreniyor HCG idrarda negatife dönene kadar bu elimdekiyle yapaym sonra da bununla koyulaşma takip ederim yuppi

Aksam bıdaha yaparsın melosum farklı bır tesle ama ben kendı cızgısı oldugunu dusunmuyorum,kendı cızgısı cok egıp bukunce gozukuyor,dırek bakınca hemen gozukmuyor.bence bebıııs gelıyooor
Yaaaa sen birde beni gör şuan karşımda anne ben geliyorum diyor inanılcak gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…