- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #32.761
Ben önümüzdeki hafta içi yapıcam bebeğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben önümüzdeki hafta içi yapıcam bebeğim
Yok cok net belli canım insallah daha da net görürüzYansımıyor kuzum ya fotoya anca bu kadar yapabiliryorum
Günaydın
Burada çok net belli canım benimBakın burda daha belli kızlar yakalayabilmişim ilk 5 dak bu
En önemli ne yaptım kuzum biliyormusun dün 4 rekat hacet namazı kıldım. 11 ismi azam duasını 11 kere tesbihledim. Her bir tespihte allahım yarın bana hayırlısı ile pozitif görmeyi nasip et dedim. Bu mucize degilde ne allahın gücü kudreti çok büyük yazarken tüylerim kalkıyor resmenBurada çok net belli canım benimbence şüpheye yer yok
hadi belirtilerini neler yaptığını anlat bize
![]()
Ne güzel yapmışınEn önemli ne yaptım kuzum biliyormusun dün 4 rekat hacet namazı kıldım. 11 ismi azam duasını 11 kere tesbihledim. Her bir tespihte allahım yarın bana hayırlısı ile pozitif görmeyi nasip et dedim. Bu mucize degilde ne allahın gücü kudreti çok büyük yazarken tüylerim kalkıyor resmendaha detaylı koyulaşgını görüm kuzum hepsini yazacam
![]()
Ay valla hiç gölge değil canım maşallahBakın burda daha belli kızlar yakalayabilmişim ilk 5 dak bu
Benim ki yavaş yavaş yumurtlama gününe doğru gidiyor
İki gebeliği mi bu şekilde öğrendim inşallah vardırKızlar bu sabah rüyamda gebelik testi yapıyordum ve hamile olduğumu öğreniyordum böyle gebelik öğrenen varmış ama daha adetime çok var olsa da çıkmaz gibi
İnşallah kuzum inşallahAy valla hiç gölge değil canım maşallah![]()
Hayırlı olsun canımGUNOOO KİZLARTESTCİ AYAGİNİZA GELDİ
Hayırlı olsun canım
[/QUOTE
Hamile değilim canım çatlatma iğnesi mi vucudumun kaç günde atacağına bakiyorum
Ayy çizgi varKızlar bu test yanlış mı artimedin içinden bu çıktı. Sevinemiyorum şoktayım @fnd_50melisaa93
edahandro A Afratafrac @Merve3553 acil yardım
Geliyor geliiyoorrUmutlanıyorum arkadaşlar
Nolur umudum yerle bir olmasın Allahım nolurmelegim can
melisaa93 A Afratafrac @Papatyamaviss @Merve3553 @tweeetyyy
edahandro
golden-snitch
Kuzum direk bakınca görünüyor ve hemen çıktıysa zaten kuruma kuruma olamazEvet daha belirgin ben net gmrüyorum ilk dakikadan beri ama fotoya yansıramıyorum kendi çizgisi mi acaba yaaaa
Evet canım iğne vuruldum bugün beşinci günü ,Öyle mi ya ben yazıyı okumadan çizgiyi görünce hamilesin sandım. Çatlatma iğnesi mi kullanıyorsun canım
Alaahım bana da bayılmayı nasip eyle Yaaraabiimm amiiiinnBayılacam allahım güç kuvvet ver![]()