- Konu Sahibi Afratafrac
- #32.801
Gördüm gördüm görmem miGördün demi kızzzzzz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm gördüm görmem miGördün demi kızzzzzz![]()
Allah razı olsun kuzum inşallah saglıkla tutunur bebişlerimizYaaaaa harikaaaa harika harikaaaavallahi dün gece tek tek dua ettim hepinize
![]()
Mutlaka acil işi çıktı bebeğimmm daha görmemiştir mesajını
Benim daha bugün 7.günüm
Çok sevindim canım acaba daha adetine var mıydıİki gebeliği mi bu şekilde öğrendim inşallah vardır![]()
En güzelini yapıyorsunBenim daha bugün 7.günüm10.-11. Günlerde yapmayı düşünüyorum
İnşAllah hayırlısıyla pozitif görürüm dua edin
![]()
İnşAllah bebeğim vallahi günler geçmiyorEn güzelini yapıyorsunAmin kuzum sende kalıcan benim gönlüm rahat senden
![]()
Ben de göremedim kuzum. Batın ne zaman?Günaydın canım.ateşim kalktığımda beni umutlandırsa da erken gebelik testim negatif çıktı. Sanırım bu ay olmadı iki gün sonra adet olurum.
melegim can canım çok tebrik ediyorum seni. Sürecin harika geçer umarım.
![]()
Amin kuzum inşallahAllah razı olsun kuzum inşallah saglıkla tutunur bebişlerimiz![]()
Aaaa öyle mi ben hiç bilmiyorum walla. Ben hepsi açık sanardımYaa demek ki ilden ile farkediyor Kayseri’de sadece nöbetçiler açık cts günü![]()
Öyle oluyor canım çalış bekleme hiç mesela ben hep diyordum amaaan zaten hamile diğilimİnşAllah bebeğim vallahi günler geçmiyor![]()
Aşkım ben sana bu ayın başında hamileyiz dedim mi demedim mi aşkım söyle bana dedim mi demedim mi. Sen hemen Karalar bağla. Testini gördüm Şuan ağlıyorum hıçkırarak. Uyuyakalmışım telefon elimde bildirim yenilerken.Kızlar bu test yanlış mı artimedin içinden bu çıktı. Sevinemiyorum şoktayımfnd_50
melisaa93
edahandro A Afratafrac @Merve3553 acil yardım
28 Ağustos canım. Hiç adet olacak gibi değilim aslında ve ateşim de bugün tekrar yukarı doğru hareketlendi ama sonuç negatif. Burdan döner mi bilmiyorum. Novacheck markaydı erken gebelik testi de.Ben de göremedim kuzum. Batın ne zaman?
Canım inşallah döner testin28 Ağustos canım. Hiç adet olacak gibi değilim aslında ve ateşim de bugün tekrar yukarı doğru hareketlendi ama sonuç negatif. Burdan döner mi bilmiyorum. Novacheck markaydı erken gebelik testi de.![]()
Ya sabah ateşimi attım size sonra elimde bildirim yenilerken uyuyakalmışım geriİnşallah sağlıkla koyulaşsın birtanem. Valla çok sedvindim.fnd_50 nerede bu arada. Ben mi kaçırdım onu, uyanmadı mı acep.
İnşallah sonu da güzel olur aşkım inşallah sonumuz da güzel olurTablon mükemmel ilerliyor İnşAllah senden de güzel haberi alacağız![]()
Ben de demiştim ki