- 20 Ağustos 2022
- 4.788
- 3.892
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.901
Bana beta HCG 122 çıktığında başlamıştı doktorum ilk oğlumda, sonraki hafta tekrar gidince keseyi görmüştük, bazı doktorlar da kese görmeden başlamıyor
Nasıl 15 gün sonra belli oldu canım?Canım 2 gün önce kan verdim negatif adette olmadım 8 gün oldu gecikme. Kimyasal gebeliğimde 15 gün sonra belli olduğundan beklemedeyim daha
Özen canım ileride video yaparsınız belkiHep çıplak halimle çektim özenmedim doktora gideyim geleyim özenirim çekerken
İnşallah allahım en kısa zamanda nasip eder kuzum. Klomen femara kullandın mı hiç canımAy inşallah inşallah göreceksinbende durum aynı pazartesi hsg çektireceğim sonraki ay adette doktora gidip yumurta takibi isteyeceğim
Adetim 15 gün gecikti o zaman sürekli test yaptım kan verdim negatif çıktı 13.gün beta 28 çıktı 15.gün 32 ardından 7ye düştü ve kimyasal oldu. O yüzden acele etmiyorum belki yine geç döllenmedirNasıl 15 gün sonra belli oldu canım?
Amiin canım inşallahBugün tam 6 haftalık son adet tarihime göre ama geç döllenmiş de olabilir, onu tam bilemiyorum, sadece idrar testi yaptım, kan da vermedim doktora da gitmedim, tatilde öğrendim, çocukla 3000 e yakın km yaptım, sonra geldim annem ayağını kırmış onunla ilgilendim temizliğini yaptım, evimiz badana oldu vs vs öylesine yoğun bı süreç oldu ki, inşallah bebeğim sağlıklıdır, bi de benim şekerim de biraz yüksek çıkıyor insülin direncim olabilir, bol su içmeye hamur işi falan yememeye, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum şimdilik sadece, randevum haftaya saliya inşallah kalp atışını duyarızSen gittin mi doktora? Bi de geçen sefer kaybimiz olduğu için hiç kimseye söylemeyi düşünmüyoruz, sadece anneme mecburen söyledim, sen söyleyecek misin çevrene?
Bşraz daha belirgin görene kadar bekleyelim canımİnşallah kuzum test yaptım ama ben yine her zamanki gibi görüyorum
O zaman koyulaşmayo takip edim kuzum bende alim kullanim. Aslında doktora 5 haftalık olmadan gitmeyi düşünmüyorum ama düşügüm oldugu için korkum var. Beta verdikten sonra doktorumu ararım gel derse giderim kuzummelegim can benim doktorum kese görmeden veriyordu, sonraki hafta kese için çağırıyordu tabi. Ben 3-4 gündür başladım progestana kendim çünkü doktorum da iki oğlumda da adet günümde gidince folik asit ve progestan vermişti, bu sefer doktora gitmeden kendim aynısını yaptım, haftaya salı gideceğim inşallah.
Koyulasacak inşallahBakın burda daha belli kızlar yakalayabilmişim ilk 5 dak bu
Aynen kuzum bariz çizgi görmeyi bekliyorum bende zaten beklemedeyim bakalımBşraz daha belirgin görene kadar bekleyelim canımYoksa yanıltıcı olabiliyor
Sagol canım allah razı olsun en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallahKoyulasacak inşallahçok sevindim senin adına
Yaa kuzum bende durumlar kaynımdan dolayı hiç iyi diğil..yapsam kendim için yapıcam..geçen gün yılan eltim gelmiş yanıma anneme hoş geldin demeye..belki 1 saat oturdu kaynım hep suçluyormuş kızı her defa regl olunca morali bozuluyormuş..kaynım hep ağlıyormuş çocuğum olmuyor diye..onlar öyle yapınca görümcem diyor ne kadar geç desen o kadar iyi..onlar üzülücek diye her kes gibi vidyolar bile çekmekten vazgeçtim halbuki eltim 21 yaşındaÖzen canım ileride video yaparsınız belki
Regl olmadıkça umut vardır sözü sende gerçekleşmişAdetim 15 gün gecikti o zaman sürekli test yaptım kan verdim negatif çıktı 13.gün beta 28 çıktı 15.gün 32 ardından 7ye düştü ve kimyasal oldu. O yüzden acele etmiyorum belki yine geç döllenmedir
10 gün kullandım ben ama her gün kullanmadım. 1 dolu 1 boş kullandım. Pik görünce bırak artık. Zaten yumoş hazır halde oluyo.Canım çörek otunu pik görünce bırakacak mıyız devam edelimmi
Rahatsızım katılamayacağım diyin canım illa gebeliğini açıklamak zorunda değilsin. Şimdi nişanda seni soran herkese bizim gelin hamile diye anlatacaklardırAmiin canım inşallahyiyecek ekmeği varsa her türlü tutunuyor gerçekten. Benim bat yarın, ben şimdilik koyulaşma takip ediyorum sadece, salı ve Perşembe kan vermeyi düşünüyorum sonrasında doktoruma yaşamayı planlıyorum. Evet evet ben de söylemek istemiyorum açıkçası ama eşimin kuzeninin nişani var katilamam gibi duruyor yol epeyi uzak, eşimin ailesine de o nedenle söyleyeceğiz gibi duruyor. Kendi anneme söylerim diye düşünmüştüm sadece ama bu gidişle yine yakınlara soylicez gibi duruyor henüz sadece eşim biliyor :)
Benim yarın sabah 10 da aşılama var
Kesinlikle katılıyorum. Çok hastayım ayağa kalkacak halim yok deRahatsızım katılamayacağım diyin canım illa gebeliğini açıklamak zorunda değilsin. Şimdi nişanda seni soran herkese bizim gelin hamile diye anlatacaklardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?