2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bana beta HCG 122 çıktığında başlamıştı doktorum ilk oğlumda, sonraki hafta tekrar gidince keseyi görmüştük, bazı doktorlar da kese görmeden başlamıyor
melegim can benim doktorum kese görmeden veriyordu, sonraki hafta kese için çağırıyordu tabi. Ben 3-4 gündür başladım progestana kendim çünkü doktorum da iki oğlumda da adet günümde gidince folik asit ve progestan vermişti, bu sefer doktora gitmeden kendim aynısını yaptım, haftaya salı gideceğim inşallah.

Amiin canım inşallah yiyecek ekmeği varsa her türlü tutunuyor gerçekten. Benim bat yarın, ben şimdilik koyulaşma takip ediyorum sadece, salı ve Perşembe kan vermeyi düşünüyorum sonrasında doktoruma yaşamayı planlıyorum. Evet evet ben de söylemek istemiyorum açıkçası ama eşimin kuzeninin nişani var katilamam gibi duruyor yol epeyi uzak, eşimin ailesine de o nedenle söyleyeceğiz gibi duruyor. Kendi anneme söylerim diye düşünmüştüm sadece ama bu gidişle yine yakınlara soylicez gibi duruyor henüz sadece eşim biliyor :)

O zaman koyulaşmayo takip edim kuzum bende alim kullanim. Aslında doktora 5 haftalık olmadan gitmeyi düşünmüyorum ama düşügüm oldugu için korkum var. Beta verdikten sonra doktorumu ararım gel derse giderim kuzum

Özen canım ileride video yaparsınız belki
Yaa kuzum bende durumlar kaynımdan dolayı hiç iyi diğil..yapsam kendim için yapıcam..geçen gün yılan eltim gelmiş yanıma anneme hoş geldin demeye..belki 1 saat oturdu kaynım hep suçluyormuş kızı her defa regl olunca morali bozuluyormuş..kaynım hep ağlıyormuş çocuğum olmuyor diye..onlar öyle yapınca görümcem diyor ne kadar geç desen o kadar iyi..onlar üzülücek diye her kes gibi vidyolar bile çekmekten vazgeçtim halbuki eltim 21 yaşında

Adetim 15 gün gecikti o zaman sürekli test yaptım kan verdim negatif çıktı 13.gün beta 28 çıktı 15.gün 32 ardından 7ye düştü ve kimyasal oldu. O yüzden acele etmiyorum belki yine geç döllenmedir
Regl olmadıkça umut vardır sözü sende gerçekleşmiş İnşAllah yine hamilesindir sağlıkla gelir bu kez

Rahatsızım katılamayacağım diyin canım illa gebeliğini açıklamak zorunda değilsin. Şimdi nişanda seni soran herkese bizim gelin hamile diye anlatacaklardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…