- 1 Nisan 2022
- 14.805
- 16.861
- 248
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.941
Tuzsuz kabak çekirdeği canım kızardılmış olmasın..evet tutunması için bol bol yeEvet 50 ünite günlük. Hatta dün yumurta yoksa iptal edecekti
Kabak çekirdeği tutunma için mi canım ilk defa duydum. Tuzlu tuzsuz hangisi
Tamam canim alacağımTuzsuz kabak çekirdeği canım kızardılmış olmasın..evet tutunması için bol bol ye
Ya kuzum asıl siz kusuruma bakmayın heycandan napacagımı şaşırdım etikeket bile yapamadım inşallah koyulaşırda hepinizi etiketlerim kuzum çok çok teşekkür ederim allah razı olsunmelegim can canım mutlu oldum çookkk hayırlı uğurlu olsun inşallah. Testin koyulaşarak devam etsin. Bende çok inanıyordum pozitif göreceğine. Bu kadar emek, bu kadar istek boşa gitmez. Sağlıkla doğsun inşallah
Bu aralar tembelim uyanamıyorum ancak gördüm
Birde 3 gün banyo yapma..sonrada yapınca benim gibi vajinanı deli gibi yıkamaTamam canim alacağım
Hala beklemeyedeyimKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs B blackberry26 @banukhurb @Sunshine597 @Perlitik @badeli61morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul Alav @gunduzcicek @bitkin96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @Soren05 @turuncummm @gunesin ezgisi @imagination forever @sonsuzaskk @yenibirhayal @catloverk @Valera
O işi nasıl yapacam bilmiyorum. Hem namaz hem havalar sıcakBirde 3 gün banyo yapma..sonrada yapınca benim gibi vajinanı deli gibi yıkamaiçine su gitmesin
Canım avokado da aynı şekilde çok yararlı, ben tutunma haftası yedim hep şimdi bebeği öğrenince yine yiyorumEvet 50 ünite günlük. Hatta dün yumurta yoksa iptal edecekti
Kabak çekirdeği tutunma için mi canım ilk defa duydum. Tuzlu tuzsuz hangisi
Tamam canim onu da alayım. Dr vitamin falan hiç bişey vermeyecek oyle demişti sadece folik asit. Bari bunları ek olarak alayımCanım avokado da aynı şekilde çok yararlı, ben tutunma haftası yedim hep şimdi bebeği öğrenince yine yiyorum
Bende alim hemenCanım avokado da aynı şekilde çok yararlı, ben tutunma haftası yedim hep şimdi bebeği öğrenince yine yiyorum
İnşallah koyularak ertsın da sen bizi etiketlmesen de olur. Sevincini mutluluğunu gönülden paylaşıyorum. Sağlıkla ileerlesin inşallahYa kuzum asıl siz kusuruma bakmayın heycandan napacagımı şaşırdım etikeket bile yapamadım inşallah koyulaşırda hepinizi etiketlerim kuzum çok çok teşekkür ederim allah razı olsun
Kız sinirleniyorum bakO işi nasıl yapacam bilmiyorum. Hem namaz hem havalar sıcakgerçi zaten aşılamadan sonra bir kac gun lekelenme oluyor namaz olmaz ama ben yine de 3 gün dayanamam
Sen yardımcı olmaya çalışmışın canım ne yapabilirsiniz ki artık. Kendileri istiyorsa, hepimiz nasıl bir çare arıyorsak onlarda arar bulur. Sen bu günlerinin tadını çıkarAmaaan o sinsinin önde gideni o her şey yapar tabi.Bana haberleri getiren görümcem o demişki annem diyorki neden özel hiçbir şey yapmıyorki canı ne istiyor yapsın..görümcemde demişki abimle yengem onlar gözü yaşlı olucak diye yapmıcaklar kaynanam demiş kız bile onları düşünüyor.Ben anlamıyorumki sonuçta yaşları bizden küçük..kaç defa teklif etdim ilacları kaç defa dedim namaza gelin hiç umursamadılar bizi.
Benim de amh çok düşük konuşmuştuk zaten senle yine. Bana o kadar umut oldun kiGerçekten hepinizi çok seviyorum.hepinize dua ediyorum bana nasip ettiyse allah inşallah hepinize nasip edecek.ben her yönden sıkıntılıydım. Zaten menopoz başlangıcı başlı başına hamile kalmaya sorun hormonlar bozuldugu için. Amh düşük. Luteal faz eksikligi var e2 tavan yapıyordu hatırlıyorsanız ama duanın gücü herşeye yeter allah isterse olur yoktan var eder. Takviyelerim 3 aydır kullanıyorum
Hayıt macunu ve propolis balı
Mfk athena
Mfk fodega
Mfk adviktor
Hepsinin faydası olacagına inandım ve oldu allahın izni ile
Boşver canım sen onları sen kendi mucizenin tadını çıkart. Melisa haklı onlar snein yerinde olsaydı çatır çatır yapacaklardı herşeyi. Zaten sen dğşünceli birisin tutup da gözlerine sokacak değilsin ama kendini de geri de tutma yaşa mutluluğunu sürekli Nas Felak oku kendine Allah sizi kötü gözlerden korusunAmaaan o sinsinin önde gideni o her şey yapar tabi.Bana haberleri getiren görümcem o demişki annem diyorki neden özel hiçbir şey yapmıyorki canı ne istiyor yapsın..görümcemde demişki abimle yengem onlar gözü yaşlı olucak diye yapmıcaklar kaynanam demiş kız bile onları düşünüyor.Ben anlamıyorumki sonuçta yaşları bizden küçük..kaç defa teklif etdim ilacları kaç defa dedim namaza gelin hiç umursamadılar bizi.
İhcallahBenim de regl yaklaşınca koyulaşıyor canım. İlerleyen günlerde koyu pik olursa gebelik olabilir
Tamam niqucum kızmaKız sinirleniyorum bakdayanıcaksın gitmeden önce güzel banyonu yap bu kadar basit zaten bir kaç gün uzanıcan..zikr edersin..namazınıda kalkınca kılarsın Allah durumumuzu görüyor
Valla çok şükür iyi gidiyor kuzum. Bazen hiç hamile değilmişim gibi bile geliyor. Migrenim beni kötü etkiliyor. Haftada 2 defa atak geçiriyorum. 2 haftadır 2. defa ilaç aldım ağrı için (parol). Olabildiğince almamaya çalışıyorum normalde. Mide bulantım ara ara olmaya başldı. HEr gün her an yok. Ama baş dönmem var. Birde yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyor bazen. O da hafif iş yapınca o zaman oluyo. Bir de yeni uyansam da hep uykum var. Bitmek bilmeyen bir uyku halim var.Hatirtlatmis oldum, nasıl gidiyor hamilelik ?
Tabi canım bana kim neyi dedi her şeyi denedimSen yardımcı olmaya çalışmışın canım ne yapabilirsiniz ki artık. Kendileri istiyorsa, hepimiz nasıl bir çare arıyorsak onlarda arar bulur. Sen bu günlerinin tadını çıkar
Maalesef regl oldum benKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs B blackberry26 @banukhurb @Sunshine597 @Perlitik @badeli61morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul Alav @gunduzcicek @bitkin96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @Soren05 @turuncummm @gunesin ezgisi @imagination forever @sonsuzaskk @yenibirhayal @catloverk @Valera
Olacak olacak Meleğim daha çok erken kuzum 7 mi 8. Günde misin bugün?İnşallah kuzum test yaptım ama ben yine her zamanki gibi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?