2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ya kuzum asıl siz kusuruma bakmayın heycandan napacagımı şaşırdım etikeket bile yapamadım inşallah koyulaşırda hepinizi etiketlerim kuzum çok çok teşekkür ederim allah razı olsun

Hala beklemeyedeyim geç yumurtlama yaşamıştım şu an adet tarihim 28 veya 29 ağustos inşaallah adet olmamda güzel haberi veririm A Afratafrac

Birde 3 gün banyo yapma..sonrada yapınca benim gibi vajinanı deli gibi yıkama içine su gitmesin
O işi nasıl yapacam bilmiyorum. Hem namaz hem havalar sıcak gerçi zaten aşılamadan sonra bir kac gun lekelenme oluyor namaz olmaz ama ben yine de 3 gün dayanamam

Ya kuzum asıl siz kusuruma bakmayın heycandan napacagımı şaşırdım etikeket bile yapamadım inşallah koyulaşırda hepinizi etiketlerim kuzum çok çok teşekkür ederim allah razı olsun
İnşallah koyularak ertsın da sen bizi etiketlmesen de olur. Sevincini mutluluğunu gönülden paylaşıyorum. Sağlıkla ileerlesin inşallah

O işi nasıl yapacam bilmiyorum. Hem namaz hem havalar sıcak gerçi zaten aşılamadan sonra bir kac gun lekelenme oluyor namaz olmaz ama ben yine de 3 gün dayanamam
Kız sinirleniyorum bakdayanıcaksın gitmeden önce güzel banyonu yap bu kadar basit zaten bir kaç gün uzanıcan..zikr edersin..namazınıda kalkınca kılarsın Allah durumumuzu görüyor

Sen yardımcı olmaya çalışmışın canım ne yapabilirsiniz ki artık. Kendileri istiyorsa, hepimiz nasıl bir çare arıyorsak onlarda arar bulur. Sen bu günlerinin tadını çıkar

Benim de amh çok düşük konuşmuştuk zaten senle yine. Bana o kadar umut oldun ki

Boşver canım sen onları sen kendi mucizenin tadını çıkart. Melisa haklı onlar snein yerinde olsaydı çatır çatır yapacaklardı herşeyi. Zaten sen dğşünceli birisin tutup da gözlerine sokacak değilsin ama kendini de geri de tutma yaşa mutluluğunu sürekli Nas Felak oku kendine Allah sizi kötü gözlerden korusun

Hatirtlatmis oldum, nasıl gidiyor hamilelik ?
Valla çok şükür iyi gidiyor kuzum. Bazen hiç hamile değilmişim gibi bile geliyor. Migrenim beni kötü etkiliyor. Haftada 2 defa atak geçiriyorum. 2 haftadır 2. defa ilaç aldım ağrı için (parol). Olabildiğince almamaya çalışıyorum normalde. Mide bulantım ara ara olmaya başldı. HEr gün her an yok. Ama baş dönmem var. Birde yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyor bazen. O da hafif iş yapınca o zaman oluyo. Bir de yeni uyansam da hep uykum var. Bitmek bilmeyen bir uyku halim var. melisaa93 mın dediğin uydum. Öğlen artık en azından 1 saat uyumaya çalışacam. Sarhoş gibi geizyorum yoksa.

Ama bunların hepsi de normal bence. Onun dışında çok şükür bir şikayetim yok. Biraz sabırsızlanmaya başladım bu günlerde, ilk kez yoğun duygular beslemeye başladım. Koşa koşa doktora gidesim var. Ama az daha sabır 4 Eylül de nasipse her şeyini göreceğiz. İnşallah minnak kalbi atıyodur ve sağlıkla büyür. Tüm hamişlerin gebeliği sağlıkla ilerler inşallah.

Maalesef regl oldum ben eylüle kaldı aslında iyi oldu mayıs gibi doğum yapmak istemiyordum öğretmenim ve 1. Sınıf alacağım bu sene çocuklara karnelerini vermeden izne ayrılmak istemiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…