2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ya tamam da onlar için siz hiç özel bir şey yapmayacak mısınız? Her istediğinizi yapın, paylaşıp paylaşmamak sana kalmış Kimse senin kadar düşünceli olmuyor herkes önce kendini düşünüyor. Tam tersi durum olsaydı eltin nasıl gözüne sokardı kim bilir

Benim yarın sabah 10 da aşılama var
Yumurtalar biraz geç büyüdü düşük doz kullanıyordum iki tane oluşmuş solda
Düşük doz vermiş ondan ama olsun benimkiler hemencik büyüdüler ve olmadı sonra kist bile oluştu..en güzeli senin gibi canımAşılamadan sonra bol bol kabak çekirdeği ye..bebişin tutunsun

Rahatsızım katılamayacağım diyin canım illa gebeliğini açıklamak zorunda değilsin. Şimdi nişanda seni soran herkese bizim gelin hamile diye anlatacaklardır
Eşim gitmeyi planlıyor da eşimin ailesine yalan söylemiş gibi olcaz diğer durumda, en azından kimseye söylemek istemiyoruz desek ailesine diyorum. Diğerleri zaten bilmesin sadece kendi ailelerimiz gibi düşündüm

Destek olmuşsun tutunmasına, hadi inşallah bundan sonra da sıkıca tutunur sağlıkla doğar

Düşük doz vermiş ondan ama olsun benimkiler hemencik büyüdüler ve olmadı sonra kist bile oluştu..en güzeli senin gibi canımAşılamadan sonra bol bol kabak çekirdeği ye..bebişin tutunsun
Evet 50 ünite günlük. Hatta dün yumurta yoksa iptal edecekti
Kabak çekirdeği tutunma için mi canım ilk defa duydum. Tuzlu tuzsuz hangisi

Eşim gitmeyi planlıyor da eşimin ailesine yalan söylemiş gibi olcaz diğer durumda, en azından kimseye söylemek istemiyoruz desek ailesine diyorum. Diğerleri zaten bilmesin sadece kendi ailelerimiz gibi düşündüm
Siz bilirsiniz canım benim Söylemeyeceklerine güveniyorsanız o şekilde yaparsınız

Kızlar birşey sorcam sizin ovulasyon testi adete 5 gün varken nasıldı ben devam ediyorum testte koyulaşma ya başladı acaba dedim herkesin öylemi resim atayım bı bakarmısınız?

Eklentiler

• IMG_20230826_111718.webp
    11 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar birşey sorcam Eki Görüntüle 3291898 sizin ovulasyon testi adete 5 gün varken nasıldı ben devam ediyorum testte koyulaşma ya başladı acaba dedim herkesin öylemi resim atayım bı bakarmısınız?
Benim de regl yaklaşınca koyulaşıyor canım. İlerleyen günlerde koyu pik olursa gebelik olabilir

Amaaan o sinsinin önde gideni o her şey yapar tabi.Bana haberleri getiren görümcem o demişki annem diyorki neden özel hiçbir şey yapmıyorki canı ne istiyor yapsın..görümcemde demişki abimle yengem onlar gözü yaşlı olucak diye yapmıcaklar kaynanam demiş kız bile onları düşünüyor.Ben anlamıyorumki sonuçta yaşları bizden küçük..kaç defa teklif etdim ilacları kaç defa dedim namaza gelin hiç umursamadılar bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…