- 20 Ağustos 2022
- 4.788
- 3.892
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.961
Çatlamanın 7 günüymüş kuzum bugün yanlış hesaplamışım 8 sanıyorum benOlacak olacak Meleğim daha çok erken kuzum 7 mi 8. Günde misin bugün?
Canımmm hayırlara vesile olsun aşılaman inşallahBenim yarın sabah 10 da aşılama var
Yumurtalar biraz geç büyüdü düşük doz kullanıyordum iki tane oluşmuş solda
Sağol canım inşallah güzel haberler alırım bu seferC
Canımmm hayırlara vesile olsun aşılaman inşallahçok şükür yumurtaların da büyümüş
Benı sılebılırsın canmKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs @blackberry26 @banukhurb @Sunshine597 @Perlitik @badeli61 @morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul Alav @gunduzcicek @bitkin96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @Soren05turuncummm @gunesin ezgisi imagination forever @sonsuzaskk @yenibirhayal @catloverk @Valera
Ee çok erken daha kuuzumÇatlamanın 7 günüymüş kuzum bugün yanlış hesaplamışım 8 sanıyorum ben
Az kalmışİhcallahadet gününide sayıyorum ben normalde 4 gün var Çarşamba hayırlısıyla gelse
Amin AllahBoşver canım sen onları sen kendi mucizenin tadını çıkart. Melisa haklı onlar snein yerinde olsaydı çatır çatır yapacaklardı herşeyi. Zaten sen dğşünceli birisin tutup da gözlerine sokacak değilsin ama kendini de geri de tutma yaşa mutluluğunu sürekli Nas Felak oku kendine Allah sizi kötü gözlerden korusun
Çok az kaldı bebeğinin çok iyi olduğunu göreceksiniz İnşAllahValla çok şükür iyi gidiyor kuzum. Bazen hiç hamile değilmişim gibi bile geliyor. Migrenim beni kötü etkiliyor. Haftada 2 defa atak geçiriyorum. 2 haftadır 2. defa ilaç aldım ağrı için (parol). Olabildiğince almamaya çalışıyorum normalde. Mide bulantım ara ara olmaya başldı. HEr gün her an yok. Ama baş dönmem var. Birde yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyor bazen. O da hafif iş yapınca o zaman oluyo. Bir de yeni uyansam da hep uykum var. Bitmek bilmeyen bir uyku halim var.melisaa93 mın dediğin uydum. Öğlen artık en azından 1 saat uyumaya çalışacam. Sarhoş gibi geizyorum yoksa.
Ama bunların hepsi de normal bence. Onun dışında çok şükür bir şikayetim yok.Biraz sabırsızlanmaya başladım bu günlerde, ilk kez yoğun duygular beslemeye başladım. Koşa koşa doktora gidesim var. Ama az daha sabır 4 Eylül de nasipse her şeyini göreceğiz. İnşallah minnak kalbi atıyodur ve sağlıkla büyür. Tüm hamişlerin gebeliği sağlıkla ilerler inşallah.
Heee bak akıllı ol yoksa her gün yazarım sana kurtulamazsınTamam niqucum kızmadikkat edeceğim
Tamam tamamHeee bak akıllı ol yoksa her gün yazarım sana kurtulamazsın
Geçen ay değil kuzum ondan bu ay ikinci ayım inşallah olur bakıyorum eski notlarıma da 10 günü kan vermişim ondan bir gün önce testte pozitif olmuş 2 3 güne netleşir diyorum inşallahEe çok erken daha kuuzumbak hesap edelim, salı gününden itibaren inşallah pozitife döneceeeklkk sen yine de hobi olarak test yapmaya devam et kuzum. Hele ki sen geçen ay kimyasal olduğun için bence hemen bu ay hamiş olacaksın
Allah herkese kalbinin gününü göstersin. Ben başka diyecek hiçbir şey bulamıyorum.Amin AllahTabi kuzum onlar yapıcaktı kesin biliyorum.Yok ya ne göz sokması Allah korusun aksine kaçıyorum onlardan.Benim eltim benden 15 yaş büyük olsaydı gece gündüz ona dua ederdim ki bebişini sağ salim kucağına alsın çünkü sen başkasına dua etki Allah'ta sana versin.Ben düşük yapınca demişki sonuçta hamile kalmış Okuyorum canım bol bol
Sen gün belirledin mi kuzum test için?Az kalmışNe zaman test yapacaksın
Ben kan verdim canım negatif regl bekliyorumKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs @blackberry26 @banukhurb @Sunshine597 @Perlitik @badeli61 @morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
@Aysegul Alav @gunduzcicek @bitkin96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @Soren05turuncummm @gunesin ezgisi imagination forever @sonsuzaskk @yenibirhayal @catloverk @Valera
Zaman ne çabuk geçiyor. Geçen ay diye aklımda kalmış. İnşallahGeçen ay değil kuzum ondan bu ay ikinci ayım inşallah olur bakıyorum eski notlarıma da 10 günü kan vermişim ondan bir gün önce testte pozitif olmuş 2 3 güne netleşir diyorum inşallah
İnşallah kuzum gel bide bana sor zaman geçiyor mu diye geçmiyoooorrZaman ne çabuk geçiyor. Geçen ay diye aklımda kalmış. İnşallaholacak kuzum. Alacağız güzel haberini
Ay Amin Amin canım Amin.Bende diyorumki bir şeyin gerçekleşmesi için tek doktorla olmuyor kalblerini temizlemeli bol bol dua edilmeli Allah'a..eğer bir isteğimiz hemen olmuyorsa demek Allah bizden daha çok dua istiyor.Benim arkadaşlarımın çocukları çoktan okula gidiyorlar ama ben onlara gözü yaşlı bakmadım aksine doğuldular hep eli dolu gitdim..hem ne kadar güzel amca olmak..ben hala olarken uçuyordum sevinçten kardeşim benden 2 yaş küçük anlamıyorumki kardeş kardeşi nasıl kıskana bilir aklım almıyor.Zaten hep duam Allah tez bir zamanda onlara versin gözlerini bizden çeksinler bol bol çocukları olsunAllah herkese kalbinin gününü göstersin. Ben başka diyecek hiçbir şey bulamıyorum.
İnsanların kalplerini bu kadar karartmasını da hayretle izliyorum. Hiç mi rahatsız olmuyorlar, hiç mi öbür dünya var nasıl hesap verceğiz diye düşünmüyorlar anlamıyorum.
Duam, Allah bizleri kalbi temiz, iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın. Sen çok temiz kalplisin tabbim seni de aileni de korusun. Napacaksın herkesin bir sınavı var işte seninki de maalesef onlar. Allah onlara da çocuk versiin de senle uğraşmasınlar
Kızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
Hemen sizi heyecanlandırmak istemedik dersiniz kuzum. Ben hemen söylemedim. Ama bir yandan annem sürekli regl soruyor doktora gitcem diye attık açıklayamayınca anneme ve kv söylemek zorunda kaldım kalp atışı duymadan. Süreç de çok uzun olunca zaten benim mecburi olduAma eşimin ailesi de ileride hamile olduğumu öğrenince nasıl aciklayacagiz
Eşim de annesine söyler ve uyarirsak kimseye söylemeyeceğini söylüyor bir yandan onu da kırmak istemiyorum kendi annesi sonuçta ama söylersek de söylediğimiz kisilere su an duyurmak istemiyoruz diye uyaricaz, benim ailem de hep aynı şehirde bir aradayız mesela söylesem hepsi yakınım hepsine söylemiş gibi olcaz, bı kalp atışıni duyalım bakalım duruma göre biseyler yapcaz artıkHemen sizi heyecanlandırmak istemedik dersiniz kuzum. Ben hemen söylemedim. Ama bir yandan annem sürekli regl soruyor doktora gitcem diye attık açıklayamayınca anneme ve kv söylemek zorunda kaldım kalp atışı duymadan. Süreç de çok uzun olunca zaten benim mecburi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?