2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Çatlamanın 7 günüymüş kuzum bugün yanlış hesaplamışım 8 sanıyorum ben
Ee çok erken daha kuuzum bak hesap edelim, salı gününden itibaren inşallah pozitife döneceeeklkk sen yine de hobi olarak test yapmaya devam et kuzum. Hele ki sen geçen ay kimyasal olduğun için bence hemen bu ay hamiş olacaksın

Amin AllahTabi kuzum onlar yapıcaktı kesin biliyorum.Yok ya ne göz sokması Allah korusun aksine kaçıyorum onlardan.Benim eltim benden 15 yaş büyük olsaydı gece gündüz ona dua ederdim ki bebişini sağ salim kucağına alsın çünkü sen başkasına dua etki Allah'ta sana versin.Ben düşük yapınca demişki sonuçta hamile kalmış Okuyorum canım bol bol

Çok az kaldı bebeğinin çok iyi olduğunu göreceksiniz İnşAllah Yaşadıklarının hepsi de normal bence şu an uyum sürecindesin 3.aya yaklaştıkça rahatlayacaksın İnşAllah

Geçen ay değil kuzum ondan bu ay ikinci ayım inşallah olur bakıyorum eski notlarıma da 10 günü kan vermişim ondan bir gün önce testte pozitif olmuş 2 3 güne netleşir diyorum inşallah

Allah herkese kalbinin gününü göstersin. Ben başka diyecek hiçbir şey bulamıyorum.
İnsanların kalplerini bu kadar karartmasını da hayretle izliyorum. Hiç mi rahatsız olmuyorlar, hiç mi öbür dünya var nasıl hesap verceğiz diye düşünmüyorlar anlamıyorum.
Duam, Allah bizleri kalbi temiz, iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın. Sen çok temiz kalplisin tabbim seni de aileni de korusun. Napacaksın herkesin bir sınavı var işte seninki de maalesef onlar. Allah onlara da çocuk versiin de senle uğraşmasınlar

Geçen ay değil kuzum ondan bu ay ikinci ayım inşallah olur bakıyorum eski notlarıma da 10 günü kan vermişim ondan bir gün önce testte pozitif olmuş 2 3 güne netleşir diyorum inşallah
Zaman ne çabuk geçiyor. Geçen ay diye aklımda kalmış. İnşallah olacak kuzum. Alacağız güzel haberini

Ay Amin Amin canım Amin.Bende diyorumki bir şeyin gerçekleşmesi için tek doktorla olmuyor kalblerini temizlemeli bol bol dua edilmeli Allah'a..eğer bir isteğimiz hemen olmuyorsa demek Allah bizden daha çok dua istiyor.Benim arkadaşlarımın çocukları çoktan okula gidiyorlar ama ben onlara gözü yaşlı bakmadım aksine doğuldular hep eli dolu gitdim..hem ne kadar güzel amca olmak..ben hala olarken uçuyordum sevinçten kardeşim benden 2 yaş küçük anlamıyorumki kardeş kardeşi nasıl kıskana bilir aklım almıyor.Zaten hep duam Allah tez bir zamanda onlara versin gözlerini bizden çeksinler bol bol çocukları olsun

Canım ben halen regl olmadım. 22’si bat. İlk günkü testim negatifti. Gecikme tam bir hafta olsun tekrar test vereceğim.

Ama eşimin ailesi de ileride hamile olduğumu öğrenince nasıl aciklayacagiz
Hemen sizi heyecanlandırmak istemedik dersiniz kuzum. Ben hemen söylemedim. Ama bir yandan annem sürekli regl soruyor doktora gitcem diye attık açıklayamayınca anneme ve kv söylemek zorunda kaldım kalp atışı duymadan. Süreç de çok uzun olunca zaten benim mecburi oldu

Eşim de annesine söyler ve uyarirsak kimseye söylemeyeceğini söylüyor bir yandan onu da kırmak istemiyorum kendi annesi sonuçta ama söylersek de söylediğimiz kisilere su an duyurmak istemiyoruz diye uyaricaz, benim ailem de hep aynı şehirde bir aradayız mesela söylesem hepsi yakınım hepsine söylemiş gibi olcaz, bı kalp atışıni duyalım bakalım duruma göre biseyler yapcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…