2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Aynı bizim de böyle. Uyarırsak kimseye söylemez diyor. Ama ben gram güvenmiyorum tabi ki. Ama senin annen söyler de diyemiyor insan

Cok şukur henuz yeni olduğu icin degisik bir duygu durumu oluyor kucagima alamasam da 2 defa yaşadim cok guzel zamanlar önce kalbinde büyutuyorsun vakit buldukca uyu dinlen, yorucu olsada cok guzel zamanlar bosuna cennet annelerin ayaginin altinda degil bir can getireceksin dunya'ya Allah kolayliğini versin sağlikla gelsin miniğin

Aynı bizim de böyle. Uyarırsak kimseye söylemez diyor. Ama ben gram güvenmiyorum tabi ki. Ama senin annen söyler de diyemiyor insan
Ben bu durumu yaşadım canım sadece annelerimize söyleyelim kimse bilmesin dedik. Bir baktım ki tüm sülalesi biliyor bir de bana çaktırmamaya çalışıyorlar sanki ben anlamadım

İşte ben öğrendiğimde kv dede kalıyordum. Anneme yola gitcez annem de sürekli soruyor. Mecbur kaldım yoksa uzak olsam söylemeyecektim kalp atışına kadar
Bizim nişan olayı tam kalp atış zamanından sonraki haftaya denk geliyor belki de soylicez o zaman işte ben de bilemedim valla ya

Bu mesajı gören var mı resmen dalga geçiyor Bu platform insanların vaktini alıyor resmen geçen zamanım haram olsun

Bu mesajı gören var mı resmen dalga geçiyor Bu platform insanların vaktini alıyor resmen geçen zamanım haram olsun
Hanımefendi başkalarının konularına yazıyorsunuz. Mesajlarınızın görülmemesi çok normal. Saçma sapan yorumlar yapmak yerine forumu kullanmayı öğrenirseniz işiniz daha kolaylaşır.

Ben bu durumu yaşadım canım sadece annelerimize söyleyelim kimse bilmesin dedik. Bir baktım ki tüm sülalesi biliyor bir de bana çaktırmamaya çalışıyorlar sanki ben anlamadım
Öff bu kayınvalideler neden böyle yaaaa. Biz de olcaz günün birinde ama yani böyle olmayalım

Bizim nişan olayı tam kalp atış zamanından sonraki haftaya denk geliyor belki de soylicez o zaman işte ben de bilemedim valla ya
Aman boşver hastayım deyin gitmeyin. Hamilelikte bir nevi hastalık gibi geçiyor kuzum kafa kalkmıyor dün 700 küsür km yol geldik gece nasıl yattığımı bilmiyorum işkence. He bir de başlarda yorulmamak önemli bence. Yoruldukça lekelenme oldu ben de

Kuzum beni yanlış anlama ama ben senin yerind olsam o zaman hemen duyurmazdım em az bi 3 aylık olana kadar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…