- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.981
Aynı bizim de böyle. Uyarırsak kimseye söylemez diyor. Ama ben gram güvenmiyorum tabi ki. Ama senin annen söyler de diyemiyor insanEşim de annesine söyler ve uyarirsak kimseye söylemeyeceğini söylüyor bir yandan onu da kırmak istemiyorum kendi annesi sonuçta ama söylersek de söylediğimiz kisilere su an duyurmak istemiyoruz diye uyaricaz, benim ailem de hep aynı şehirde bir aradayız mesela söylesem hepsi yakınım hepsine söylemiş gibi olcaz, bı kalp atışıni duyalım bakalım duruma göre biseyler yapcaz artık
Dimi dimiAynı bizim de böyle. Uyarırsak kimseye söylemez diyor. Ama ben gram güvenmiyorum tabi ki. Ama senin annen söyler de diyemiyor insan
Salı 10.gün oluyor canım ya salı ya da çarşamba yaparımSen gün belirledin mi kuzum test için?
Dimi dimiNişan zamanlaması çok kötü oldu yoksa nereden öğrenecekler uzaklar zaaten
Cok şukur henuz yeni olduğu icin degisik bir duygu durumu oluyor kucagima alamasam da 2 defa yaşadim cok guzel zamanlar önce kalbinde büyutuyorsunValla çok şükür iyi gidiyor kuzum. Bazen hiç hamile değilmişim gibi bile geliyor. Migrenim beni kötü etkiliyor. Haftada 2 defa atak geçiriyorum. 2 haftadır 2. defa ilaç aldım ağrı için (parol). Olabildiğince almamaya çalışıyorum normalde. Mide bulantım ara ara olmaya başldı. HEr gün her an yok. Ama baş dönmem var. Birde yer ayağımın altından kayıyor gibi oluyor bazen. O da hafif iş yapınca o zaman oluyo. Bir de yeni uyansam da hep uykum var. Bitmek bilmeyen bir uyku halim var.melisaa93 mın dediğin uydum. Öğlen artık en azından 1 saat uyumaya çalışacam. Sarhoş gibi geizyorum yoksa.
Ama bunların hepsi de normal bence. Onun dışında çok şükür bir şikayetim yok.Biraz sabırsızlanmaya başladım bu günlerde, ilk kez yoğun duygular beslemeye başladım. Koşa koşa doktora gidesim var. Ama az daha sabır 4 Eylül de nasipse her şeyini göreceğiz. İnşallah minnak kalbi atıyodur ve sağlıkla büyür. Tüm hamişlerin gebeliği sağlıkla ilerler inşallah.
Ben bu durumu yaşadım canım sadece annelerimize söyleyelim kimse bilmesin dedik. Bir baktım ki tüm sülalesi biliyor bir de bana çaktırmamaya çalışıyorlar sanki ben anlamadımAynı bizim de böyle. Uyarırsak kimseye söylemez diyor. Ama ben gram güvenmiyorum tabi ki. Ama senin annen söyler de diyemiyor insan
Wow maşallahUmutlanıyorum arkadaşlar
Nolur umudum yerle bir olmasın Allahım nolur @melegim canmelisaa93 A Afratafrac @Papatyamaviss @Merve3553 T tweeetyyy edahandro golden-snitch
Bizim nişan olayı tam kalp atış zamanından sonraki haftaya denk geliyor belki de soylicez o zaman işte ben de bilemedim valla yaİşte ben öğrendiğimde kv dede kalıyordum. Anneme yola gitcez annem de sürekli soruyor. Mecbur kaldımyoksa uzak olsam söylemeyecektim kalp atışına kadar
Allah kopkoyu pembe olduğunu da göstersin bunlarınKızlar bu test yanlış mı artimedin içinden bu çıktı. Sevinemiyorum şoktayımfnd_50 melisaa93 edahandro A Afratafrac @Merve3553 acil yardım
O zaman siz deSalı 10.gün oluyor canım ya salı ya da çarşamba yaparım
Salı günü yapacam bende SureLap gebelik testi var bugün freely testi sipariş verdim onla yapcamAz kalmışNe zaman test yapacaksın
Hanımefendi başkalarının konularına yazıyorsunuz. Mesajlarınızın görülmemesi çok normal. Saçma sapan yorumlar yapmak yerine forumu kullanmayı öğrenirseniz işiniz daha kolaylaşır.Bu mesajı gören var mı resmen dalga geçiyor Bu platform insanların vaktini alıyor resmen geçen zamanım haram olsun
İnşAllah hepimiz pozitif sonuç görürüz
İnşAllah pozitif çıkarSalı günü yapacam bende SureLap gebelik testi var bugün freely testi sipariş verdim onla yapcam
NolduBu mesajı gören var mı resmen dalga geçiyor Bu platform insanların vaktini alıyor resmen geçen zamanım haram olsun
Öff bu kayınvalideler neden böyle yaaaa. Biz de olcaz günün birinde ama yani böyle olmayalımBen bu durumu yaşadım canım sadece annelerimize söyleyelim kimse bilmesin dedik. Bir baktım ki tüm sülalesi biliyor bir de bana çaktırmamaya çalışıyorlar sanki ben anlamadım
Aman boşver hastayım deyin gitmeyin. Hamilelikte bir nevi hastalık gibi geçiyor kuzum kafa kalkmıyorBizim nişan olayı tam kalp atış zamanından sonraki haftaya denk geliyor belki de soylicez o zaman işte ben de bilemedim valla ya
Çokta şeetmemek lazımÖff bu kayınvalideler neden böyle yaaaa. Biz de olcaz günün birinde ama yani böyle olmayalım
Kuzum beni yanlış anlama ama ben senin yerind olsam o zaman hemen duyurmazdım em az bi 3 aylık olana kadar en azındanAmin AllahTabi kuzum onlar yapıcaktı kesin biliyorum.Yok ya ne göz sokması Allah korusun aksine kaçıyorum onlardan.Benim eltim benden 15 yaş büyük olsaydı gece gündüz ona dua ederdim ki bebişini sağ salim kucağına alsın çünkü sen başkasına dua etki Allah'ta sana versin.Ben düşük yapınca demişki sonuçta hamile kalmış Okuyorum canım bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?