• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Valla yıne ıyı kocaymıs pırınc ıslamıs😂😂bızımkı yerını bıle bılmez😂hahaha
Bizimki de üstünde yazmasa pirincin ne olduğunu ayırt edemez diye düşünüyorum 😂 bir ton ablası var hiçbir şey öğretmemişler. Kardeşime her şeyi öğrettik, evleneceği kızdan çok dua alıcaz 😂

Bizimki de üstünde yazmasa pirincin ne olduğunu ayırt edemez diye düşünüyorum 😂 bir ton ablası var hiçbir şey öğretmemişler. Kardeşime her şeyi öğrettik, evleneceği kızdan çok dua alıcaz 😂
Valla bebısm yaa benımkının erkek kardesı babası bılır herseyı,amaaa bızımkııı suyunu bıle almaaz😂hayattakı şansım 😂 helalll sanaa😁

Erkekler duygularını göstermekte zorlanıyor bence 😂 telefonu kapattıktan sonra ollleeyyy be demiştir 😂☺️😂
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah diye koşmaya başlamış da olabilir😂 Bizimki de ilk gebelikte başta hım tamam dur bakalım gibi tepki verdi. Sonradan nerdeyse keseyi instagramda paylaşacak duruma geldi😄 Paylaşacaktı yani dedim dur boşver paylaşma😅 S Sunshine1

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah diye koşmaya başlamış da olabilir😂 Bizimki de ilk gebelikte başta hım tamam dur bakalım gibi tepki verdi. Sonradan nerdeyse keseyi instagramda paylaşacak duruma geldi😄 Paylaşacaktı yani dedim dur boşver paylaşma😅 S Sunshine1
Hahahaha gerçekten paylaşacak mıydı 😂😂 sizin ikinci çocuk mu olacak kısmetse ?

Hahahaha gerçekten paylaşacak mıydı 😂😂 sizin ikinci çocuk mu olacak kısmetse ?
Keseydi galiba ya da bebeği ilk gördüğümüz hali olabilir tam hatırlayamadım😄
Ama ben uyku sersemi dürtüp söylemiştim sabahın körüydü belki ondandır😄 Arkadaş grubuna attı instagrama da atacaktı, dedim dur😄
Evet 2.olacak inşallah.

Vallaha yaa bızde prensestık ama nıye böyle ettik melisosum ya 😂😂😂bu arada bu sıcak ne yaa valla soguk suyla dus yaptm banamısın demedı basım agrıdı resmen sıcaktan😳😳
Ay vallahi öyle ya kırk yıl düşünsem kocamla evleneceğim akımdan geçmezdi 😂 işin tuhaf yanı 5 yıl olacak hala seviyorum da çocuğu 😂😂

sıcak ki hemde nasıl. Üstelik şu anda ütüye başlıyorum buhar basa basa ütü yapıp soluğu duşta alıcam 😂 ince mendil gibi bir şey varsa ıslatıp yüzüne koyarak uzan serinletir biraz

Keseydi galiba ya da bebeği ilk gördüğümüz hali olabilir tam hatırlayamadım😄
Ama ben uyku sersemi dürtüp söylemiştim sabahın körüydü belki ondandır😄 Arkadaş grubuna attı instagrama da atacaktı, dedim dur😄
Evet 2.olacak inşallah.
Allah sağlıklı ömür nasip etsin ve hemen kardeşi gelsin öyleyse bu sefer instagrama atın 😂😂

Ay sorma sinirlerimi bozdu zaten duygusalım kaç gündür dün birdenbire ağlamıştım bundanmış meğer 🤣🤣

Back
X