2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben avuçlayamıyorum çok agrıyor 🫣🫣🫣 ama geçen ay bıyunca hep agrıdı şişti e2 yüksek çıltı ondan oldu galiba. Belim ve kasıgım çok agrıyor ya bebek yerleşiyor yada adete hazırlık 😂😂
daha önceki aylarda böyle ağrır mıydı belin :) göğüs değilde bel kasık ağrısı umutlandırdı beni :halay:

Evet yapmıştim canım 12si pikti, ogleden sonra yaptım silinmişti şaşırdım çatladı diye. 13ü sabah yine pikti öğlen silindi. 14ü sabah tam pik değildi ama koyuydu sonradan pik olduğunu gördüm oglen silinmişti yine. 15i sabah silikti. Ben de 14ü çatladi diye düşündüm ama bu sefer gerçekten ilginçti 3 gün pik. 15inden sonra da çatlama olmamıştır herhalde
senin zaten bugün 11.günün daha önceki gebeliğinde de 13.günde belli etmemiş miydi :) bekleyelim bakalım

Evet yapmıştim canım 12si pikti, ogleden sonra yaptım silinmişti şaşırdım çatladı diye. 13ü sabah yine pikti öğlen silindi. 14ü sabah tam pik değildi ama koyuydu sonradan pik olduğunu gördüm oglen silinmişti yine. 15i sabah silikti. Ben de 14ü çatladi diye düşündüm ama bu sefer gerçekten ilginçti 3 gün pik. 15inden sonra da çatlama olmamıştır herhalde
15 ten sonra catladıysa daha bugün 10. gün olmuyormu kuzum daha var belkide

senin zaten bugün 11.günün daha önceki gebeliğinde de 13.günde belli etmemiş miydi :) bekleyelim bakalım
14ünü 1. Gün saydım canım :) önceki gebeliğimde direkt üstüne eklemiştim 😅 o da iki gün pik kalmıştı 8 Mart sabah silikti 20 Mart'ta öğrenmiştim ya bı tarafım bu kadar belirti boşa olamaz diyor bir tarafım da olsaydı innovitada belli olurdu artık diyor bilmiyorum 🥺

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    104,6 KB · Görüntüleme: 68
karışacak yer kaldı sanki :KK70: bende erkek kardeşime camları kapıları sildirdim gitmeden oh mis valla :KK70:
kalmadı ama yine kirleniyo ya ben bilmiyorum evde iki kişiyiz ne temizlik bitiyor ne bulaşı ne cayı bazen hep annemlerde kalmak istiyorum orda hersey ayagıma geliyor😅😅

öylemi diyorsun hiç duymamıştım o kadar düşük ateşle hamile olanı demekki o zaman ateşede cok güvenmemek lazım vucut ateşimiz en fazla o kadar cıkıyor haklısın galiba canım neyse biz kırmızılar gelinceye kadar bekliyelim senın da az kaldı varmı bi belirtin
Kasıklarım çok sancıyor birde bel agrısı başladı canım
daha önceki aylarda böyle ağrır mıydı belin :) göğüs değilde bel kasık ağrısı umutlandırdı beni :halay:
Kuzum bende menopoz başlangıcı çıktı çıkalı gögüs agrım hiç olmazdı hatta hamile kaldıgımı sadece gögüslerimden anlarıö diyordum oda iki aydır şişesi geldi mübarek 😂😂 belim kasıklarım gögsüm agrıdı ay hamile kalmıştım düşük oldu. Sonra dengem kullandıgım takviyeler le yeni düzene bindi ondan hiç bir yorumda bulunamıyorum canım. Rüyamda yumurta gördüm ona güveniyorum 🤣🤣🤣

14ünü 1. Gün saydım canım :) önceki gebeliğimde direkt üstüne eklemiştim 😅 o da iki gün pik kalmıştı 8 Mart sabah silikti 20 Mart'ta öğrenmiştim ya bı tarafım bu kadar belirti boşa olamaz diyor bir tarafım da olsaydı innovitada belli olurdu artık diyor bilmiyorum 🥺
15i 1.gün olarak saymak doğru olan bebeğim. öncekinde bana göre 12. günde öğrenmişin. bu ay bugün 11.günün. yarın tekrar yap bakalım.innovita yoksa bile başka testlerde yavaştan göstermeye başlar belki. regl gelene kadar devam edelim :)

Ben 14 ü pik öğlen silik, 15 sabah silik görünce 14ü catlamistir demiştim 🤔
canım bazen biz hemen silik görünce catladı diyoruz ama aslında o bi kac gün içinde catlıyor bazen de hemen catlıyo bilemiyoruz o yüzden ilişkiyı bırakmayın diyorlar ya sen bekle canım regl olmazsan öyle test yap bence inş vardır canım 🙏

Back
X