- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.541
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımbilmiyorumki canım 27 de görecez bakalım regl olmazsam o gün tekrar bi test yaparım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımbilmiyorumki canım 27 de görecez bakalım regl olmazsam o gün tekrar bi test yaparım
beni yükselttin umarım öyle olur aslında senin baya belirtin vardı bende senden ümitliydimİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım![]()
Canım bugün yükselişe geçmiş sanki bat ne zamanCanım benimkide seninkinden aşağı kalır yani yok ben hiç yüksek ateş görmüyorum hep bu derecelerde oynuyor bat günü 36.30 olunca zaten anlıyorum regl gelecek
27 temmuz canım 2 gün var pazar günü negatifti ateş düşmezse bat günü yıne yaparım ama benim ateş sürekli böyle 1 2 derece artıyor düşüyor anlamadım bişeyCanım bugün yükselişe geçmiş sanki bat ne zaman
Her geçen gün daha da arttı belirtilerim. Psikolojik olarak kendimi fark etmeden çok etkiledim sanırımbeni yükselttin umarım öyle olur aslında senin baya belirtin vardı bende senden ümitliydim
Ben:)Merhabalar 2. ya da 3. gebelik planlayanlar var mı aramızda?
evet vucudumuz bize oyun oynuyabilir ama benim daha 10 aydır hiç belirtim olmadı benim vucudum bana oyunda yapmıyorHer geçen gün daha da arttı belirtilerim. Psikolojik olarak kendimi fark etmeden çok etkiledim sanırım![]()
Benim ateşde böyle canım ama yeterince progesteron üretmiyor mu vucud ondan mı ki çözemedim. Ben normalde düşük ateşliyim 35.8 lere kadar düşer ama yumurtlamadan sonra şöyşe yüksek görmek istiyorum bu ateşle hamile mi kalınır diyorum kendi kendime27 temmuz canım 2 gün var pazar günü negatifti ateş düşmezse bat günü yıne yaparım ama benim ateş sürekli böyle 1 2 derece artıyor düşüyor anlamadım bişey
Bence belirtiye çok takılmaevet vucudumuz bize oyun oynuyabilir ama benim daha 10 aydır hiç belirtim olmadı benim vucudum bana oyunda yapmıyor![]()
Benimkide hatasını farkına vardı çok şükür benim tekmoluösuz yanım hemen ağlıyorum ya en ufak bişeydeBen de dün gece kavga ettim küs yattık. Sen misin küs yatan sabah kahvaltı hazırlamadım bağırdım çağırdım. Kalktı gitti börekle çiçekle geri geldi eve![]()
Getirdim hatasını farkına vardıDengeyi kurmak senin elinde canım. Daha düşkün olması gereken erkektir. O kıvama getir bir şekilde![]()
Hadi yaaa inşallah bizde öyle oluruz canım. Ben belirti yok diyemem gögüslerim şişti ama adet bittikten sonra başladı şişmeye ondan ordan anlıyamıcam malesef bugünde adet olacakmışım gibi kasıklarım çok agrıyor. Sende durumlar nasıl yumurtlamamız aynı gündü kuzumBence belirtiye çok takılmaBen 8-9. Haftalara gelene kadar hamile olduğumu bilmesem anlamazdım
Bugün kuzum 4 de
Benim ateşde böyle canım ama yeterince progesteron üretmiyor mu vucud ondan mı ki çözemedim. Ben normalde düşük ateşliyim 35.8 lere kadar düşer ama yumurtlamadan sonra şöyşe yüksek görmek istiyorum bu ateşle hamile mi kalınır diyorum kendi kendime![]()
yok canım biliyorum cogu kişi diyor zaten bunu ama ateşte ölçüyorum hiç yükselmiyor ateşim o yuzden anlıyorum hamilelik yok diyorumBence belirtiye çok takılmaBen 8-9. Haftalara gelene kadar hamile olduğumu bilmesem anlamazdım
güzel haberle dönersin inş canımBugün kuzum 4 deçok heyecanlıyım ve korkuyorum
umarım keseyi de bebeği de görürüz
![]()