2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

27 temmuz canım 2 gün var pazar günü negatifti ateş düşmezse bat günü yıne yaparım ama benim ateş sürekli böyle 1 2 derece artıyor düşüyor anlamadım bişey
Benim ateşde böyle canım ama yeterince progesteron üretmiyor mu vucud ondan mı ki çözemedim. Ben normalde düşük ateşliyim 35.8 lere kadar düşer ama yumurtlamadan sonra şöyşe yüksek görmek istiyorum bu ateşle hamile mi kalınır diyorum kendi kendime 🤣🤣

Ben de dün gece kavga ettim küs yattık. Sen misin küs yatan sabah kahvaltı hazırlamadım bağırdım çağırdım. Kalktı gitti börekle çiçekle geri geldi eve 🤣🤣🤣🤣🤣
Benimkide hatasını farkına vardı çok şükür benim tekmoluösuz yanım hemen ağlıyorum ya en ufak bişeyde

Bence belirtiye çok takılma ☺️ Ben 8-9. Haftalara gelene kadar hamile olduğumu bilmesem anlamazdım
Hadi yaaa inşallah bizde öyle oluruz canım. Ben belirti yok diyemem gögüslerim şişti ama adet bittikten sonra başladı şişmeye ondan ordan anlıyamıcam malesef bugünde adet olacakmışım gibi kasıklarım çok agrıyor. Sende durumlar nasıl yumurtlamamız aynı gündü kuzum

ya benimde öyle acabas progestan mı oluyor ama regle birlikte 36.00 kadar düşüyor en yüksekte 36.70 kadar cıkıyor oda bir iki gün öyle yüksekte kalıyor hep 36.50,36,60,36,40 hep bu aralıklarda öyle olunca da zaten bu ateşle hamile kalmam diyorum cünkü hamile kalanlar 36.70 hiç düşmüyor 80,90 37 kadar cıkıyor
Benim ateşde böyle canım ama yeterince progesteron üretmiyor mu vucud ondan mı ki çözemedim. Ben normalde düşük ateşliyim 35.8 lere kadar düşer ama yumurtlamadan sonra şöyşe yüksek görmek istiyorum bu ateşle hamile mi kalınır diyorum kendi kendime 🤣🤣

Back
X