2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canım amelıyathaneye fln gırmıyosun.ayrıca anestezı degıl daha once yazmıstım arastır sedasyonn.uyku halı vercekler sadece.ben bıle korktum yanı senın yazdıklarını okuyunca.dogum odası gıbı bıyer var olup bıtıyo hemen bendede var ankısetıye ınan benım bıle kalbım daraldı yani sımdı dıger yazdıklarınıda okuyunca.ferah tut gonlunu ve arastırma yoksa sıkıntı bak stres herseyın bası.unut bu konuyu.gidersın ıkı uc gun sonra doktora ıyıce ölçer bıcersınız karar verırsınız.hala benım umudum var belkıde guzel bır haber alırsın.dusunme artık valla ben bıle koktum kurtajdan suanda.oysa olurken hıc korkmamıstm cunku bılmıyodum hıcbısey.fazla bılmek ıyı bısey degıl.dr a gıt muhakkak
İşte kaygı bozukluğu yüzünden rahim filminde bile ölcem sanmıştım çok canım yanmıştı kendimi kastığım için düşüncelerime engel olamıyorum şaka gibi dağ gibi büyüdü gözümde bi mevzu resmen . Bi bitsin şu olaylar kendimi tatile atıcam kafayı toplamak İçin 🥲

Evet ailem de hep onu tercih ediyor . Çok iyi biliyorum kendisini kuzenimin doğumunda yengemle çok güzel ilgilenmişti . Kadın hastalıklarında ve doğum sürecinde çok iyi bir doktor ama doğum öncesi ve yaşadığım durumla çok ilgili değil onun İçin elemek zorunda kaldım onu
Bilmiyorum gitmediğim için birşey diyemicem bunun dışındada hiç iyi doktor duymadım ben

Ha bırde ben ölümden döndüm dıs gebelıkte gecırdıgım ıcın her an tupum patlayacakmı iğne ıse yarayacakmı acıl amelıyata mı alıncam,kanama kanama belırsızlık bunları yasadım yanı TAM 1 AY.o yuzden şükret.hamıle kalabılıyosun hayatı tehlıken yok yıne olur ıstedıgın zaman
Çok geçmiş olsun kuzum çok zor bi süreç dış gebelik çok yakın bir arkadaşım geçirdi çok zor toparlandı . 6 ay korundu bırakır bırakmaz hamile kaldı 5 aylık hamile şuan 🥰

Amin canım İnşallah hayırla sonuçlanır 🙏 Başka bir doktora gözüktün mü peki. Burda birini okumuştum ona da doktor bebek yok kürtaj yapalım demiş aynı gün farklı doktora gitmişler o bebeği çok net görmüş cihazlar eski olunca göremeyebiliyorlarmış doktorlar
Yok gitmedim düzenli regl olurum askında hep mak 29. Gün kesin gelir en son kimyasal geçirdim adet beklerken pozitifi gördüm . Yumurtlama takibi yapmadım geç döllenme ihtimalli de var ama çok az . Olsaydı da kesin gözükürdü diyorum kese 11 mm olmuş çünkü atayım sana bak özelden

Günaydınnnnnn sevgili topik kızlarım. Yüzünüzden gülücük, yüreğinizden neşe - sevinç - huzur hiç ama hiç eksik olmasın.

Veee Ağustos Bat bekleyenlere sonunda yaklaşmış bulunuyoruz. Kızlar ne durumdasınız bakalım 🥰

@seloseymo52 @dream2311 @tekgeldiktekgidicez B birbebekhikayesi @BLGESU @grace_ @lotus2211
Günaydınnnnnn sevgili topik kızlarım. Yüzünüzden gülücük, yüreğinizden neşe - sevinç - huzur hiç ama hiç eksik olmasın.

Veee Ağustos Bat bekleyenlere sonunda yaklaşmış bulunuyoruz. Kızlar ne durumdasınız bakalım 🥰

@seloseymo52 @dream2311 @tekgeldiktekgidicez B birbebekhikayesi @BLGESU @grace_ @lotus2211
Ay ne güzel mesajjjjj enejimiz çok olsun canlar yarın sabah yapacağım pek umudum yok ama olsunnnn🌸🌸🌸 tüm güzellikler sizinle olsun🌸

Ben de öyle düşündüm hastanede hemşire arkadaşa özellikle sordum. Sonuç beşten az çıkmış onu ifade ediyormus
Ama olsun modunu düşürme bidahaki aya hep birlikte hamile olarak kapatıcaz zaten topiği Allah’ın izniyle ❤️🙏🥰

İllaki fikrim değişecektir ilerlerken zamanlarda ama şimdi canım çok yandığı İçin aynı şeyleri yaşamamak adına çocuk düşüncesini rafa kaldırmak beni korkularımdan arındırıyor galiba . Bu kadar korkulu bir insanken anne olmam da doğru değil zaten kendi endişelerim yüzünden bir çocuğun hayatını da mahvetmek istemiyorum. İyi bir psikolojik destekten sonra herşey düzelebilir . Ama zamanla tabiki herşeye ilaç olduğu gibi bana da olacaktır inşallah 🤲🏻
Kendini çok güzel analiz etmiş ve çözüm yollarını bulmuşsun canım . Seni anlıyorum ben de öyle düşünüyordum bitti artık asla istemiyorum bu korkularla yaşayamam dedim ama işte insanın üreme içgüdüsü kolay kolay peşini bırakmıyor toparlandıktan sonra yine heyecan basıyor . Ben kendimi şöyle rahatlatıyordum “ her acının bir sonu var bu geçici bir süreç “ . Sağlıklısın ve yaşını tam bilmiyorum ama gençsin . Her şey yoluna girecek . Şimdi bence sadece kendi sağlığına odaklan her şey güzel olacak 🙏🧡

melisaa93 melisaa93 melısosummm gogsumm agrıyooor🙈🫣🙋‍♀🤓🤓yumosum var galıba,progestron yukselısı gogus agrısı yapıyor dıye bılıyorum.yarın oglene cıkmıs olur sonucum,gıtmısken ultrasonla baktırıyımmı sence yoksa sadece kan verıp cıkıyımmı?(bıde karından yumurtalıkları gorebılırmı dıger yoldan hıc ultrason olmak ıstemıyorumda)

Kendini çok güzel analiz etmiş ve çözüm yollarını bulmuşsun canım . Seni anlıyorum ben de öyle düşünüyordum bitti artık asla istemiyorum bu korkularla yaşayamam dedim ama işte insanın üreme içgüdüsü kolay kolay peşini bırakmıyor toparlandıktan sonra yine heyecan basıyor . Ben kendimi şöyle rahatlatıyordum “ her acının bir sonu var bu geçici bir süreç “ . Sağlıklısın ve yaşını tam bilmiyorum ama gençsin . Her şey yoluna girecek . Şimdi bence sadece kendi sağlığına odaklan her şey güzel olacak 🙏🧡
Güzel kalbinden öpüyorum canım arkadaşım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻 İçimi rahatlattığın için teşekkür ederim ❤️

Güzel kalbinden öpüyorum canım arkadaşım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻 İçimi rahatlattığın için teşekkür ederim ❤️
Rica ederim hep yanındayız 🥰 Ağustos ayına her şeyin güzel olacağını ve buradaki tüm arkadaşlarımın sağlıklı hamilelikler geçireceğini düşünerek evrene olumlu mesajlar yollayarak gireceğim 🙏🧡🥰

Benim gibi ayın sonunda yumurtlayan var mı? 23ü yumurtlama günüm muhtemelen. Bu 2 hafta beklemesi bir türlü geçmiyor.

Back
X