- 20 Temmuz 2023
- 345
- 367
- 23
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.661
Erken gebelik testleri 6 gün önceden gösteriyor ya insan ona güvenerek erken yapmaya başlıyor . Bir ara evde test yoktu gece geç saatte test krizim gelmişti internetten evde gebelik testi nasıl yapılır diye araştırıyordumHer sabah bı tane deniyorum erken yaptım galiba yarın bı daha deneyeyim diyorumbugün ya da yarın bat, zaten hafif hafif ağrılar gelmeye başladı bıraktım artık testi
Canım konudan alakasız amaTamam canım
Hepimiz alırız inşallah bebeğimTamam kuzum çok sevindim o zaman inşallah gönlüne göre sonuçlar alırsın
Herkes illa denemiştir benceErken gebelik testleri 6 gün önceden gösteriyor ya insan ona güvenerek erken yapmaya başlıyor . Bir ara evde test yoktu gece geç saatte test krizim gelmişti internetten evde gebelik testi nasıl yapılır diye araştırıyordum
Hiç bilmiyorum canımCanım konudan alakasız amadevletteki doktorlar ne kadar izin kullanıyor biliyomusun yada bilen varmı
Bal tarçın çörekotu kürü varmış aşkım yumurtalar için onu yapıyoruz. Adet söktürücü etkisi varsa yumurtlama bitince bırakalım bizKızlar yanlış bilmiyorsam çörekotu adet söktürüyor
Bat günüm yarın yada bugün falan geç yumurtladım aşko ondanEğer bat gününse geç döllenme mi acaba diye düşünmüştüm daha varmış zaten
Benim çatlamadan 3 gün sonra çok halsizliğim olmuştu, burnum tıkalı ama koku hassasiyeti vardı başımı kaldiramiyordum, midem bulanıyordu bı anda çökmüştüm sonra bir iki gün içinde geçti sonra da zaten pozitifi görmüştüm. Çok var böyle döllenme dönemi bağışıklığı düşen. Bağışıklık sistemi savaşınca bebeği tehlike olarak görüp tutunmasını engelleyebiliyormus sanırım o yüzden bağışıklık dusermis :) inşallah güzel haberini alalımİnşAllah bebeğim öyle olmasını çok isterim ama sanmıyorum
Hahahah karbonat tarifi, çamaşır suyu falanErken gebelik testleri 6 gün önceden gösteriyor ya insan ona güvenerek erken yapmaya başlıyor . Bir ara evde test yoktu gece geç saatte test krizim gelmişti internetten evde gebelik testi nasıl yapılır diye araştırıyordum
Çok şüküüüürrGünaydın ballarım
A Afratafrac kuzum bana yapıştır kırmızı yı
Sat 27 Temmuz BAT 26 ağustos
Ama çok ağrılarım varrrrrrrr
Ay vallahi şişmişim ama çok rahat gelemiyo tam sökülemedim ve ağrım çok yaaaÇok şüküüüürr
2 güne bir yaparsan pik ve çatlamayi kacirabilirsin canım. Yumurtlama günleri günde iki defa falan yapılıyor. Pik ve siliklesme ne zaman oldu kontrol ediyoruz. İnnovita var içinde 30 tane test var bir de 5 tane de gebelik testi cikiyorOvulasyon yapsamm mi sizce birde hangi testi almaliyim. 1 kere yaptığım da içinde 5 tane cikti. 2 güne 1 yapilir demişti eczaci
Sadece ikimizde değilim eminim bunaYalnız olmadığıma sevindim
Hahaha valla hepsini okudumHahahah karbonat tarifi, çamaşır suyu falanerken gebelik testlerine hiç güvenemiyorum ya bi de dilim yandı. Sanki normal gebelik testleri erkenden daha erken çıkartıyor
Hepimizin içinde gizli gizli yatıyor bunlar hadi kızlar itiraf edinSadece ikimizde değilim eminim buna
Çok şüküüüürr
Ay vallahi şişmişim ama çok rahat gelemiyo tam sökülemedim ve ağrım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?