- 20 Temmuz 2023
- 345
- 367
- 23
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.621
Kesinlikle öyle yap canım . Ben adet öncesi zaten anlıyorum eklem yerlerim ağrıyor . Vücudumuzu tanıyınca anlıyoruz biraz . Senin bat 2 gün sonraydı demi ?Bende senin gibi yapacağım bat tarihini bekleyeceğim insan durduk yere üzülüyor böyle oldukça
Kimin ay benim Şafak 6Şafak 4
Yaaa insallah umutlarin bosa cikmaz kuzum. Alırsın guzel haberiŞuan modum o kadar yüksek bir andayım ki bırakın hamile olduğuma dair umudum olduğunu ikizlere hamileyim gibi hissediyorumöyle bir pozitiftik selamlar
Pazar yapcan ya senın şafağı sayıyorum ya bennnKimin ay benim Şafak 6
Geçmiş olsunKankiler ya ben çok fena hastayım boğazım çok ağrıyor grip oldum. Sinüsler baskı yapıyor suratım başım ağrıyoşu sıcaklarda hasta olmakta zormuş
AhahahPazar yapcan ya senın şafağı sayıyorum ya bennn
Aay yok evde az test varken diyordum ki ya battan bir gün önce ya da bat günü yaparım diye cidden öyle de oluyorduHıhı bak bunu derken bile evde az test bulundurmak dedin demekki dayanamıcaksın burdan belli tiryakisi olmuşuz biz testlerin
Olsun benim aklımda ikimizede yeter benim aklımda olmasıAhahahben dağıldım pazar aklımda mı
Bence evde test olmaması biraz caydırıcı ama ben önceleri nöbetçi eczane arayıp test aldığımı biliyorumHer seferinde yapmiyim bekliyim diyip kaç tane test yaptım ya, hiç şöyle olamıyorumen iyisi evde test bulundurmamak ya da çok az bulundurmak o zaman yapmam belki
Allah yardımcın olsun çok zor gerçektenGeçmiş olsunben de 3 gündür öyleyim gece öksürmekten uyuyamıyorum yaz günü grip olmak daha kötüymüş . Üstünde bir de adet oluyorum çift dikiş gidiyorum
Kendimizi kandırmayalım ağustosta başımıza gelcek olanı biliyorum kuzum benAay yok evde az test varken diyordum ki ya battan bir gün önce ya da bat günü yaparım diye cidden öyle de oluyorduşimdi bir sürü test olunca başlıyorum 1 hafta önceden
Tamam bebeğim hayırlı bir sonuç görelim İnşAllahOlsun benim aklımda ikimizede yeter benim aklımda olması
Paranıza da yazık valla o kadar testAay yok evde az test varken diyordum ki ya battan bir gün önce ya da bat günü yaparım diye cidden öyle de oluyorduşimdi bir sürü test olunca başlıyorum 1 hafta önceden
İnşallah inşallahhhh allahım duy sesimiziTamam bebeğim hayırlı bir sonuç görelim İnşAllah
İnternetten toplu test almak en mantıklısıParanıza da yazık valla o kadar test
Benim eczden alma huyum yok ya sadece hamileyken koyulaşma takip etmek için almıştım sonrasında da zaten hep toplu test alınca evde bir sürü test oldu bir dongude bitiyor hepsiBence evde test olmaması biraz caydırıcı ama ben önceleri nöbetçi eczane arayıp test aldığımı biliyorumbu aşamaya zor geldim ben de ama bir süre sonra negatif görmemek için yapmaya korkuyordum bıraktım.
Aynen yazık ama test bizim için yani kendim için konuşayım ekmek su gibi birşey oldu bak bugün adet oldum halende yapasım varParanıza da yazık valla o kadar test
Aklımı çeliyorsun dur yapmaİnternetten toplu test almak en mantıklısı10 test alacağım paraya 30 test aldım
Şuan kaç testin varrrİnternetten toplu test almak en mantıklısı10 test alacağım paraya 30 test aldım
Sigara paketine az iciyim diye sayıyla koyarlar ya bizim olay ona benziyor test tiryakiliği resmenKendimizi kandırmayalım ağustosta başımıza gelcek olanı biliyorum kuzum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?