2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Şuan modum o kadar yüksek bir andayım ki bırakın hamile olduğuma dair umudum olduğunu ikizlere hamileyim gibi hissediyorum öyle bir pozitiftik selamlar
Yaaa insallah umutlarin bosa cikmaz kuzum. Alırsın guzel haberi bu aralar ben de ikiz kız sevdasindayim ama hayal bile edemiyorum hissetmeyi bırak.

Kankiler ya ben çok fena hastayım boğazım çok ağrıyor grip oldum. Sinüsler baskı yapıyor suratım başım ağrıyo şu sıcaklarda hasta olmakta zormuş
Geçmiş olsun ben de 3 gündür öyleyim gece öksürmekten uyuyamıyorum yaz günü grip olmak daha kötüymüş . Üstünde bir de adet oluyorum çift dikiş gidiyorum

Hıhı bak bunu derken bile evde az test bulundurmak dedin demekki dayanamıcaksın burdan belli tiryakisi olmuşuz biz testlerin
Aay yok evde az test varken diyordum ki ya battan bir gün önce ya da bat günü yaparım diye cidden öyle de oluyordu şimdi bir sürü test olunca başlıyorum 1 hafta önceden

Her seferinde yapmiyim bekliyim diyip kaç tane test yaptım ya, hiç şöyle olamıyorum en iyisi evde test bulundurmamak ya da çok az bulundurmak o zaman yapmam belki
Bence evde test olmaması biraz caydırıcı ama ben önceleri nöbetçi eczane arayıp test aldığımı biliyorum bu aşamaya zor geldim ben de ama bir süre sonra negatif görmemek için yapmaya korkuyordum bıraktım.

Aay yok evde az test varken diyordum ki ya battan bir gün önce ya da bat günü yaparım diye cidden öyle de oluyordu şimdi bir sürü test olunca başlıyorum 1 hafta önceden
Kendimizi kandırmayalım ağustosta başımıza gelcek olanı biliyorum kuzum ben

Benim eczden alma huyum yok ya sadece hamileyken koyulaşma takip etmek için almıştım sonrasında da zaten hep toplu test alınca evde bir sürü test oldu bir dongude bitiyor hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…